Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa dobro, mora malo pera lozac da lozi ;)

hehehehehe

Mislim da nije pomenuto, ali ovaj skup dosta poboljsavaju dve devojke koje dolaze sa Triom i koje rade promociju za Trio Motors!

Meni su one dosta prirasle srcu i nadam se da ih sam Zile nece nikada menjati.

Pozdrav za njih!!!

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Skup je bio do jaja!

Puklo me sunce, tako da sam nabacio lepo `seljacko` rumenilo ;)

Izasao sam na stazu 3 puta u free run-u i do jaja je osecaj. Par puta sam mogao da izletim sa staze, dokazao sam sebi da nisam trkac i jednostavno imam rucnu u glavi koja mi ne dozvoljava da guram auto preko odredjene granice.

Cak sam i V-TEC-a provozao ;)

Volim da vozim `bezobrazno`, da se probijam kroz guzvu i sl, al staza je druga prica.

@bgillegal - gume, iako lose, sam uspeo da ugrejem/pocepam i dosta su cvilele, (uglavnom zbog neadekvatnog ulaska u krivnu :oops: )

Negde pred kraj sam malko preforsirao auto, pa su mi izgleda zveknuli i silen blokovi, jbg.

Sve u svemu, zadovoljan sam kako sam se drzao u voznji iza Tihomira :mrgreen:

Posted

LOOL citam vasa prepucavanja i umirem od smeha ;) znaci volim H zdusno ali od svih klipova koje sam pogledao ubedljivo najaci utisak su ostavili jugici :cestitam Momci su :vozac2 do OO i atraktivno i do panja (narocito drugi beli jugic koji je pokusavao da obidje prvog) .

Naravno nisam debil znam da na crti nemaju sta da traze ali sto se tice ove staze meni je to delovalo najspektakularnije :vozac: .

Sve cestitke Max-u B i ostalima na prikazanoj voznji ali mislim da je odabrana pogresna staza za prikaz perfomansi svojih ljubimaca i umeca voznje - mnogo su mi jaci oni klipovi sa N.S. skupa (drag i jurnjava do Fruske Gore) . Da ne ispadne da kudim nesto ostale ja sa mojm accordom tek nistane bi uradio posto mnoogo voli da klizne preko nosa i generalno nije neki "krivinas"mogao bih samo da se provozam bez veze po stazi iako ima 147 ks nista spec. ne bi uradio s njim kakav god vozac bio.

Gledajte na to kao lep skup i druzenje a perfomanse i vremena zaboravite - nije uopste realno za procenu ni voznje ni kola.

Miki :ok:

Posted

Mare & Jeso, hvala vam jos jednom na voznji i samo da kazem da sam se u*sro i kod jednog i kod drugog u kolima! ;)

Kod Mareta zato sto ne pusta gas u krivini i tako izaziva underster a kod Jese sto za svaku sitnicu dize rucnu(imao sam trip da ce da mu ostane u ruci) ;)

Posted

Izasao sam na stazu 3 puta u free run-u i do jaja je osecaj. Par puta sam mogao da izletim sa staze, dokazao sam sebi da nisam trkac i jednostavno imam rucnu u glavi koja mi ne dozvoljava da guram auto preko odredjene granice.

Cak sam i V-TEC-a provozao ;)

Volim da vozim `bezobrazno`, da se probijam kroz guzvu i sl, al staza je druga prica.

a ja recimo skroz kontra

na putevima vozim ostro, ali ipak koliko toliko razumno i rezervisano, a na stazi volim do zadnjeg milimetra da iskoristim podlogu i tu se stvarno opustim do kraja

Posted

S'obzirom da sam prvi put na stazi, zadovoljan sam i sobom i autom.Osecaj u kolima je sasvim drugaciji.Aaa sto se tice atraktivnosti u voznji,pa ljudi vecinom smo svi sami sebi sponzori zar ne?Lako je Kurbaliji da otkine jednog jugica na stazi radi atrakcije,(kida i svog bmw-a a kamoli juga,pa sponzori itd itd)a da posle isti zavrsi na otpadu ili u delovima...Cestitam svim momcima na voznji a i dobitnicima nagrada.Jos jednom sve pohvale KLUBU i Upravi kluba koji nam je sve ovo omogucio.Na kraju krajeva svi smo mi amateri kao sto rece Level,za nesto ozbiljnije je potrebno i truda i kinte.Dajte pa budimo realni

Posted

E da - Jugici su objasnili kako se vozi, svaka cast!

Takodje - decko koji je vozio Markovog CRX-a, prvo sam pomislio da je lud, al covek me odusevio kako je izvezao stazu...

Sta vise, cini mi se da je tad prvi put vozio Markovog Crx-a.

Jos jednom VELIKO HVALA klubu na ovom dogadjaju :mrgreen:

P.S. Jel ostalo red bulla?

Posted

sto se tice yugica, njih je lakse "nabosti" tacno u krivinu, jer u tu krivinu dolaze sa mnogo manjom brzinom

istina je da pojedini yugici slabije leze od vecine hondi, ali nije isto jednostavno pogoditi putanju kada u krivinu dolazis sa 60 ili 90

Posted
Sta vise, cini mi se da je tad prvi put vozio Markovog Crx-a.

Mislis na -??? Nije mu to prvi put da vozi Markov auto (a inace ga je vozio bolje nego Marko :D:D:D ).

Steta sto nismo stigli da se izmenjamo sa kolima (koji smo hteli), stigao sam da provozam Johnnie-vu ludu par krugova - ne mogu vam opisati kako to bolesno lezi u krivinama, odusevljen sam. Nadam se da je i on stiskao moju riksu kao ja njegovu ludu, pa da cujem utiske (rekao sam mu slobodno do blokade 8-) ).

Hteo sam i Markovog crksa da probam, ali nismo stigli, dogovorili smo se za drugi put.

Posted
Da ne ispadne da kudim nesto ostale ja sa mojm accordom tek nistane bi uradio posto mnoogo voli da klizne preko nosa i generalno nije neki "krivinas"mogao bih samo da se provozam bez veze po stazi iako ima 147 ks nista spec. ne bi uradio s njim kakav god vozac bio.

Stoji da auto nije za stazu, ali veruj mi da lezi mnoogoo dobro. Ja sam se iznenadio kako auto drzi krivinu. Mislio sam da moj bivsi civic lezi bolje, ali ne.

Tvoj coupe bi lezao jos bolje jer imas 16-ice i nizu gumu. Kod mene je sada 205/60/15 - balonke.

Evo 1 klip gde se vozikam sa drugaricom ;)

Posted

Takodje - decko koji je vozio Markovog CRX-a, prvo sam pomislio da je lud, al covek me odusevio kako je izvezao stazu...

nije se mislilo na -, vec na jednog momka koji je dosao sa markom

decko stvarno izuva kako vozi

Svaka cast obojici sto ste ovo primetili! Pomenuo sam to cak i ovoj temi. Nisam verovao da sam suvozac u mom autu kako je prolazio krivine, i kako ga je namerno bacao pred krivinu i vadio iz nje.

Krivo mi je bilo posle sto mu nisam dao da vozi za vreme..

Posted
E bravo - Johnny je isto bio cool, sta vise najCOOL u krivinama :geek:

tnx 8-)

Sto se Acure tice, odlicno lezi i poteze na pravcu (za razliku od moje lude, ugusi je plin), samo ima par stvari koje nikako ne odgovaraju stazi, volan nije dovoljno direktan i centralni stub, kao i tapaciri na vratima nisu dovoljno debeli za stazu, pa je malo jbno kad nemas oslonac nogama u krivinama.

Inace za "daily use", auto najslicniji ludi, sto se voznje tice. ;) I like it :)

btw, MarkoKG, je odlepio u Acuri kako dobro lezi, ja ne mogu bas da budem objektivan, jer sam navikao na 4WS. Tako da neka Marko iznese svoje misljenje/poredjenje o lezanju ove dve makine, jer sam ga vozio u Acuri i odmah zatim u ludi... ;)

Posted

Bat jbga narode,Sory za vise pokusaja,AL SAM KONACNO USPEOOOOOOOOO :vristanje:vristanje:vristanje .Imam jednog kolegu koji prodaje shiroka,pa ako je ovaj momak sa shirokom zainteresovan nek se javi

Posted

...lepe slike...

Lepa vrucina, jos lepsi frizideri za vodu i suncobrani...

Lepa kola, lepa organizacija, sve je bilo lepo!

B-)

Ovom prilikom zeleo bi da se zahvalim oficijalnom sponzoru za 5 nezaboravnih krugova na karting stazi.

Ludo vozi, ludo voli, ko ce ludom da odoli...

B-)

Dogodine ce biti jos lepsi, veci i jaci skup...