Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imao sam tu cast da prisustvujem ovom sjajnom skupu po prvi put, bilo mi je extra, puno lepih Hondi je bilo, odlicna organizacija, interesantno takmicenje, jos interesantniji free run ;) u kome sam se provozao i ja na stazi po prvi put u zivotu. Svaka cast svima koji su se potrudili da ovaj skup bude moguc. Morao sam otici nesto ranije, vec oko 5, ubilo me sunce. Evo sad malo slika od mene, bice i klipova.

aV7YYr.jpg  PqdPZ9.jpg  PqeHRi.jpg  aVbpYS.jpg  gxi8N0.jpg  aVdV6S.jpg  aVej3i.jpg  aVf3s0.jpg  gxjs5J.jpg  Pqlyn0.jpg

Pqmbhi.jpg  PqmPbA.jpg  aVhXxr.jpg  gxmCE9.jpg  aVj5SA.jpg

Photo170.jpg

Photo171.jpg

Photo172.jpg

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Svaka cast organizatorima, meni je bilo odlicno.. Takmicari su bili stvarno profi, ali ipak mislim da je posle toga free run bio mnogo zabavniji i interesantniji.. A mozete misliti ko je prvi put protegao luce na stazi.. Prvi put se ne zaboravlja ;) Mada, sta bih ja drugo i rekao kad sam otisao sa duksom kuci :mrgreen: Btw, cisto informativno, da li postoji mogucnost zamene za jedan broj manji duks, onako, komotan mi je 8-) Znam da se poklonu u zube ne gleda, ali duks je do jaja, pa bi da tako ostavi utisak i kad je na meni ;) Kontam da bi i sponzorima odgovaralo da to sve cuci kako treba :mrgreen:

Sve u svemu, odlican dan, sjajan skup, drustvo jos bolje, sve pohvale od mene.. Stigli smo kucama zivi i zdravi, sto je najvaznije, a sto se popraviti mora, nije tesko :mrgreen: Sta reci kad od uzbudjenja nisam uslikao NI JEDNU fotku, tako da kacite ljudi.. ;) Pozz

Posted

Sjajno je bilo,ja sam prezadovoljan! Stvarno impozantan broj kola na parkingu danas! Jos sam prvi put na stazi bio i malo je reci da sam odusevljen! Cestitke organizatorima,trebalo je drzati onoliko mase na uzdama ;) do nekog sledeceg vidjenja...

Posted

Meni chuka puna. :aplauz::aplauz::aplauz::aplauz:

Najzad da izadjem na stazu sa solidno pripremljenim autom, pa jos i nagradu osvojim :D . Provozao zenu i decu po stazi, oni odusevljeni..... Jos kad mi je Marinac rekao da mi je izmerio okruglo 51sec. u free run-u, umalo me slog nije strefio :shock: .

Jbg. ja aparat nisam nosio, ajde ljudi kacite slikeeeeeeeeee.

Ae, Driveru, kaci neku lepu slidzu moje rikse - sad bar kod tebe imam protekciju :D .

Posted

Upravo  se vratili iz kafane, kad Jaganjci utihnu. ;)

Ubise me ono sunce i onaj hebeni novi vlasnik kafica. Zbog .... Pepsi i Red Bull, nismo mogli da delimo posetiocima skupa.

Lani i Matanu jedan veliki minus sto nisu ostali do kraja i osvojili vrednu nagradu.

Drago bi mi bilo za Lanu (nas novi clan), ali mi je jos draze za Darka sto je dobio felne. Decko i njegova lepsa polovina su dokazali kako se iz Beceja voli Honda i klub.

Cestitam svim dobitnicima. Zasluzeno ste ih osvojili i svaka Vam se dala. ;)

Vernom sponzoru Trio motors, se jos jednom zahvaljujem na vrednim nagradama.

Sledecei zez je u Vrbasu, a odmah zatim jedna nova staza blizu Beograda. ;)

parezan said:
Btw, cisto informativno, da li postoji mogucnost zamene za jedan broj manji duks, onako, komotan mi je 8-) Znam da se poklonu u zube ne gleda, ali duks je do jaja, pa bi da tako ostavi utisak i kad je na meni :D

Obrati se Delti Automoto Hondi. Trazi Draganu iz marketinga.

Cena originalnog Honda duksa je 160e. Sitnica :D

Posted

Hvala, nazvacu ih sutra, pa kako bude.. Pa, ne cudi me cena, to je to, jbg, kad bolje razmislis ni u NIKE-u neces naci jeftinije duks i majcu, a ovo je ipak HONDA :mrgreen: i izuzetno je kvalitetan.. Moracu da se provozam u njemu skorije, garant ce Civic bolje ici ;)

Posted

Ni da sam dobio felne ne bih bio zadovoljniji,ljudi bilo je nezaboravno,ne verujem da moze bolje.. Hvala i u moje ime onima koji su sve ovo organizovali! ;)

A mislim da je najbolje bilo NS ekipi,putovanje tamo,pa nazad,ma slozni smo,nema sta.. 8-)

p.s Propeler-u hvala za onaj snimak.. ;)

Posted

Odlicno, nemam reci...

Organizacija na nivou.

Jedino sto sam divljacki izgoreo na onom suncu, ali nema veze ;)

Posted

Ne znam ljudi sta da Vam kazem,sve cestitke organizaciji i upravi kluba i veliki pozdrav svim ljubiteljima HONDE bilo je EXTRAAAAAAA ima nas bas bas xe xe :cestitam:cestitam:cestitam Prvi put u zivotu sam izasao na stazu i bilo je fenomenalno.Jbga nekada sam o ovakvim skupovima samo citao,slusao price i gledao snimke a sada sam deo njih.Jos jednom sve cestitke i pohvale Upravi kluba na organizaciji i pozdrav svima :yee:

P.S.

Ukoliko neko ima snimak moje voznje nek mi pusti na pp ili nek okaci.Unapred hvala :lol:

Posted

Bilo je fino samo pivo malo skupo. :mrgreen:

Zao mi je sto nisam ostao da utihnem neke jaganjce ali sam procenio da je bolje da se vratim sa NS ekipom, koja je btw sjajna, nego posle sam.

Ja sam mislio da cemo posle skupa svi u kafanu.

Naravno da nije izostalo tradicionalno cukanje ali ovog puta je proslo bez mene. :oops:

Cestitam Darku na lepoj nagradi i TRIU na vrednom poklonu na lutriji.

@Tihomir

Ne, ne, ne... hvala tebi na voznji po stazi u CRX-u, ide ko nevreme!

Baci na youtube kad stignes snimak voznje kako se Djura i Zivko vuku po stazi. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Posted
cek cek, imao si problem sa gazdom kafica. nije ti dozvolio da delis sokic za DZ?

Da, gazda ade huje je iznajmio kafic nekom matorom i on je pravio problem (jos od samog jutra nas je iznervirao jer u kafic ne mogu da sednu 4 coveka, a da 1 ne pije nista :roll: moraju svi da piju pice). Vodu smo uspeli nekako da sredimo da se deli, ali red bull i pepsi ne, nazalost...

Verovatno je ovo poslednji put da smo na huji pravili skup, upravo zbog ovakvih stvari, a postoje sada i ozbiljne staze.

Sto se tice skupa, zadovoljan sam, bilo je opet dosta automobila. Bas onako jedan opusten skup bez nerviranja oko organizacije (valjda smo se i mi vec navikli i naucili kako treba da se radi) ;)

Cestitam svim dobitnicima nagrada! Sto se tice felni, tek iz treceg puta su izvucene. Matan i Lana nisu bili prisutni, a sponzor je zahtevao da je dobitnik prisutan.

Ove godine sam se i ja izvozao u free run-u i bas mi je prijalo, krivo mi sto nisam ucestvovao u trci, cisto da prestignem onog sa kacigom :mrgreen:;)

Hvala svim posetiocima sto su dosli, kao i nasim sponzorima. Cekamo Vas sledece godine na mnogo ozbiljnijoj stazi! ;)

Takodje zahvalnica ljudima koji su pomagali oko skupa, kao i Djuri nasem vernom voditelju :D

Sta se desilo sa scirocom i sa Shikamaru-ovim civicom?

Posted

Sve najbolje!!!!! Bili veceras do arene i ovi moji drugovi se svima hvalili kako su bili na HONDA SKUPU i kako su svi trebali da dodju da vide kako se organizuje pravi skup!! Sta vise reci ;)

Svaka cast!!!

PS

Ujutru cu videti sta mi je sa autom :oops:

Posted
1nsane said:

Ae, Driveru, kaci neku lepu slidzu moje rikse - sad bar kod tebe imam protekciju :D .

Ladno nemam ni jednu fotku tvoje integre, nisam znao shta cu prvo, da li da fotkam, snimam ili vozim ;) Ono je trebalo da traje bar 10 sati da bi sve stigao :D

Honda said:
krivo mi sto nisam ucestvovao u trci, cisto da prestignem onog sa kacigom :mrgreen:;)

Ma da ;)

BTW, ja sam konzervu fante platio 150 din, a ako se dobro secam, uvek je bila 90..

Posted

onaj iz kafica je katastrofa! konzervu coca cole platio 150 dinara jbt strashno... elem, kasnio sam sa polaskom iz krushevca zbog odredjenih tehnichkih razloga, josh i kad sam stigao u BG panduri su me vrteli po njemu kao malo dete chas idi ovamo chas onamo, moja je velika greshka shto nisam nikog pozvao iz honda kluba da me uputi na put ali bilo mi je truba da bilo koga cimam zbog trke koja se uveliko odvijala.. ako ostavimo ovo sve na stranu, od trenutka kada sam stigao nisam chekao ni minut uleteo sam na stazu po prvi put u svom zivotu! honda mi je NE pripremljena za tako neshto ali sam sebi zadovoljio dushu.. ono malo shto sam potkachio od atmosfere bilo je super ostaje mi zal shto nisam stigo ranije jbg... josh jednom hvala svima i acuri na ispracaju (koja mi je famozno nestala pred izlazak na auto put hehehehe) ZIVEO HONDA KLUB ;)

Posted

fenomenalan dan...

rekordan broj hondi iz NS, cestitke triu sto nas je sakupio...

organizacija skupa, sta da kazem, najbolji ste...

povratak za ns, uopste put i tamo i nazad, reci cu samo dinamicno ;)

i naravno, ono sto vec svima pricam od kad sam se vratio, pored svih crx - vti - r - itb - drmr - loodilo masina, dodje covek sa FACCORDOM i objasni svima :P

Posted

Crksovi su totalno zakazali, nijedan ispod 55sec. Sve cestitke Max-u koji je odvozao stvarno odlicno i na kraju je sasvim zasluzeno dobio najvredniju nagradu. Meni je bas drago sto sam izvukao servis kod Pileta (toliko da sam nagradu odmah ustupio coveku koji je zasluzio isto koliko i ja :D ). A sad nesto razmisljam - pa i dobar MP3 vec imam, kao i Pirketov auspuh, a veliki servis sam uradio dva dana pre skupa - yebo nagradu, bitno da je bilo ekstra zezanje.

Moram ovom prilikom da se zahvalim Goranu (Zuletov radnik) koji mi je pripremio auto za ovaj dogadjaj - stvarno ga je odradio kako treba. U time attack-u sam imao peh i malo ispao u travicu i opet imao odlicno vreme, a kasnije u free run-u mi je mereno okruglo 51sec. sto bi bilo najbolje izmereno vreme tog dana. Riksa mi najzad ide kako treba, jos samo da ja naucim da obuzdam adrenalin, jer ocigledno bolje vozim kad sam opusten nego kad jurim neko vreme. :oops: