Jump to content

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
aV230MfS.jpg

Uapsite ga!!! To je on! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

NOVOSADSKI FANTOM :mrgreen::mrgreen:

Znaci sad je svaka crvena dacia logan NS fantom(ima ih bar hiljadu samo u NS :D ) :D

Posted

Ne bi ja rekao, ko je pogledao, mogao je da primeti stariji bracni par u daljini, kako mu se priblizava... :?:mrgreen:

onda pogresno pamtim, jer sam samo jednom video snimak

aV230MfS.jpg

pa kad mogu koreanci da naprave auto, mogu i rumuni

Posted

U pravu si, da budemo iskreni, ja se i ne trkam nesto ovako, ni po bulevarima, moj je specijalitet iz voznje da ih sacekam, a i ako jurim, ko ce videti reklamu..? ;):mrgreen:

Tek kad budem imao nesto under tha hood vredno, onda cemo vezbati, a tad cu prvo da naguzim Boki_GTI, pa onda idemo dalje.. :vristanje

Posted

Djuro, ti reche da znash kako ne treba centralno kadrirati, a sve fotke redom su ti takve :D

Btw, nema shanse da klip uradim ponovo bez tebe, tako da ko je video snimak, video je.

Posted

Sad sam skinuo sa kamere snimak kako kuntaju u Pug-u dok dvojica (znamo koja) startuju pored njih. :D

Posto je malo (cuj malo) glupo da kacim taj snimak (a ionako ga jos nisam iskompresovao), koga zanima moze dobiti link na PP za par dana.

Posted
Djuro, ti reche da znash kako ne treba centralno kadrirati, a sve fotke redom su ti takve :D

Btw, nema shanse da klip uradim ponovo bez tebe, tako da ko je video snimak, video je.

Fotke: Ionako je sve crop, tako da mojne se uzbudjujesh. Ako ja nisam motivisan, photoshop uvek jeste ;)

Klip: daj meni radni fajl ( ne znam u cemu si radio ), ja cu da ga sredim kad te mrzi da izbacis 10 sekundi videa i napravish prelaz za muziku ....