Jump to content

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aV1NV32A.jpgaV1NVd19.jpgaV1NVuu9.jpggx2aQCuA.jpgPq1PVKLi.jpgPq1PWq9J.jpgaV1NWNNS.jpgaV1NXgJA.jpg

Toliko od mene.

Ujedno sa zahvaljujem najstarijem Triomotorsu i Nebojsi koji su bili od velike pomoci

prilikom spremanja rostilja.

Takodjer i svim ostalima koji su gulili krompir , seckali luk i kupili granje za potpalu rostilja.

Posted

Pozdrav svima.Utisci sa skupa su neopisivi.Em prvi put,em masa ljudi,em masa slova H em em masa mesaaaa :lol: ......ma prelepo.Jos mi mozak na vencu u prirodi.Zahvaljujem sa svima na druzenju,zezanju...Beogradjanima,Novosadjanima,Cacanima,momku iz KS...ma svim ljubiteljima Honde.Evo i nekih slika i klipova

aV1NW2p9.jpgaV1NWeSS.jpgaV1NWoRr.jpgPq1PWCDr.jpggx2aRhU0.jpgaV1NXlIS.jpggx2aRGQr.jpgPq1PXJtr.jpggx2aRQP0.jpgPq1PY2qA.jpgPq1PYcp9.jpgaV1NYiAi.jpgPq1PYyRr.jpgaV1NYF1A.jpgPq1PYLk9.jpgPq1PZqJA.jpg

A OVU SLIKU KO JE NAPRAVIO IMA :ziveli

Jos jednom pozdrav svimaaaaaa :yee:

Posted

aV1O0t7J.jpg

MK I u preticanju,slika je ispala extra.Jos jedanput cestitke fotografu.

I veliki pozdrav za naj naj veceg rostilj majstora mog imenjaka :cuga , predsednika, zileta, dekija i sve ostale

Posted

Sta reci posle svih komentara.. Odusevljen sam organizacijom,ljudima,mestom dogadjaja i naravno lepim masinama! :D

Extra je voziti se u koloni sa toliko Hondi.. :mrgreen:

Dobio sam par strucnih sugestija,upoznao mnoge od vas,Robika mi je nudio u zamenu Type R-a,al sam ga odbio.. :D Prezadovljan sam! :)

Ostaje samo da cekamo sledeci skup!

Posted

Pq1PZqJA.jpg

A OVU SLIKU KO JE NAPRAVIO IMA :ziveli

Sta ti je ljubav prema Hondi..

Pitam se da li zena zna za ovo?! :D:D:D

Ovu sam slikao ja(sa malenim HONDASEM),pice ide za onu sa mojom MK1 u preticanju,nego sam u postavljanju nesto zeznuo :roll:

Posted

Nazalost, mi ih nemamo u NS, tj. imamo samo onog engleza, sto je verovatno u vozno-nevoznom stanju, jer je gazdi 98 rupa na svirali..

Ono sto sam ja radio su tri u BGD, jedan u Boru, i jedan u Nisu, ali sama Vojvodina nista…

Posted

Ehm da se i ja malo ubacim ,vidim da je bilo extra na skupu - kao sto sam i pretpostavljao da ce biti ,jako mi je zao sto nisam mogao i ja doci ,ali obecao sam cerkici 10 dana pre skupa (stvarno je zasluzila) da cu je voditi ovaj vikend na skijanje ,nije bilo sanse da se izvucem (pamti kao slon - a ne oprasta) , ali bice dana upoznacu ekipu :D

vase H ciste lepe doterane a ovako je izgledala moja juce i prekljuce :zbunjen

gx2btcPr.jpg

Pq1R9lEi.jpg

Drago mi je da ste se vi lepo proveli ,stvarno ima extra H masina :D

Posted
Najbolja fora je tu gde ste stali da sacekate Kachavendu, se skupljaju kurve za kamiondzije.... :kotrljanje:vristanje

TO je garant Kum zakuvao... :mrgreen:

hmmm necu nista da prokomentarisem ali cesto lomis spojler :D:D:):)

Posted
Zato je i skrivam od vas, kad skocim u Hondu, onda cu i nju da vodim na ckup, njen je favorit beli CR-V... :D

Ko je ta misteriozna devojka?Mora da je jako volis :obozavam kad ti je branik stalno :majstor:D Predlazem peticiju!!! Na sledeci skup TRIO_driver obavezno da povede DREAM GIRL!!!