kogoran Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Toliko od mene. Ujedno sa zahvaljujem najstarijem Triomotorsu i Nebojsi koji su bili od velike pomoci prilikom spremanja rostilja. Takodjer i svim ostalima koji su gulili krompir , seckali luk i kupili granje za potpalu rostilja. Quote
GoGo Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Pozdrav svima.Utisci sa skupa su neopisivi.Em prvi put,em masa ljudi,em masa slova H em em masa mesaaaa ......ma prelepo.Jos mi mozak na vencu u prirodi.Zahvaljujem sa svima na druzenju,zezanju...Beogradjanima,Novosadjanima,Cacanima,momku iz KS...ma svim ljubiteljima Honde.Evo i nekih slika i klipova A OVU SLIKU KO JE NAPRAVIO IMA Jos jednom pozdrav svimaaaaaa Quote
GoGo Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 MK I u preticanju,slika je ispala extra.Jos jedanput cestitke fotografu. I veliki pozdrav za naj naj veceg rostilj majstora mog imenjaka , predsednika, zileta, dekija i sve ostale Quote
Tihomir Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Sta reci posle svih komentara.. Odusevljen sam organizacijom,ljudima,mestom dogadjaja i naravno lepim masinama! Extra je voziti se u koloni sa toliko Hondi.. Dobio sam par strucnih sugestija,upoznao mnoge od vas,Robika mi je nudio u zamenu Type R-a,al sam ga odbio.. Prezadovljan sam! Ostaje samo da cekamo sledeci skup! Quote
Tihomir Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 A OVU SLIKU KO JE NAPRAVIO IMA Sta ti je ljubav prema Hondi.. Pitam se da li zena zna za ovo?! Quote
Savke VTI Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=qPDwdJs7b0o Quote
GoGo Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 A OVU SLIKU KO JE NAPRAVIO IMA Sta ti je ljubav prema Hondi.. Pitam se da li zena zna za ovo?! Ovu sam slikao ja(sa malenim HONDASEM),pice ide za onu sa mojom MK1 u preticanju,nego sam u postavljanju nesto zeznuo Quote
level3 Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Nego ne beše ni jedna Prelude 5 generacije? Strašno je to kad vidiš da tvog omiljenog auta nema među 45 Hondi. Quote
TRIO_driver Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Nazalost, mi ih nemamo u NS, tj. imamo samo onog engleza, sto je verovatno u vozno-nevoznom stanju, jer je gazdi 98 rupa na svirali.. Ono sto sam ja radio su tri u BGD, jedan u Boru, i jedan u Nisu, ali sama Vojvodina nista… Quote
Miki Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Ehm da se i ja malo ubacim ,vidim da je bilo extra na skupu - kao sto sam i pretpostavljao da ce biti ,jako mi je zao sto nisam mogao i ja doci ,ali obecao sam cerkici 10 dana pre skupa (stvarno je zasluzila) da cu je voditi ovaj vikend na skijanje ,nije bilo sanse da se izvucem (pamti kao slon - a ne oprasta) , ali bice dana upoznacu ekipu vase H ciste lepe doterane a ovako je izgledala moja juce i prekljuce Drago mi je da ste se vi lepo proveli ,stvarno ima extra H masina Quote
TRIO_driver Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Najbolja fora je tu gde ste stali da sacekate Kachavendu, se skupljaju kurve za kamiondzije.... TO je garant Kum zakuvao... Quote
Pinhead Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Sale, skidaj me sa You Tubeta o-d-m-a-h ! Quote
MaxB Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Ovo po slikama moze i da se nazove Honda cumur skup!!! Quote
gade Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Najbolja fora je tu gde ste stali da sacekate Kachavendu, se skupljaju kurve za kamiondzije.... TO je garant Kum zakuvao... hmmm necu nista da prokomentarisem ali cesto lomis spojler Quote
TRIO_driver Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Ja sam srecno ozenjen covek.. (salim se, nisam naravno ozenjen, vec zauzet, a moja voli brzu voznju i Honduuuuuuuuu) Quote
p1x1 Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Ts ts ts, jadno devojce, voli prave stvari a vozi se u Hyundai-u (mada, to je ljubav, vi's sta sve podnosi zbog tebe). Quote
TRIO_driver Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Zato je i skrivam od vas, kad skocim u Hondu, onda cu i nju da vodim na ckup, njen je favorit beli CR-V... Quote
ocory Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Zato je i skrivam od vas, kad skocim u Hondu, onda cu i nju da vodim na ckup, njen je favorit beli CR-V... Ko je ta misteriozna devojka?Mora da je jako volis kad ti je branik stalno Predlazem peticiju!!! Na sledeci skup TRIO_driver obavezno da povede DREAM GIRL!!! Quote
GoGo Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Uhhhh uspeo sam konacno da ubacim jos neke klipice sa skupa.Pozdrav svima Quote
Recommended Posts