Jump to content

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

E, pa da se i ja oglasim. ;)

Bilo je stvarno extra i TO je ono sto mi je trebalo, da odmorim od svega, Odlicna ekipa, zezanje kao i uvek i naravno najjaci rostilj ;)

Kume, prevazisao si sebe ovaj put :klanjamse::klanjamse::klanjamse:

Eo i od mene par fotki.

gx29Q1B9.jpgPq1NLSd0.jpgaV1LOOZr.jpg

gx29Qt1J.jpgaV1LQ4O0.jpgaV1LQ9Ni.jpgaV1LQeMA.jpgaV1LQjLS.jpgaV1LQoL9.jpgaV1LQrfi.jpgPq1NO4U0.jpgPq1NO9Ti.jpgPq1NOeSA.jpgPq1NOmm0.jpgPq1NOwkA.jpgPq1NOyPJ.jpg

gx29Suf0.jpggx29SwK9.jpggx29Szei.jpggx29SBJr.jpggx29SJcS.jpgaV1LUL7S.jpg

aV1LUV6r.jpg

aV1LU_5J.jpgaV1LV6A9.jpgaV1LXQH0.jpgaV1LY4ES.jpgaV1LZ6vA.jpgaV1LZbuS.jpgaV1LZltr.jpgaV1LZnYA.jpg

Ma kakav Koperfild, pazi sad! 8-)

Kako uciniti da lude "nestane" (ne govorim o rdji koja mi pojede auto)

Glavna uloga

gx29WQCJ.jpg

Sad me vidis...

aV1M2iUJ.jpg

HM...pa gde mi nestade auto...Sad je bio tu... :mrgreen::vristanje

aV1M2AmJ.jpg

:mrgreen:

Sorry VTEC, ali to je jace od mene

Posted

:vristanje:vristanje

Sad mi dosao Kori, kaze mi jednu zanimljivost(posto ja sam bio na pocetku, oni pri kraju):

Kako smo krenuli da se sa Miseluka ukljucujemo na put, neki cika sa bosanskim tablama je stao, i pustio sve Honde da se ukljuce u koloni, ujedno zadrzavajuci sve koji su dolazili iz pravca NS, cime smo dobili neprekidni H niz...Ne znam ko je, ali hvala mu!! :mrgreen:

A cujem da 1nsane je rekao: Ako, ako, doci cete vi meni na Slaviju... :mrgreen:

Inace, ja nemam pojma ko je bela Lude, kaze Kori da je mozda to decko iz Sente, vidim po tablicama da radi auto kod Martona u Subotici, a i ja sam mu isporucivao neke delove za Ludu, mozda je to ova...

Posted

Jok, Dacia ostaje svoja, samo ce da dobije mladjeg CRX brata... :mrgreen:

A Hondai dobija injekciju snage u daljoj buducnosti, i nazalost, nista od Honde, vec od drugog japanskog srodnika.. :mrgreen:

Meni je vrh slika gde ja i Sky sedimo u Droopy-jevom EP2, a ja ostavio kolu na vrh auta... :valjanje:valjanje

Posted

Da razjasnimo misteriju, srebrni EG sedan sa ratkapnama, i zatamnjenim staklima, je Comi, D16Z6, to je onaj sto se trkao sa Driverom pored murije, a ja i on smo otvorili pocetak trkanja, da znate...On je i bivsi vlasnik CRX srebrne boje, sa tuning svetlima nazad...Zna da se fleka, nije ni cudo, kad je ostavio dve lamele na tom Miseluku... :mrgreen:

Posted
Mislio da ce Driver da odradi taj deo posla u svom stilu...ali... :D

I ja sam mislio, ali nekad inspiracije ama bash ne bude uopshte :D

Imam 15ak minuta videa, pa cu to kasnije okaciti kada izmontiram..

Posted

I meni je krivo sto se nisam probao sa jos ljudi al jbg :D ima vremena :)

Bice jos skupova :)

Nisam se zahvalio kumu na odlicnom rostilju, triu na odlicnoj organizaciji i svima ostalima :)

Snimci su odlicni, VTI-jevi i TYPE R-ovi su vodili glavnu rec na autoputu 8-)

Jedva cekam sledecu skup :D

Posted

Samo da razjasnim situaciju, ispao je nenameran zez, ali toliko dobar da sam se sam sebi smejao. Posto nismo znali put, pratili smo par Novosadjana uz Venac, u jednom momentu vidim da se uparkiravaju i pomislim - stigli smo. Zavucem risku u neki budzak, izadjem, zakljucam, pogledam iza - svi se uparkiravaju, ekstra. Pitam momke gde je rostilj, a oni puknu od smeha - stali ljudi da kupe cigare i vopi, a mi se svi pozabadali za njima :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Jos najgore, ljudi objasnjavaju da treba da idemo dalje, ali se pritom smeju k'o blesavi i naravno niko im ne veruje nego gledamo okolo gde se dimi :D (kao - ne padamo mi na te fore :vristanje ). Posle par minuta shvatismo da treba ici dalje i srecom nadjosmo rostilj, mada smo usput nailazili na honde koje su izvirale iz sporednih puteva i budzaka (i oni se pogubili - joooj sto su bili srecni kad su nas videli :D ). Malo me je usput isprepadalo necije kucence, ali srecom bez posledica.

Eto, cisto da razjasnim tu recenicu, da neko ne pomisli da sam to zlonamerno izvalio - cisto zezanje. A momcima hvala jer bismo se pogubili po onoj sumi da nije bilo njih. :ok:

Posted
Meni je krivo sto nisam stao sa njim na crtu zato sto smo obojca D16Z6 i sto nije bilo vremena da se probam sa Savketom zbog razlike izmedju Saleta VTI-a i mene. Neki drugi put :D

Zato si se peglao sa Pistom vise puta, crveni EG sa zimskim gumama napred, i on je isto D16Z6, ali si ti mislim bio bolji...Comi je vec utreniran, sta ces, rekao sam ja da ce biti zanimljivo sat vremena, dok pajkani ne obidju loviste, i onda samo stanu..

Oni obicno dodju preko dana da radarisu, sad smo im uzeli busiju, bili su ekstra zbunjeni... :D

Uvece ih nema, manje saobracaja.....i mogli bi da pravimo jedan night dogadjaj, pa u izlazak u NS...

Ali, tamo na leto.. :idea::mrgreen:

Posted

Meni je bilo super. Lepo si ovo organizovao trio, svaka cast. Samo sto sam ja bio umoran, nije mi se dalo da idem na venac. Radio celu noc pa dosao u ns, nisam hteo da propustim.

Smesno mi bilo kad su dosli panduri. Ja stajao pored puta i snimam, kad sam se okrenuo a ono panduri mi iza ledja. :mrgreen:

Zao mi bilo sto ih nisam snimio u tom trenutku, al bi bio dobar snimak. :D Postavicu klipove ovde kad ih uploadujem na youtube, sporo mi ide.

Krivo mi bilo sto se nisam malo oprobao 1 na 1, al ne vredi kad me j..be druga brzina. Bice jos skupova, valjda cu srediti do tada.

Posted

Evo snimka iz kola, Sri vozac, Marinac suvozac:

Kako je islo?Rade Prelude F22A1 i ja prvi, za nama na malom odstojanju Jessy, za njim Savke VTI, zatim Accord Type S i Sri na kraju...sta ces, boj ne bije svijetlo oruzje, no boj bije srce u junaka... :mrgreen: . Dzabe deco na B16A2, K24A3 i K20Z2, kad 1.6 G4ED prangija brze, jbg, kad znam svaku sumu, nisam dzabe 3 puta branik popravljao ovde.. :mrgreen:

Posted

Samo da razjasnim situaciju, ispao je nenameran zez, ali toliko dobar da sam se sam sebi smejao. Posto nismo znali put, pratili smo par Novosadjana uz Venac, u jednom momentu vidim da se uparkiravaju i pomislim - stigli smo. Zavucem risku u neki budzak, izadjem, zakljucam, pogledam iza - svi se uparkiravaju, ekstra. Pitam momke gde je rostilj, a oni puknu od smeha - stali ljudi da kupe cigare i vopi, a mi se svi pozabadali za njima :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Jos najgore, ljudi objasnjavaju da treba da idemo dalje, ali se pritom smeju k'o blesavi i naravno niko im ne veruje nego gledamo okolo gde se dimi :) (kao - ne padamo mi na te fore :vristanje ). Posle par minuta shvatismo da treba ici dalje i srecom nadjosmo rostilj, mada smo usput nailazili na honde koje su izvirale iz sporednih puteva i budzaka (i oni se pogubili - joooj sto su bili srecni kad su nas videli :D ). Malo me je usput isprepadalo necije kucence, ali srecom bez posledica.

Eto, cisto da razjasnim tu recenicu, da neko ne pomisli da sam to zlonamerno izvalio - cisto zezanje. A momcima hvala jer bismo se pogubili po onoj sumi da nije bilo njih. :ok:

Izvini 1nsane,stvarno nismo hteli da izazovemo zbrku :))) Pista,Goran,Robi i ja hteli smo samo da kupimo pice :kokakolicar i dorucak ( cips :) ) Sve u svemu,svi smo se dobro nasmejali :D