TRIO_driver Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Klip je brutalan, savrsen!! @VTEC: Probacemo mi jos jednom, si me zeznuo, omasio sam u startu, izem ti reflekse k'o mrtvog konja... Quote
skyline Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 pa bilo je "ko pre lepinji, njegova lepinja" Quote
kogoran Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Da mu ja nisam napunio lepinju, DZABA mu prazna lepinja. Quote
skyline Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 bio je dogovor izmedju tria i vtec-a, ako me stignes, dobijes lepinju sta je bilo na kraju trke, znaju samo njih dvojica, a nama ostaje pod velom tajne, ali ono sto svi znamo je da trio NIJE jeo lepinje Quote
TRIO_driver Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Vidim ja da sam definitivno trebao da cupam poluosovinu, sa sve zglobom, posto ima jos kandidata... Quote
TRIO_driver Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Ko je rekao da cu da cupam sa Elantre, kad imam toliko Hondi u izobilju? Ali, lepo izgleda lepinja, da se ne lazemo... Quote
skyline Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 ja sam jeo, nisu bile nesto joj ala lazem, ko pas Quote
Propeler Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Evo uspeo sam jedva da uploadujem video Quote
Shikamaru Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 ja sam ga odgledao i pokusao da skinem ali mi se nesto zaje.....alo Vrh je clip ali najaci deo je na pocetku kada snima Hondu (Vedrana), ispalo je kao da peva Quote
Vedran Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 I ja isto imam skinuto A klip je inace obrisan jer se jedan clan bunio, posto je uhvacen na delu u sumarku Quote
Kabe Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 HihI, ko je skinuo, skinuo je...ne bi me cudilo da je to Djura ibertura, iz klana "Pljacka treceg rajFa" Quote
TRIO_driver Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Ja sam skinuo, ali ne znam cime da poteram, koji plejer da koristim? A Djura, jel onaj sto trazi nesto...? Pa ne moze da nadje... Meni su najbolji momenti: Faca od Kachavende na Miseluku(sad znam kako izgleda serijski ubica.. ) Trka Ying-Yang Preluda, sa Puntom u sendvicu... Kada JBL sa svojom glavom izlazi iz sibera, ali ne vredi, Dacia je vislja... Quote
bokins Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 zivko pusti na windows media player classic Quote
Savke VTI Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 joj ala lazem, ko pas haha nije valjda da niko ovo nije vido Quote
Pinhead Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Smatrao sam da nisam dovoljno veliki rock-star da bi snimak moje male nuzde mogao slobodno da putuje mrezom. Ima tu i ljudi koji me vole, na koje bi moglo da se odrazi negativno....da ne pisem sad sve, culi ste vec sve ovo od Severine, jebiga Klip ce biti "remasterovan" i okachen uskoro! Vi koji ste uspeli da sacuvate snimak - uzivajte u polumraku vase sobe Ako probate da me jednog dana ucenjujete (ako postanem uspesan & slavan, ne daj boze politicar), dabogda vam zaba ispunila zelju! Quote
kogoran Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Bitno je da smo mi videli CUNU i to pravu partizansku, a i vojnicku. Quote
Vedran Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Djuro, najjaci ti je uplaseni pogled za vreme nuzde Quote
Pinhead Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Pa uplasio sam se da ne iskoci iz sume neki fini jelen da mi odgrize cevap .... Quote
skyline Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 joj ala lazem, ko pas haha nije valjda da niko ovo nije vido soko okolovo a sto se djure i njegove cune tice, nasao se na velikim mukama u tom trenutku da li okrenuti cunu prema kameri, ili prema devojkama koje su bile sa druge strane odabrao je kameru Quote
TRIO_driver Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 a sto se djure i njegove cune tice, nasao se na velikim mukama u tom trenutku da li okrenuti cunu prema kameri, ili prema devojkama koje su bile sa druge strane odabrao je kameru Ne bi ja rekao, ko je pogledao, mogao je da primeti stariji bracni par u daljini, kako mu se priblizava... Quote
mikimazda Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 mojih Mazdasa nije bilo? Tvojih Mazdasa nema nigde. Jel taj klub jos postoji? pa zale mi se da ih niste zvali valjda postojimo jos uvek,mislim zivi smo ako ih stvarno niste zvali Quote
Recommended Posts