Jump to content

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Sad sam skinuo sa kamere snimak kako kuntaju u Pug-u dok dvojica (znamo koja) startuju pored njih. :)

Posto je malo (cuj malo) glupo da kacim taj snimak (a ionako ga jos nisam iskompresovao), koga zanima moze dobiti link na PP za par dana.

Daj, daj, daj :D

Djuro, ti reche da znash kako ne treba centralno kadrirati, a sve fotke redom su ti takve :D

Btw, nema shanse da klip uradim ponovo bez tebe, tako da ko je video snimak, video je.

Fotke: Ionako je sve crop, tako da mojne se uzbudjujesh. Ako ja nisam motivisan, photoshop uvek jeste :)

Klip: daj meni radni fajl ( ne znam u cemu si radio ), ja cu da ga sredim kad te mrzi da izbacis 10 sekundi videa i napravish prelaz za muziku ....

Radio sam u premieru i sad iz nekog razloga zvuka nema kada importujem m2ts fajl, a nemam vremena da ispitujem zashto je to tako, i prvi put mi je trebalo 2 dana da sve uradim u uploadujem sa 15kb/s. Fajl je 1.5GB tako da morash da dodjesh po njega.

I ne kapiram te ovo za crop, pa shta sad treba da fotkash sve centralno da bi posle cropovao i onako malo informacija sa tog senzora ? :) To se sine radi na licu mesta...

Posted

Klip 1min = 93Mb. Cime bre da ga kompresujem a da ga prihvati you tube. Kaze da je klip u pogresnom formatu - koju ekstenziju treba da ima? Ovo mi se prvi put desava, 'bem ti ove nove programe, idem da nadjem stari dobri TMPG. Il' da ga kacim ovako nekompresovan, AVI mora da prihvati.

U svakom slucaju, kad ga okacim dobicete PP, posto ce biti "private".

Posted
Klip 1min = 93Mb. Cime bre da ga kompresujem a da ga prihvati you tube. Kaze da je klip u pogresnom formatu - koju ekstenziju treba da ima? Ovo mi se prvi put desava, 'bem ti ove nove programe, idem da nadjem stari dobri TMPG. Il' da ga kacim ovako nekompresovan, AVI mora da prihvati.

Za konvertovanje, seckanje, spajanje, ubacivanje slika u klip, dodavanje ili uklanjanje zvuka... ma apsolutno za sve ka koristim VEGAS. 1min ce ti biti negde oko 30mb bez gubljenja kvaliteta slike.

Posted

Ja za konvertovanje koristim Format Factory

evo ti link za skidanje:

Posted

Sta je idealna anti-stres terapija?

Probudis se, recimo danas, ustanes, sunce sija, lepo vreme, prazne ulice.Onda lepo odes na Miseluk, naravno, pandurija stoji i radarise, ti prodjes, pa na Venac.

Prazan put, prebacis sa plina na benzin, i onda pun gas do vrha....Vozis bez milosti, za tobom beli BMW X6, ne znas ko je veca "#$%&%, i istim putem ka rostilju, opet pun gas, i spustis se prema Rakovcu i Beocinu(tu sam vec morao da usporim, usijali mi se diskovi), vratim na plin, i lagano krstarenje uz Dunav, nazad kuci..

Nema boljeg osecaja, osim praznog rezervoara, jedva cekam sledeci vikend... ;)

Posted
Sta je idealna anti-stres terapija?

Nema boljeg osecaja, osim praznog rezervoara, jedva cekam sledeci vikend... :D

-40e hehe nema bolje :mrgreen:

Posted

Najbolji je Canopus Pro Coder, ili program koji se zove 'Super'.