TRIO_driver Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 Nemojte da cackate mecku, gledacemo svi, ali neka ide na PP.. Ili u sobu clanova, znaci da samo clanovi to vide...Imamo nekog pajkana, a da je clan?Blue, kad ces da se uclanis? Quote
Pedja-Vrsac Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 xaaxxaaaxaxaxax,da vidimo kako rade (ovaj nerade) Quote
TRIO_driver Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 Ima slika nekih patrolnih kola, u Bosni, u Feliciji, gde kuntaju sve u sesnaest... Quote
Pedja-Vrsac Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 znam,video sam to,ovi kod mene su mrtvi pijani,da ih teras da duvaju u ono cudo,postali bi medicinski fenomen !! xaxaxaxaxaxax Quote
driver Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 Sad sam skinuo sa kamere snimak kako kuntaju u Pug-u dok dvojica (znamo koja) startuju pored njih. Posto je malo (cuj malo) glupo da kacim taj snimak (a ionako ga jos nisam iskompresovao), koga zanima moze dobiti link na PP za par dana. Daj, daj, daj Djuro, ti reche da znash kako ne treba centralno kadrirati, a sve fotke redom su ti takve Btw, nema shanse da klip uradim ponovo bez tebe, tako da ko je video snimak, video je. Fotke: Ionako je sve crop, tako da mojne se uzbudjujesh. Ako ja nisam motivisan, photoshop uvek jeste Klip: daj meni radni fajl ( ne znam u cemu si radio ), ja cu da ga sredim kad te mrzi da izbacis 10 sekundi videa i napravish prelaz za muziku .... Radio sam u premieru i sad iz nekog razloga zvuka nema kada importujem m2ts fajl, a nemam vremena da ispitujem zashto je to tako, i prvi put mi je trebalo 2 dana da sve uradim u uploadujem sa 15kb/s. Fajl je 1.5GB tako da morash da dodjesh po njega. I ne kapiram te ovo za crop, pa shta sad treba da fotkash sve centralno da bi posle cropovao i onako malo informacija sa tog senzora ? To se sine radi na licu mesta... Quote
blazol Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 Ma ne treba zvuk,kako kazes dovoljno je da ih vidim Quote
Marko Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 Jer znate nad neko kaze da je propustio jedan od najboljih dogadjaja u svom zivotu? E sad sam i ja to doziveo. Quote
p1x1 Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Klip 1min = 93Mb. Cime bre da ga kompresujem a da ga prihvati you tube. Kaze da je klip u pogresnom formatu - koju ekstenziju treba da ima? Ovo mi se prvi put desava, 'bem ti ove nove programe, idem da nadjem stari dobri TMPG. Il' da ga kacim ovako nekompresovan, AVI mora da prihvati. U svakom slucaju, kad ga okacim dobicete PP, posto ce biti "private". Quote
Pedja-Vrsac Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 bice ih jos marko,ceka nas ada huja,i ja sam propustio ovaj skup !!! Quote
markokg1982 Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Klip 1min = 93Mb. Cime bre da ga kompresujem a da ga prihvati you tube. Kaze da je klip u pogresnom formatu - koju ekstenziju treba da ima? Ovo mi se prvi put desava, 'bem ti ove nove programe, idem da nadjem stari dobri TMPG. Il' da ga kacim ovako nekompresovan, AVI mora da prihvati. Za konvertovanje, seckanje, spajanje, ubacivanje slika u klip, dodavanje ili uklanjanje zvuka... ma apsolutno za sve ka koristim VEGAS. 1min ce ti biti negde oko 30mb bez gubljenja kvaliteta slike. Quote
Marko Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Klip 1min = 93Mb. Cime bre da ga kompresujem a da ga prihvati you tube. Kaze da je klip u pogresnom formatu - koju ekstenziju treba da ima? Ovo mi se prvi put desava, 'bem ti ove nove programe, idem da nadjem stari dobri TMPG. Il' da ga kacim ovako nekompresovan, AVI mora da prihvati. U svakom slucaju, kad ga okacim dobicete PP, posto ce biti "private". Ja za konvertovanje koristim Format Factory evo ti link za skidanje: Quote
TRIO_driver Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Sta je idealna anti-stres terapija? Probudis se, recimo danas, ustanes, sunce sija, lepo vreme, prazne ulice.Onda lepo odes na Miseluk, naravno, pandurija stoji i radarise, ti prodjes, pa na Venac. Prazan put, prebacis sa plina na benzin, i onda pun gas do vrha....Vozis bez milosti, za tobom beli BMW X6, ne znas ko je veca "#$%&%, i istim putem ka rostilju, opet pun gas, i spustis se prema Rakovcu i Beocinu(tu sam vec morao da usporim, usijali mi se diskovi), vratim na plin, i lagano krstarenje uz Dunav, nazad kuci.. Nema boljeg osecaja, osim praznog rezervoara, jedva cekam sledeci vikend... Quote
AcaS. Posted March 22, 2009 Author Report Posted March 22, 2009 Sta je idealna anti-stres terapija?Nema boljeg osecaja, osim praznog rezervoara, jedva cekam sledeci vikend... -40e hehe nema bolje Quote
TRIO_driver Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Ovaj put bi pre jedan EVO ili STI, za Venac, nego Type R, ali ne bi se bunio... Quote
AcaS. Posted March 22, 2009 Author Report Posted March 22, 2009 Malo mi je krivo sto se nisam ni ja malo jurio po tim krivinama sa vama ali sta cu nisam hteo ,zao mi bilo Quote
TRIO_driver Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Sad ces da dobijes nosac, pa ces i ti moci, nije NS daleko, navratis u NS, malo izadjemo, zene, ovo, ono, Miseluk, Venac, ajmo... Quote
TRIO_driver Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Hehehehe, ako povedes i cerku, mozemo se dogovoriti(ajde sto mi cale cita forum, valjda nece i devojka.. ) Quote
Johnny B lude Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Ne sekira se on za kaznu kaplara, vec devojke...dobice odsustvo ili nece dobiti Quote
driver Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Klip 1min = 93Mb. Cime bre da ga kompresujem a da ga prihvati you tube. Kaze da je klip u pogresnom formatu - koju ekstenziju treba da ima? Ovo mi se prvi put desava, 'bem ti ove nove programe, idem da nadjem stari dobri TMPG. Il' da ga kacim ovako nekompresovan, AVI mora da prihvati. U svakom slucaju, kad ga okacim dobicete PP, posto ce biti "private". Najbolji je Canopus Pro Coder, ili program koji se zove 'Super'. Quote
skyline Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 mali off ovaj lepi plavi kivik sa rover felGama i gos'n rostilj majstor vidjeni danas kako izlazi sa parkinga inter EX-a u Cacku, tacnije, mimoisli se sa zelenom Octaviom Quote
TRIO_driver Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Spijuni su medju nama, kvare nasu idealnu srecuuuuuuuuuuuuuuuu... Jbt, Hondasima ne mozes pobeci, pa da 'oces... Quote
Recommended Posts