TRIO_driver Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Ljudi, vi se zezajte, ali moj cale zadnja dva dana visi na forumu, i sve cita, jos malo, pa cu ga i registrovati.. Malo, po malo, pa ga zateknem da pregleda forum... Quote
Propeler Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Znaci bice TRIO_driver senior i TRIO_driver junior. Quote
TRIO_driver Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Pa, razmisljam se izmedju Trio_cale i Trio_tata... Quote
TRIO_driver Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Videcemo, kaze on meni: Ma, ja to samo da vidim, ne zanima to mene, ma nemam ja vremena za to, itd...Samo jos malo da se bari, a sad kad i sam procita da ga javno prozivam, ima da se uclani... Sri98 nam salje pozdrave(nece naravno da se uclani, ali je okacio slike, posto su na Photbucket, stvarno en mogu da ubacujem na PostImage, samo cu paste image link): Ova je legendarna, pricaju Mare i Sale: Sale, ajde da se menjamo glavu za glacu, dam ti D za B? Sale razmislja, pa je napucio usne.. Quote
gade Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Ljudi, vi se zezajte, ali moj cale zadnja dva dana visi na forumu, i sve cita, jos malo, pa cu ga i registrovati..Malo, po malo, pa ga zateknem da pregleda forum... nije valjda i tvoj cale, moj oce da popizdi sto nije isao , vodio sam ga na king of europe i toliko se napalio da sad stalno pita kad je sledeci Quote
level3 Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Tema je podeljena. Sve sto imate da napisete o tekstu doticnih novina nalazi se ovde viewtopic.php?f=227&t=29064&p=521821#p521821 U ovoj sobi nastavite sa ubacivanjem slika i komentrima o samom skupu. Quote
R_u_b_e_S Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Sta jos reci a da nije receno...NISTA ...bilo je extra !!! Quote
level3 Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 mojih Mazdasa nije bilo? Tvojih Mazdasa nema nigde. Jel taj klub jos postoji? Quote
djlosmi Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Dosao bih i ja rado, ali nisam video na vreme da se planira skup nisam citao forum u poslednje vreme. A i onako treba limarija da se sredjuje pa tek onda smem da se pojavim u javnosti Bice jos prilika ove godine, siguran sam Pozz Quote
AcaS. Posted March 18, 2009 Author Report Posted March 18, 2009 Uopste je nebitno kakav ti je auto ,vazno je da ima 4tocka i da ima H znak Quote
TRIO_driver Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 To sto mi ne jedemo, da bi sredili nasa kola, to je stvar za psihologa, pazi kad mene trpe, a vozim Hondai... Quote
p1x1 Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Provalite mene sa ogromnim domacim lepinjama i posle toga Sky-a sa parcencetom crnog hleba i kiselim osmehom. Sledeci put nabavku hleba i peciva prepustite meni i Vtec-u, da ne biste imali osmeh kao Sky. Quote
skyline Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 bahahaha, nisam provalio da su slike jedna za drugom odlicno si uocio i slozio pricu Quote
djlosmi Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Hvala na podrsci , loodi ste skroz, znaci samo da je H, pa makar i iskrivljeni znak Vidim na slikama skupa da ima i Dachije, znaci svi su dobrodosli Nadam se da cu uspeti da sredim to sto sam naumio, pa se gledamo na jednom od sledecih okupljanja, samo da zalepim H znak Quote
TRIO_driver Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Bas sam hteo da kazem, kako mi je zao sto nisam probao Srbinu lepinju... Quote
Guest Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 1nsane kako su nas svi mrko gledali dok smo jeli za stolom lepinje pune mesa, a oni se motali oko nas ko hijene Quote
TRIO_driver Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Razmisljao sam da li da te zveknem po glavi od nazad, em ti proluftiram glavu od JDM virusa, em ti maznem lepinju, ali nisam imao nikakvu poluosovinu u blizini, osim da cupam sa kola, onda mi nesto bilo zao, pa sam odustao.... Quote
Guest Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 @djlosmi: Nemoras ni auto da imas za skup dovuces se kako znas i umes, kao sto sam ja dosao kombijem od mojih matoraca(crvena dacia) Quote
p1x1 Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 E, kad bi znao da je imao jos 2 lepinje u gepeku - prezalio bi poluosovinu. Hteo sam ja da kazem, ali me je mama vaspitala da ne pricam s' punim ustima. Quote
driver Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Evo uspeo sam jedva da uploadujem video Quote
TRIO_driver Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 E, kad bi znao da je imao jos 2 lepinje u gepeku - prezalio bi poluosovinu. Hteo sam ja da kazem, ali me je mama vaspitala da ne pricam s' punim ustima. Sad si nasao da budes fin, lele, ja sam se jedva izborio za cevap, ni familijarna veza mi nije pomogla, a onda kad sam se najeo pljeska i slicnih djakonija, vicu Kum i Nebojsa: Ajde, imamo jedan specijalitet, ne devojcin, vec Godzilin san!!Cevap za Ginisa!! Quote
Guest Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Evo uspeo sam jedva da uploadujem video Quote
Recommended Posts