Jump to content

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Videcemo, kaze on meni: Ma, ja to samo da vidim, ne zanima to mene, ma nemam ja vremena za to, itd...Samo jos malo da se bari, a sad kad i sam procita da ga javno prozivam, ima da se uclani... :)

Sri98 nam salje pozdrave(nece naravno da se uclani, ali je okacio slike, posto su na Photbucket, stvarno en mogu da ubacujem na PostImage, samo cu paste image link):

gx2hIp19.jpggx2hIrwi.jpggx2hIu0r.jpggx2hIwvA.jpggx2hIBuS.jpggx2hID_0.jpggx2hIGu9.jpggx2hIIZi.jpggx2hILtr.jpggx2hINYA.jpggx2hIQsJ.jpggx2hISXS.jpggx2hIVs0.jpggx2hIXX9.jpggx2hJ4qA.jpggx2hJ9pS.jpggx2hJbV0.jpggx2hJep9.jpggx2hJgUi.jpggx2hJjor.jpggx2hJlTA.jpggx2hJqSS.jpggx2hJvS9.jpggx2hJymi.jpggx2hJARr.jpggx2hJDlA.jpggx2hJFQJ.jpggx2hJIkS.jpggx2hJKQ0.jpggx2hJNk9.jpggx2hJPPi.jpggx2hJUOA.jpggx2hJXiJ.jpggx2hK1i0.jpggx2hK3N9.jpggx2hK6hi.jpggx2hK8Mr.jpg

Ova je legendarna, pricaju Mare i Sale: Sale, ajde da se menjamo glavu za glacu, dam ti D za B? Sale razmislja, pa je napucio usne.. :vristanje

Pq21J_G0.jpg

Posted
Ljudi, vi se zezajte, ali moj cale zadnja dva dana visi na forumu, i sve cita, jos malo, pa cu ga i registrovati..

Malo, po malo, pa ga zateknem da pregleda forum... :mrgreen::mrgreen:

nije valjda i tvoj cale, moj oce da popizdi sto nije isao , vodio sam ga na king of europe i toliko se napalio da sad stalno pita kad je sledeci

Posted

Dosao bih i ja rado, ali nisam video na vreme da se planira skup :x nisam citao forum u poslednje vreme.

A i onako treba limarija da se sredjuje pa tek onda smem da se pojavim u javnosti :D

Bice jos prilika ove godine, siguran sam 8-)

Pozz

Posted

:valjanje Provalite mene sa ogromnim domacim lepinjama i posle toga Sky-a sa parcencetom crnog hleba i kiselim osmehom. :D:D:D

Sledeci put nabavku hleba i peciva prepustite meni i Vtec-u, da ne biste imali osmeh kao Sky. :vristanje

Posted

Hvala na podrsci :) , loodi ste skroz, znaci samo da je H, pa makar i iskrivljeni znak :D

Vidim na slikama skupa da ima i Dachije, znaci svi su dobrodosli :)

Nadam se da cu uspeti da sredim to sto sam naumio, pa se gledamo na jednom od sledecih okupljanja, samo da zalepim H znak :D

Posted

1nsane kako su nas svi mrko gledali dok smo jeli za stolom lepinje pune mesa, a oni se motali oko nas ko hijene :aaaa

Posted

Razmisljao sam da li da te zveknem po glavi od nazad, em ti proluftiram glavu od JDM virusa, em ti maznem lepinju, ali nisam imao nikakvu poluosovinu u blizini, osim da cupam sa kola, onda mi nesto bilo zao, pa sam odustao.... :vristanje:vristanje

Posted

@djlosmi: Nemoras ni auto da imas za skup dovuces se kako znas i umes, kao sto sam ja dosao kombijem od mojih matoraca(crvena dacia) :D

Posted

E, kad bi znao da je imao jos 2 lepinje u gepeku - prezalio bi poluosovinu. :D

Hteo sam ja da kazem, ali me je mama vaspitala da ne pricam s' punim ustima. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Posted
E, kad bi znao da je imao jos 2 lepinje u gepeku - prezalio bi poluosovinu. :D

Hteo sam ja da kazem, ali me je mama vaspitala da ne pricam s' punim ustima. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Sad si nasao da budes fin, lele, ja sam se jedva izborio za cevap, ni familijarna veza mi nije pomogla, a onda kad sam se najeo pljeska i slicnih djakonija, vicu Kum i Nebojsa: Ajde, imamo jedan specijalitet, ne devojcin, vec Godzilin san!!Cevap za Ginisa!! :D