Jump to content

Najava za prolećni skup Novi Sad 15.03.2009.

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malopre sam na jednom sajtu iskopao dva razlicita podatka.... na jednom kazu da ce biti delimicno oblacno, a na drugom slaba kisa. Mislim da ni sami ne znaju sta pisu... tako da nema neke filozofije, nego treba sacekati.. :ugeek::mrgreen: Mada vidim da je u subotu bolje vreme... :vozac::mrgreen:

Posted

Pa sta ako i kisa pada.

Mi cemo sebi uvek napraviti neki ugodjaj.

Sta ste se svi uplasili zbog malo kise ako bude.

Bolje razmisljajte sta cemo da radimo i kako cemo da se provedemo.

Posted

@ Markokg naravno da ce se probamo,jedva i ja cekam da se probam sa nekim,sad ga fino vozim dok se ne razradi :D A u nedelju ce da bude spreman za malo potezanja :)

@insane tesko da cu nekome dati auto,nemoj se ljutis ali ne praktikujem to :D

Posted

Ma zayebavam se matori, ne bih ti ni trazio kljuceve (umem ja i bez kljuceva :blesplez )

Samo te malo peckam, i ja reeeetko kada ustupam moje sediste. Mada me bas zivo interesuje kako ide tvoj B16A2.

Posted

@insane tesko da cu nekome dati auto,nemoj se ljutis ali ne praktikujem to ;)

A teo si da probas moj??? :P

Nemoras da se trkas sa maretom, ima ga ispreskaces dzabe i nece mu bude dobro posle... :aaaa

Posted

@insane tesko da cu nekome dati auto,nemoj se ljutis ali ne praktikujem to ;)

A teo si da probas moj??? :P

Nemoras da se trkas sa maretom, ima ga ispreskaces dzabe i nece mu bude dobro posle... :aaaa

Ko bre 'teo da proba tvoj???? :zbunjen Ni za brdo karamela. Vis' da je coek sredio auto da ideeee, a ne kao ti - fajtao kocine cilindre u crvenu boju za poziranje po Zemunu. Jos da ti uprljam auto pa da moram da ga glancam sa onom magicnom krpom od koje se ne razdvajas........... ma ni u looodilu. :valjanje:vristanje

I nemoj Mareta da prozivas - ces se iznenadis, decko je ozbiljno spremio makinu, cak je i pruge skinuo.

Aj sad ozbiljno, imacemo priliku da se probamo i u rollingu i iz mesta. I mene jako interesuje kolika je razlika izmedju vasih B16A2 i moje rikse. Znam da bi u roolingu trebalo da prsnem ko oblanda, a "iz mesta" bih vec imao dobre sanse (kao i Mare). Videcemo, samo da podsetim - nismo gomila napaljenih klinaca i trebalo bi da povedemo racuna da ne napravimo neko sr.nje usput.

@ Savke VTI - druze, izvini sto ti zatrovasmo temu. Znam da si se bas trudio oko auta i po onome sto sam sa slika video - mogu samo da te pohvalim za odlicno odradjen posao. A jos kada vidim makinu na delu............... :aplauz::aplauz::aplauz:

Posted
Ja bih da se probam sa njim 1 na 1, a ti bi da probas auto. Tu ima razlike :D

Mada najbolje da ti vozis njegov auto protiv mene :D Ako se vlasnik slozi, nemoj da ga vrtis preko 6k, da izgubi (jedini nacin) da bismo mu oborili cenu auta na 2,5k pa pazarili :mrgreen::mrgreen:

Savke, hoces li mu dotezati glavu posle nekih 1-1,5k? Cuo sam da se na D16 doteze, a na B16 ne treba.

Sa kim ces bre ti da se probas??!! Ne daj boze da imas normalne kocnice na autu savijao bi se kao kifla kad ukocis! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...