Propeler Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Ma dajte ljudi kakva kisa!? Pogledajte kakvo je vreme, fantazija! A i bolje da bude malo kise pa da ne moram da perem auto.
TRIO_driver Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Da sacekamo mi petak, pa da onda pricamo, a bogme i subotu...
Jesse Jane Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Ja idem ako Trio prizna da on u stvari voli JDM i da je RICE shit!!
TRIO_driver Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Ja idem ako Trio prizna da on u stvari voli JDM i da je RICE shit!! Paaa, sacekaj godinu dve, pa ce ispod Elantrinog body biti pure JDM, a karoserija RICE..
cvele Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Malopre sam na jednom sajtu iskopao dva razlicita podatka.... na jednom kazu da ce biti delimicno oblacno, a na drugom slaba kisa. Mislim da ni sami ne znaju sta pisu... tako da nema neke filozofije, nego treba sacekati.. Mada vidim da je u subotu bolje vreme...
kogoran Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Pa sta ako i kisa pada. Mi cemo sebi uvek napraviti neki ugodjaj. Sta ste se svi uplasili zbog malo kise ako bude. Bolje razmisljajte sta cemo da radimo i kako cemo da se provedemo.
skyline Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 ja nosim zimske cipele i rezervnu garderobu @cvele - ja rhmz racunam za relevantnog progonozera, ostale sa rezervom
cvele Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Ako je istina to sto kazes, onda ce biti super... rhmz kaze:
Shikamaru Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Bogami i ja sam danas cuo da ce bito ok vreme, drugaru stric radi u zavodu Drzimo palceve
Savke VTI Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 @ Markokg naravno da ce se probamo,jedva i ja cekam da se probam sa nekim,sad ga fino vozim dok se ne razradi A u nedelju ce da bude spreman za malo potezanja @insane tesko da cu nekome dati auto,nemoj se ljutis ali ne praktikujem to
p1x1 Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Ma zayebavam se matori, ne bih ti ni trazio kljuceve (umem ja i bez kljuceva ) Samo te malo peckam, i ja reeeetko kada ustupam moje sediste. Mada me bas zivo interesuje kako ide tvoj B16A2.
TRIO_driver Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Jel zna neko onaj indijanski ples protiv kise(ili je to za kisu? )?
Shikamaru Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Cuti BRE, jezik pregrizo Bez kise, bez kise.....
sale vti Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 @insane tesko da cu nekome dati auto,nemoj se ljutis ali ne praktikujem to A teo si da probas moj??? Nemoras da se trkas sa maretom, ima ga ispreskaces dzabe i nece mu bude dobro posle...
Pedja-Vrsac Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 koji ste carevi,jedva cekam da vas upoznam i da krenem u voznju sa vama!!!
p1x1 Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 @insane tesko da cu nekome dati auto,nemoj se ljutis ali ne praktikujem to A teo si da probas moj??? Nemoras da se trkas sa maretom, ima ga ispreskaces dzabe i nece mu bude dobro posle... Ko bre 'teo da proba tvoj???? Ni za brdo karamela. Vis' da je coek sredio auto da ideeee, a ne kao ti - fajtao kocine cilindre u crvenu boju za poziranje po Zemunu. Jos da ti uprljam auto pa da moram da ga glancam sa onom magicnom krpom od koje se ne razdvajas........... ma ni u looodilu. I nemoj Mareta da prozivas - ces se iznenadis, decko je ozbiljno spremio makinu, cak je i pruge skinuo. Aj sad ozbiljno, imacemo priliku da se probamo i u rollingu i iz mesta. I mene jako interesuje kolika je razlika izmedju vasih B16A2 i moje rikse. Znam da bi u roolingu trebalo da prsnem ko oblanda, a "iz mesta" bih vec imao dobre sanse (kao i Mare). Videcemo, samo da podsetim - nismo gomila napaljenih klinaca i trebalo bi da povedemo racuna da ne napravimo neko sr.nje usput. @ Savke VTI - druze, izvini sto ti zatrovasmo temu. Znam da si se bas trudio oko auta i po onome sto sam sa slika video - mogu samo da te pohvalim za odlicno odradjen posao. A jos kada vidim makinu na delu...............
Jesse Jane Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Ja bih da se probam sa njim 1 na 1, a ti bi da probas auto. Tu ima razlike Mada najbolje da ti vozis njegov auto protiv mene Ako se vlasnik slozi, nemoj da ga vrtis preko 6k, da izgubi (jedini nacin) da bismo mu oborili cenu auta na 2,5k pa pazarili Savke, hoces li mu dotezati glavu posle nekih 1-1,5k? Cuo sam da se na D16 doteze, a na B16 ne treba. Sa kim ces bre ti da se probas??!! Ne daj boze da imas normalne kocnice na autu savijao bi se kao kifla kad ukocis!
driver Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Ovo je obichno tacan izvor, tako da izgleda ne treba da bude brige
Recommended Posts