Jump to content

Najava za prolećni skup Novi Sad 15.03.2009.

Recommended Posts

Posted

E, vreme je apsolutno blesavo!!

U jednom delu grada nosim suncane naocare, i suvo je, a kod mene pada kisa?!!? :zbunjen

No, ima nade, izgleda da ce biti bolje u nedelju..

Ja pocinjem sa organizovanjem i zvanjem posle 18h, Robika mi je dodao listu od jos 21 Honde, nek dodje i 50%, ja sam zadovoljan... ;)

Kachavenda vam je sve lepo nacrtao sto se tice alternativnog puta, oni od prosle godine ce prepoznati deo iz centra, jer je ista ruta.... :dada

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xaxaxa...koje loodilo od vremena! malo kisa malo sunce,sta reci...u nedelju poneti sve od opreme,pocev od naocara za sunce pa do kisobrana i kabanice!!! :mrgreen:

Posted

TRio je zaduzen za organizaciju puta. posalji mu pp mada mislim da je vec naveo u predhodnim postovima gde i kad. pogledaj jos malo prethodne postove.

Posted
Konacno obavestenje(molim modove da ovo copy/paste na prvu stranu teme, ali ostavite i ovde):

Plan puta za nedelju:

Predvidjeno je da okupljanje hondaša koji kreću iz Beograda i okoline bude na parkingu ispred hotela Inter Continental (iza Sava Centra) u 08:30h. Polazak je planiran u 09:00h.

Za Hondaše iz Novog Sada i okoline, tj. cele Vojvodine, budite u 10.00h ispred sedišta TRIO Motorsa, Futoška 102, Novi Sad. Odatle zajedno polazimo da se nadjemo sa drugom grupom Hondaša na Mišeluku.

Tamo je predvidjeno početno upoznavanje i razgledanje naših Hondi, a u 12.30h predvidjen je polazak na Venac, gde ćemo upriličiti veliki Honda roštilj.

Prva grupa, Beogradjani, nju ce sacekati Kachavenda kod izlaska sa autoputa, i sprovesti do Miseluka.

Druga grupa, Novosadjani i Vojvodjani, ce se okupiti kod mene, i kad se skupimo, i dobijemo potvrdu od Kachavende da ste na Miseluku, ja vodim do tamo.

Tamo se druzimo, trkamo, slikamo i razgledamo kolica, da bi izmedju 12.30-13.00h krenuli za Venac, da rostiljamo sto pre.

Sto se tice hrane, najjednostavnija je CBC formula: hrana i pice, kolicine koje cete licno popiti i pojesti, i sve to na gomilu.

Racunajte da vam trebaju oni plasticni tanjiri, case, vode u onim bocama od 5 litara, stolice na preklapanje.

Racunajte na slojevitu odecu, kapu, jaknu, duks, od svega po malo, bice suncano tamo, jer je na toj strani, ali je i na brdu, moze biti vetrovito.

WC vam svuda oko vas(sem za dame). Dobro je sto je u divljini, pa nece biti rasipanja ljudi na druge faktore(osim onih koji budu se vozali po krivinama).

Sto se tice onih koji bi dosli, a da su iz NS, i okoline, i da mislim da su zainteresovani za ovo, su 34 imena na mojoj listi... :D . A to je bez Robike i njegovih licnih Hondi, znaci jos 10-15 komada.. :D:)

Sutra zovem, pa cemo da vidimo koliko nas moze se ocekivati... :twisted:

...mislim da e ovo konacan plan!

Posted
Novosadjani, dajte neku adresu za to mesto gde se nalazimio u NSu, mnogo je lakshe ukljuchiti GPS nego lupati glavu (razmishljati :D).

Ajde bre ne opterecuj se, nego dodji u neelju ujutru na inter i idemo svi zajedno :D

Posted

Driver je Beogradjanin, znaci, ako ides sa Hondasima, onda ispred Intera, ako kasnis, i bices oko deset u NS, ti kucni Futoska 102, pa cemo da te usvojimo i napravimo Vojvodjanom, ili Novosadjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinooooooooooooooooooooooooooooooom.... :mrgreen:

Posted

Ljudi, ja cu umreti, razgovaram telefonom zadnja dva sata, i zovem ljude, da im objasnim, a imam jos 20 ljudi da okrenem, lista ima 55 mesta, pa vi vidite.. :mrgreen:

Evo statistike, PLUSEVI SU POTVRDILI DOLAZAK:

Ime i prezime Honda koju vozi: Potvrdio:

Tihomir Salamun CRX VTEC +

Dragan Rajfajzen Shuttle +

Rade Gasic Prelude 2,3 +

Dragan Kaplarevic Accord CG9 ne javlja se

Slobodan Skrbic HRV

Dragan Quinqi Sedan VTI crkao VTI

Nemanja Maric Civic sedan Osijek

Zoran Borcic Accord USA 2,3

Sandor Nemet CRX spojleri ide u Kikindu

Danijel Rizanji CRX DEL Sol turbo

Popovic Zoran Civic EP1

Bela Baranji Prelude crveni Telep

Robert Gobor Kachavendin D16A9

Boban Sakic Blademaster ide u Madjarsku

Ilija Kalaba FK2 doci ce na kratko

Marko Vranic Accord CL9 udaren nazad nije dostupan

Comi Civic sedan ne javlja se

Ivan Aleksandar Accord CA56 +

Pedja Maraton Honda accord tourer ne javlja se

Dragan radic CL7 sa Kosei

Dule Cicin kum Honda Prelude

Igor Kantar kolega sa faxa +

Branislav Kukovski h22 vtec +

Autoservis Sarcevic cc75

Antonio Kvetek EG sedan Osijek +

Nemanja Balac novi NEMOS mozda ce doci

Marinko Tomic novi Civic EJ9 +

Pista +

Goran +

Dejan Karlovci +

Goran Kacar mozda, zbog dece

Buba +

Mugen +

Nenad Frol CB3 desni volan +

Nikola Jomini +

Cufta ED 1.4 +

Lela Bubina sestra +

Zolika elektricar

Korika +

Robika +

Bosko EJ9 sa tuning svetlima +

Boskov zet EJ9 +

Zivan Robikin zet nije dostupan

Jovan zuti EW sedan +

Dejan Comijev bivsi CRX +

Goran zeleni CRX

Gabika sedan ED ima krstenje

Bozidar EJ 21

Dule CG9 RHD +

Boba HRV

Vlada CG 1,8

Mirko 1,4 2005

Ovi bez pluseva i komentara, su oni koji su ostali, sutra cu....

@Propeler: Kod mene u 10h, mada ce se to oduziti do 10.45h, dok Beogradjani dodju, a mi se skupimo...Potrajace... :mrgreen:

Posted

Najnovija prognoza za nedelju, max temperatura 12 stepeni, suncano sa kratkim oblacnim intervalima....izgleda da od kise nece biti nista.... 8-)

Posted
@Jesa- ti dolazis od zrenjanina tj dolazis preko cuvene kacke petlje ili....??? ako si na taj nadvoznjak mislio?!

Bas taj...ako uspem da se izorganizujem, pa uopste dodjem :cry:

Posted
dolazim i ja...civic 1.5 sedan. :D;)

naravno ako primate nove clanove ;)

Kume, clan si tek kada otvoris novcanik i castis klopu i pice, a do tada moz ti dopustimo samo da se slikas s nama. :aaaa:aaaa:aaaa

Posted
dolazim i ja...civic 1.5 sedan. :D:D

naravno ako primate nove clanove :)

Svi ste dobrodosli!

Sto se tice tog rostilja, jedino se plasim da nam ne bude hladno, a ako bude duvao vetar, onda definitivno odustajemo od toga. Sve cemo videti kada dodje 15.03. U krajnjem slucaju, kafana/restoran MB je uvek tu :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...