Jump to content

Recommended Posts

Posted

verovatno je: JHMGH -1350-YS-202627 ....

i koliko bi bio glavni kočioni cilindar za HRV jer danas sam gledao jednu sa dosta musavim tim cilindrom, a nisam mogao da je provozam...

može li odgovor u skorije vreme ??? ili da odem do NS i treba da pitam UŽivo ???

Posted

JBG - da sam hteo tako odavno bi pitao tako... ali nema veze ... proverio sam kod naših domorodaca, a da plaćam međugradski -neka hvala...

Pozz

Posted

Izvinjavam se sto nisam postigao sve, ali s obzirom da mi fale dva radnika zbog godisnjih, nisam u mogucnosti da ispratim internet u potpunosti, tako da se desio i ovaj previd...

Ponedeljak do srede sam bio van NS u radno vreme, ako je bilo hitno, moja prodaja radi svaki dan, to im je primarni posao...

Posted

Trio,

Genijalci iz Delte mi svojim znanjem dodatno unistili i klimu, traze 52000 din za neki deo (NEMAJU NA STANJU I MORAJU DA GA NARUCE) pa ce tek nakon toga da vide da li kompresor OK.

Pravdaju se da oni nisu krivi VEC DA JE U PITANJU SPLET NE PREDVIDJENIH OKOLNOSTI

Problem sa volanom i dalje nije resen

Imas neki savet?

Posted

Trio,

Genijalci iz Delte mi svojim znanjem dodatno unistili i klimu, traze 52000 din za neki deo (NEMAJU NA STANJU I MORAJU DA GA NARUCE) pa ce tek nakon toga da vide da li kompresor OK.

Pravdaju se da oni nisu krivi VEC DA JE U PITANJU SPLET NE PREDVIDJENIH OKOLNOSTI

Problem sa volanom i dalje nije resen

Imas neki savet?

Neko je iz BGD vec zvao mog glavnog majstora za to, da li ti licno, ili neko kome si se obratio, on je vec rekao njima sta da se radi, zato nisam ni odgovarao ovde, i mislim jos pre nego sto si se registrovao na forum...

Sto se tice klime, nema tu sta, radila je pre ulaska u servis, ne radi posle izlaska, moraju da vrate u prvobitno stanje, i to je to.

A za resavanje problema mislim da ces na kraju ipak morati da platis tu cifru, jer je kod Honde sve spakovano u jedan kataloski broj, za razliku od Toyote, pa kad crkne, moze samo ceo sklop, a ne i posebno..

Do sada nisam imao Civica sa tim problemom, tako da sve ovo kazem u teoriji..

Idi na Honda UK sajt, pa probaj da iskopas customer service, ili tako nesto....

Posted

trap.jpg

ćao, Žile.

Ovakva je situacija, zet je bio kod "trapadžije", pa su ustanovili da su silen-blokovi 11 i 12 za zamenu (da iskoristim koleginu šemu). Kakvo je stanje sa cenom za oba ramena u kvalitetnijoj varijanti?

Posted

Cao Sasa,

slusaj kombinaciju.. :)

Prvo, dobio sam PM, nasa greska, permutovan broj, drugu ne mozes da ugradis, osim ako ne vozis Subaru Legacy... :).Permutovali smo broj, dobro je fakturisano, sad smo nasli jednu viska za Hondu, a jednu manjka za Subaru...:)

Ja imam i jedan i drugi na stanju, ali ako pricamo o kvalitetnijim, ja bih ponudio Blueprint:

11 - 1230 dinara/kom

12 - 920 din/kom

Posto je sad akcija BP u toku:

http://www.hondaclub.rs/forum/topic/3111-posebne-pogodnosti-samo-za-forumase-honda-club-a/

11 - kostalo bi 980 din/komad, IMA U BEOGRADU.

12 - kostalo bi 730 dinara/komad, IMAM JEDAN U NS, U BGD NEMA, CEKALO BI SE, ili da ponudim drugi brend koji imam na stanju za 1090 din/kom.

Na to dodaj da si u pretplati za kuglu za 1990 din..

Malo sam iskombinovao, islo bi sa raznih strana, ali cu ja sve organizovati da za zeta bude najlakse, i da moze preko racuna... :)

Ujedno, za onu cifru, majstor je kuglu reparirao, ili ne daj boze navario slicnu...

Posted

OK,

neka bude BP, ti to sakupi - nije tolika hića, pa se čujemo. Za uplatu znači 2*730+2*980-1990=1430din

Još ću da vidim jel mu treba neki filter ili nešto slično, pa te obavestim ;)

pozz

Posted

Jeste, jedino nemam dva komada ovih od 730, vec jedan BP za 730 i jedan drugog proizvodjaca za 1090 dinara, dok ona druga dva ima za 980 dinara.

Pribavicu ja ona dva kod mene na lager, pa kad stigne sve, samo mi potvrdi jel ti radi posao ovaj jedan skuplji, i mozemo da saljemo.

Posted

U suštini, nije hitno, pa ako možeš kompletirati BP u roku 2-3 nedelje, onda bi sačekao, da ne meša različite proizvođače, a ako ti je rok za BP mesec i više, onda pakuj to što ima i dodaj filter vazduha i klime, u svakom slučaju. Samo mi javi unapred cifru, da ti uplati na račun.

pozz

Posted

Sad sam opet proveravao, nema na centralnom skladistu u UK, sto znaci da ce biti u neko vreme, ali tacnu info mogu da dam samo kad legne na UK stanje, tako da to moze potrajati, ne smem garantovati rok...

Sto se tice filtera:

klima 880 dinara, AKCIJSKA CENA 700 dinara, IMAM.

vazduh 1080 din, AKCIJSKA CENA 870 dinara, IMAM.

Ako ti odgovara sve, mozemo spakovati i poslati. Ne treba da mi uplacuje nista unapred, dobice fakturu sa robom, pa nek onda uplati, toliko smo radili do sada, da bih ti generalnu porucio na rec.. :)

Stavicemo samo napomenu da ima povrat robe, sto se odnosi na kuglu za Subaru.. :), tako da zna zet da je pripremi kad bude dosao kurir.

Aminuj pa da saljemo.. :hi:

Posted

Bukvalno sam shvatio vikend kao dane za odmor, pa nisam uključivao ni TV ni komp., tek sad otvaram :)

Važi Žile, da ne komplikujemo više bez potrebe :)

Zapakuj ta 4 silen-bloka i filtere i šalji. Javiću danas da sutra ponese kuglu u kancelariju, da može da je vrati kad stigne roba. Hvala na poverenju i čućemo se opet ;)

pozzzzz

Posted

Ok, bice poslato danas, mada ima sledeca papirologija da znas... (mrzim papire, lakse mi odrediti deo nego sve ostalo):

1.Mi saljemo nove delove u vrednosti 5350 dinara.

2.To ide na fakturu punu od agencije tvog zeta.

3.Kad primi delove, on kuriru da kuglu od Subarua i POVRATNICU za taj deo(uzeo je prosle godine to).

4.Ne placa nista dok nama ne stigne kugla i povratnica.

5.Mi onda uradimo povrat robe za kuglu, a tvoj zet ce uplatiti po onom racunu 5350 - 1990 = 3360 din REALNO.

Simply as that... :)

Posted

Važi,čekaćemo onda da nabaviš, ja auto vozim bez problema,a pošto je razlika u ceni značajna, čekaću da ga nabaviš.

EGR za Jazza stigao na stanje, porucen i stavljen na stanje u prodaji TRIO Motorsa, kosta 23200 din.

Posted

Nije problem, sad ce Blueprint drzati na lager kao i ja, tako da ako se proda, bice brzo jos jedan.

Gledao sam ga detaljno, ne smem da se zakunem(jer ne pise direktno znak), ali izgleda mi kao Honda OEM, ima BP tih delova u svojoj ambalazi, samo prelepe Hondin OEM znak, i stave svoj.

Posted

Žile, pitam informativno, cilindar kvačila da li ima u aftermarketu i koje su cene?

Malo mi se čuje (cvili) kad pritisnem pedalu kvačila, ali ne bi ga tek tako menjao. Ipak da se informišem o cenama, ako zatreba uskoro. Hvala!