Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zar nemaju po otpadima vec skinutu?

Video sam na TV u nekoj emisiji kako se skida, zaebano je i trebas da imas alat za to.

Posted

I kako ja sada da je skinem sam??I ja bi trebalo da kupim soferku ovih dana...

Haha show program :lol:

Posted

Zashto uopshte i razmishljash o tome kada postoje ljudi kojima je to posao!

Odesh stavish novu i zavrshish posao...za malo vishe para imash novu shoferku sa montazom i garancijom + demontaza postojece!

Ako sam pokushavash bilo shta po tom pitanju samo rizikujesh da napravish shtetu...a ako do toga i dodje onda tek nemash nikakvu rachunicu!

Posted

Oko 80eur traze ovi po otpadima...Jel zna neko koliko kosta da mi to demontiraju/montiraju?

13100din je soferka sa montazom u glass servisu.

Posted
Oko 80eur traze ovi po otpadima...Jel zna neko koliko kosta da mi to demontiraju/montiraju?

Idi u glass servis, to je odlicna cena. ;)

A zesce cimanje je skidanje dve soferke i montaza jedne, ne verujem da bi prosao ispod 50e za ruke - jako pipavo.

Posted

Jel Trio, jel mozes da mi kazes koliko para kod tebe neki protocni panel filter za vazduh (Civic 1.4 iS)? Radim redovan servis sledeceg meseca pa da mu metem cisto ono :)))

Pozz, hvala

Posted

Ja sam platio neke momke iz beograda da mi poskidaju sva stakla i da ih posle farbanja vrate. Izaslo je oko 100e da dodju i to dva puta i da to sve urade...

Posted
Jel Trio, jel mozes da mi kazes koliko para kod tebe neki protocni panel filter za vazduh (Civic 1.4 iS)? Radim redovan servis sledeceg meseca pa da mu metem cisto ono :)))

Pozz, hvala

Pipercross 2900 din.

K&N 6510 din.

Rok isporuke do 5. Februara 2010.

Posted

Mogu samo stock da nabavim, ali moram da proverim, ako te zanima. To govorim za po komadu.

Moze da se i nadje set opruga, ali ne po ceni DNX sto su neki bili srecni i kupili, vec sta se nadje..

Potvrdi mi sta te zanima konkretno, ali znaj da ispod 4-5k dinara nece biti po komadu(govorim za stock).

Posted

Ovako,

NGK svecice kostaju 300 din/komad. IMAM na stanju.

Ulje, ovde se mnogi zaklinju u Motul, ja licno drzim Mobil 1 i ENEOS, ali ja sam testirao ulja na mojim kolima 5 vrsta, ENEOS se najbolje pokazao(najmanje ga pije), a Robika recimo sipa ENEOS u Honde(a ranije je Motul).

ENEOS 4L je 2930 din, IMAM na stanju.

Mobil 1 je 2825 din, IMAM na stanju.

Ako ti bude trebao filter za ulje(logicno, ako je mali servis), imam i njega, 380 din.

Mozes mi potvrditi i ovde, ili nazvati radnju na telefone, predstaviti se imenom i prezimenom, i reci da ti posalju, imamo tvoje podatke u bazi, pise sve.

Posted

vazi onda ce da padne to bolje,a sto se tice filtera uzeo sam od tebe vec filter za gorivo i za ulje pre nekih desetak dana...ja sam se istripovao da su svecice po komadu 700-800din...video sam negde na sajtu.Samo mi napisi da li je ok da stavim te svecice ili da uzimam neke druge?(Sto se tice ulja i svecica uzimam samo posle 1 februara)pozzz

Posted
Izvinte modovi za izlet.

Elantra migavci, sta, koliko?

Preciznije, to nosi dosta Hyundai-ja, pa i Elantra(i poneka Honda... :D )

Kostaju 2200 din/komad, ali ih nemam na stanju trenutno.

Ako budes hteo, trebaju mi tvoji podaci(sibnes na PP, ime i prezime, adresa, broj sasije, i kontakt telefon).

Posted
Izvinte modovi za izlet.

Elantra migavci, sta, koliko?

Sto ne bi nasao migavce na nekom otpadu? :geek: