TRIO_driver Posted November 10, 2010 Author Report Posted November 10, 2010 Trudimo se... Samo nek se Jazz kotrlja.. Quote
nesa1983 Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 Nosac motora prednji, to im je boljka.Sibni mi online upit za deo na http://www.triomotors.rs" onclick="window.open(this.href);return false;, mi ti javimo cene i rok isporuke, ali u sustini, nosac imam, filter imam, a mislim i kablove, ili ako kablove nemam, brzo cu ih nabaviti. sve je ok........sve pase.........nisam mogao da verujem koliko kablovi mogu da uticu na potrosnju i mirniji rad motora! pozz Quote
goranEE9 Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 Pozz Zile! Potrebni su mi klinasti kaisevi (alternator i klima) za moj auto, imas li ih i koja je cena? Da li je cena za 4l Eneos Premium 10W-40 i dalje oko 2800 din? Hvala unapred! Quote
TRIO_driver Posted December 7, 2010 Author Report Posted December 7, 2010 Ne, sad je cena manja, 4L 10w40 polusintetike kosta 2450 din. Sto se tice klinastih kaiseva, imam oba, japanski, kostaju 670 din komad, igrom slucaja imaju istu cenu, ali nisu isti. Quote
Qm Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 Jedno pitanjce: vozim zimske felne na distancerima (zbog velikog ET felni), kako je sraf sada dugacak 40mm ne mogu da nadjem dovoljno dugacke sigurnosne Imas li ti neko resenje u ponudi, da ne strepim za felne i gume? Imali su u AP sportu neke kao podloske uz koje ide poseban nastavak bez kog ne moze da se odvrne sraf, ali im je nestalo i nece dobijati... Quote
TRIO_driver Posted December 7, 2010 Author Report Posted December 7, 2010 Hm, imam neke sigurnosne, tebi trebaju matice ili brezoni? Kakve podloske, nisam bas razumeo? Quote
Qm Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 Ja imam srafove, Renault vozim, ne Hondu Ne znam kako da objasnim ovo za matice... Quote
Nikola Bogatinovic Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 Jedno pitanjce. Jel imas lambda sondu za hondu civic 91, dual point, 16v, 1493 cm3. Pozdrav Quote
TRIO_driver Posted December 14, 2010 Author Report Posted December 14, 2010 Bitno je koliko zica ima lambda sonda? Rekao bih iz zatrke, ali sam se zeznuo jednom bas sa tvojim modelom, tako da mi reci bolje ti, pa cu ti reci ponudu. Quote
Nikola Bogatinovic Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 Proverio sam - ima samo jednu zicu. Quote
TRIO_driver Posted December 14, 2010 Author Report Posted December 14, 2010 Idu univerzalne, imam dve varijante na stanju: Delphi(koja realno unutra ima NGK made in Japan): 5190 din kom. 4МÐX je privatni brand mog dobavljaca, ti najcesce idu, kosta 3190 din kom. Ima oba na stanju, cena prati kvalitet. Quote
Nikola Bogatinovic Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 Kako su se pokazale ove 4MAX, jel si imao slucajeva da se ljudi zale, sta bi mi ti preporucio. Quote
TRIO_driver Posted December 14, 2010 Author Report Posted December 14, 2010 Malo je nezahvalno sa moje tacke gledista reci sta bi stavio, ja uvek i samo stavljam najbolje raspolozive aftermarket proizvodjace, po mogucstvu japanske. U ovom slucaju, gledajuci odnos cena/kvalitet, a i godiste kola, 4MAX je ipak logicnija opcija. Ne nose ih samo Honde, idu i na druga vozila, zato sam pitao broj zica, prodam ih sigurno 100nak godisnje, nisam do sada imao problema. Quote
Nikola Bogatinovic Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 Pusti mi na PP broj telefona pa da se cujemo, ja bi te pozvao sutra pa da mi odmah i posaljes brzom postom 4MAX sondu. Quote
TRIO_driver Posted December 15, 2010 Author Report Posted December 15, 2010 Najbolje da mi posaljes online upit za deo na www.triomotors.rs ili direktno na office@triomotors.rs, tamo ces upisati svakako sve meni potrebne podatke, dodaj samo adresu i to je to. Quote
Relja Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Pozdrav Zivko, samo da javim da je stigao paket Quote
Propeler Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 Matori trebaju mi kugle za EG3 i pakne? Imas nesto, preporuka? Quote
TRIO_driver Posted January 14, 2011 Author Report Posted January 14, 2011 Gornje ili donje kugle? Otkad su napravili posebno gornje kugle, moram to da pitam... Quote
Propeler Posted January 15, 2011 Report Posted January 15, 2011 Sve moguće kugle. Nisam menjao ni jednu 5 god. I jel imaš i pakne? Ide tehnički za mesec dana, moram da se "utegnem". Doći ću do Robike krajem ovog ili početkom sledećeg meseca pa da rešimo delove. Verovatno će mi trebati i diskovi i pločice, mogao bi i to da mi preporučiš nešto iz ponude sa najboljim odnosom cena/kvalitet. Thx. Quote
TRIO_driver Posted January 15, 2011 Author Report Posted January 15, 2011 Evo ovako: Plocice prednje 1250 din, IMAM. Diskovi prednji 1900 din/komad, IMAM. Pakne zadnje 1950 din, IMAM. Kugle donje prednje 1280 din/kom, IMAM. Kugle gornje 1990 din/kom, IMAM. Svi delovi su cena/kvalitet najbolja mera, jer ne gledam da fuserisem, pogotovo ne za Hondu. To su pune cene, na to skini HCS rabat. Quote
Propeler Posted January 15, 2011 Report Posted January 15, 2011 Kugle gornje cemo onda ipak preskocit u ovoj turi, zbog finansija. To cemo menjat u sledecoj turi zajedno sa nekim selenima ali o tom potom onda. Donja desna kugla je ta sto me hebe, tako da cu uzeti onda par donjih samo posto to mora da se menja. Od plocica bih uzeo opet nissin, ne znam jel si te napisao ali ako nisu, spremi mi nissin. Diskovi obavezno! Cena za pakne je komplet ili po komadu? Doci cu verovatno krajem ovog ili pocetkom sledeceg meseca, moram da se cujem sa Robikom a dozvolu mi vracaju kerovi 25-og tako da ne pre toga. Javicu ti se. Thx Trio. Quote
ekac27 Posted January 16, 2011 Report Posted January 16, 2011 imam druze jedno pitanje. u prednjem desnom tocku mi se u voznji cuje neko kao kuckanje,kad kocim,kad prelazim preko neravnog puta pa me interesuje da li znas sta bih to moglo da bude i koliko bi mi trebalo para da taj problem resim.hvala.inace u pitanju je civic 91 god.1.4 gl Quote
neshwill Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Mislim da bi prvo trebao do servisa da se ustanovi shta ti kucka,pa cesh onda lako da otklanjash to Quote
Recommended Posts