Jump to content

Recommended Posts

Posted
Koja je cena za filter klime FD1? Imaš li na stanju?

Imas dve varijante:

Jedna je 1800 dinara, srednji kvalitet, IMAM NA STANJU.

Druga je 3150 dinara, kvalitet kao org. IMAM NA STANJU.

Pitao ja u Delti 5500din/kom. Cena celog servisa oko 9000, a samo ovo sra..ce više od pola redovnog servisa. :zbunjen

Nemam pojma šta je pametnije taj jeftiniji pa da češće menjam ili ovaj skuplji?

Posted

Cao Zilvko!

Da li drzis u prodavnici H4 sijalice ? Pokupovao sam vec dosta "noname fajti" ... ne vrede nista. Neke mi rade 3-4 meseca, a neke 2-3 nedelje. Neke sam platio 600, a neke 1800 din ...

Pomazi ako mozes! Treba mi kvalitet.

Pozdrav!

• 3 weeks later...
Posted

Sutra idem u Madjarsku da zavrsim posao sa EXEDY-jem, tako da za nekih mesec dana najvise cu imati njihova kvacila.

Set ce kostati za CL7 2.0 25200 din.

Exedy je najbolji proizvodjac japanski kvacila, i OEM je za vecinu japanskih brandova(za Hondu je F.C.C, ali oni rade malo aplikacija za aftermarket).

Sto se tice ruku majstora, evo ti broj mog Robike, pa ga pitaj --> 064/218-49-08

• 2 weeks later...
Posted
Pozdrav Trio, jel imas sigurnosne matice za brezone?

PREČNIK: 12 mm

Korak navoja: 1.25

Da, kosta 2700 din set, i to je dvostruki set, pored adaptera i cetiri matice, dobijes i cetiri brezona, pa kombinujes. No, naravno, kod tebe bi montirao samo matice.

• 3 weeks later...
Posted

Njemu idu slinavi(ti savitljivi), u originalu se menja samo gumica, dok u aftermarketu se menja ceo brisac. NWB nazalost nema slinave, te radi Valeo, moram da proverim, pre godinu dana nisam imao resenje za 5dr Hatch, sad moze biti da i to moze da se nadje, samo moram da vidim za koju cenu, pa ti javim.

Posted

Cao, imas li neku kombinaciju za narucivanje Eibach opruga? Treba mi za jednog Francuza :D a u MASS-u je rok isporuke duzi od vecnosti...

Posted

Pogledao sam, to sto trazis je sifra Eibach E10-75-008-02-22 , za Clio 3©, motori 1.4/1.6/2.0(ne Sport)/1.5 dCi.

Ovaj moj dobavljac ih nema u ponudi, iako ima Eibach, tako da, iako nominalno moze da se poruci verovatno, pre cu reci da nema, jer nema garancija za rok isporuke, dok ne dodje na lager kod njih u Poljsku.

Ima mozda druga opcija preko Grcke, ali cene su skuplje, sve zavisi jel imam kurira tamo, nije bas povoljno, iako moze brze da se nadje...Bas hoces Eibach?

Posted

Gde u Grckoj? Mozda odem narednih 10ak dana do Atine, najverovatnije kolima :D

Da, bas Eibach i bas Pro Kit. Citajuci po stranim forumima ovo je idealno resenje sto se tice spustanja (30mm) i zadrzavanja udobnosti u voznji.

Gledao sam i H&R ali spusta vise i tvrdje su opruge dosta. Ostalo me ne zanima bas jer cu verovatno kada vreme dodje da dodam i Bilstein b8 amortizere pa da se i to lepo uklopi :)

P.S. Nadam se da se ostali ne ljute sto sam se ovde raspisao za Renault. Bice i Honda kod mene samo da se poklope neke stvari, zato i pratim ovaj forum. :oops: