TRIO_driver Posted February 1, 2009 Author Report Posted February 1, 2009 Takve mogu da nabavim, stil zavisi koji zelis, s obzirom da imas bodykit, i nestandardnu boju, to bi proslo, ali ovde bi ti vecina za stock izgled preporucila njegov fabricki, taj mali leteci.. Sto se tice ovih alu, ti vidi koji ti se svidja, i sifra TU... mi treba, i ja cu ti onda reci cenu i rok isporuke. Quote
bojanbabic Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Reci mi cenu za TUYT88965 i za TUYT78850. Rok isporuke? Hvala. Pozdrav Quote
TRIO_driver Posted February 2, 2009 Author Report Posted February 2, 2009 Reci mi cenu za TUYT88965 i za TUYT78850. Rok isporuke? Hvala. Pozdrav TUYT-78850 ti je kao moj, ali ga nema vise u ponudi, ima samo u ponudi isti taj, ali full karbon, cena preko 300 evra i nema na stanju... Drugi nema uopste u ponudi vise. Quote
bokins Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 komsija treba mi (tj. mom bratu) za mazdu 6 karavan komplet kocionih plocica- i prednji i zadnji tockovi. Ima li to i koliko parica Quote
TRIO_driver Posted February 8, 2009 Author Report Posted February 8, 2009 komsija treba mi (tj. mom bratu) za mazdu 6 karavan komplet kocionih plocica- i prednji i zadnji tockovi. Ima li to i koliko parica Ima, kako ne, posalji ga u radnju, pa da na licu mesta bira sta i kako..Mislim da cak ima i vise proizvodjaca i kvaliteta. Quote
bokins Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 aj leba ti samo pogledaj koja je tu cena u pitanju cisto da zna Quote
TRIO_driver Posted February 8, 2009 Author Report Posted February 8, 2009 Sad sam pogledao, ima dve vrste, zadnje plocice nemam trenutno, imam u 9 kvaliteta, ali recimo da bi se ja ogranicio ovako: 3340 din, 2472 din i 1316 din. Poredjao sam ih od japanskog najkalitetnijeg do evropskog, najjeftinijeg, ali jos uvek dobra solucija, ispod koje ne bi isao. Sto se tice prednjih, tu ima dve vrste, imam i jednu i drugu soluciju u par kvaliteta, no da ne razbijamo glavu, treba mi sasija, znas i sam: viewtopic.php?f=235&t=27997 Online upit, stavi njegove kontakte i moji ce mu javiti sve, bez obaveze da uzme. U sustini su razlike u par milimetara, ali dovoljno da ne mozes ugraditi, a sasija resava stvar, da ne pogresimo. Quote
bojanbabic Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Jedno pitanje,cisto informativno,da li na motor D19A8 odgovara glava sa nekog VTEC-a i ako odgovara sta je sve potrebno izmaniti da bi ti funkcionisalo. i sta bi se dobilo zamenom,naravno ako je moguca,pretpostavljam da bi onda morala da se menja i usisna a mozda i izduvna grana? Na usisu do pecurke imam aluminijumsku cev,da li bi se nesto dobilo stavljanjem hromirane,mozda bolji protok vazduha ili mozda ne bi dobilo nista? Quote
TRIO_driver Posted February 9, 2009 Author Report Posted February 9, 2009 Pretpostavljam da mislis na D16A8 motor, koji ide u tvoj auto...VTEC ne bi mogao u tvojoj soluciji, jer je u ED/EE sasiju isao VTEC samo na B seriju, poznate VT modele, koji imaju 150 ks i retki su poput dragulja, kao i skupi.. Sto se tice ostalih prepakivanja, te stvari bolje pitaj clanove pod nickom Mugen, NemaN i Johnny, jer su oni radili to, i znaju te kombinacije da te usmere.. Sto se tice CAI, sam materijal ne utice nesto posebno, pozicija samog CAI kita je ono sto je bitno, uskoro ces imati prilike da da vidis kako na jednog CRX VTEC stavljamo K&N pecurku i Kosei kit cevi, a ta kombinacija ce da omoguci motoru malo bolje disanje, odziv na gas i slicno. Quote
bojanbabic Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Da,mislio sam na D16A8,moja graeska. Hvala za odgovor Quote
Guest Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Bojane odgovara ti glava sa nekog sohc vteca, samo sto sa njom neces dobiti apsolutno nista jer motori iste kubikaze(1.6) sa tom vtec glavom imaju 125ks Za pocetak je najbolje da stavis 4-2-1 granu i odradis CAi, zadnji protocni lonac se podrazumeva Quote
bojanbabic Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Mozes li malo da mi pojasnis stvari posto se oko toga nesto i ne razumem,mada mislim da vec imam protocni zadnji lonac. Quote
Guest Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 4-2-1 grana ti je ovo: CAI ili ti Cold Air Intake: (sa upustvom kako se ugradjuje na CRX-a) Quote
bojanbabic Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 Vec mi je po slikama jasnije. Gde bi mogla da se nabavi grana i koliko bi kostala? Hvala Quote
Guest Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 Procitaj ovu temu u vezi CAI-a, bice ti dosta jasnije Napisao sam da procitas temu a nisam ti ostavio link Evo ga: viewtopic.php?f=229&t=28486&st=0&sk=t&sd=a&hilit=short+ram Sto se tice grane, jedina solucija ti je ebay: Quote
TRIO_driver Posted February 11, 2009 Author Report Posted February 11, 2009 Ne znam za eBAY, moja je iz USA, ali sa proverenog sajta, izasla je 300 dolara, i naravno nista za donosenje, jer mi je sestra bila kurir.. Ja imam samo vrhunske i skupe grane TODA RACING u ponudi, ali nista ispod 700 evra. Ako hoces te jeftinije, ili da ti prave, ili da radis eBAY. Quote
parezan Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 Koliko para za ovakvu 15cu.. Ako uospte postoji mogucnost nabavke.. Naravno, za moga jedinoga Quote
TRIO_driver Posted February 16, 2009 Author Report Posted February 16, 2009 Nazalost, to je model iz 2007, i nema vise na stanju u rasponu koji tebi treba, a to je 4x100. Imaju jos 60-tak komada u rasponu 5x112, ali to jedino uz distancere da se radi, nije bas preporucljivo, mada ima ljudi na ovom forumu koji to voze(Sale VTI). Cena 15" modela je 9900 din/kom trenutno, ali rok isporuke bi bio tek negde za mesec dana, jer bi isle iz Francuske. Za odmah imam tu, ali u 17", 4x100, cena 12400 din... Ono sto moze za odmah su H1 Blade Silver, WK139 Silver i SLK Spa, a H1 Neo Silver i WK139 Gunmetal mogu biti za desetak dana... Cene navedenih idu od 102-118 evra/kom... Quote
p1x1 Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Jel' to model WK 124 odjednom postao jako popularan kod nas ? Mora da je zbog dobre reklame. Quote
TRIO_driver Posted February 16, 2009 Author Report Posted February 16, 2009 Ne znam, ti mi reci... Mozda zato sto odlicno kopira OEM look, i dovoljno je sportski....Ko je pomenuo NSX? Uostalom, pogledaj felnu na CIvic FN/FK 2006- Sport model, 17", pa ce ti biti jasno... Quote
BLUE_STILL Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 Drug, nedje sam procitao da u CG imas neki servis i jednu ozbiljnu firmu sa kojom saradjujes, znaci li to da kod njih mogu nabaviti potrebne djelove ili cu se ipak snalazit za prevoz do PG. Pozdrav Quote
TRIO_driver Posted February 22, 2009 Author Report Posted February 22, 2009 Saradjujem sa dosta servisera, CG je siromasna po pitanju ponude i znanja za japose, ali kod vas vise dzipova nego u interventnoj policiji... U sustini, mislim da ti je jeftinije direktno kod mene, jer on zaracuna svoju marzu i transport, a iz iskustva znam da posto je tesko naci dobar deo u CG, onaj ko ga ima, to i naplati, ako me razumes.. U Podgorici, radim sa TP Visni, ali on je ovlasceni diler i serviser za Skodu, samo ima dobre kontakte i dobija tendere, no do sada sam imao tek jedan upit u vezi Honde, uglavnom su to Toyote, Mitsubishi i Nissani...terenci uglavnom, tako da ne znam koliko zna o Hondi.. Kazem ti, ako imas nekog blizu granice, a da je u Srbiji, brza posta je jeftinija solucija.. Quote
BLUE_STILL Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 OK drug uskoro ti saljem e-mail sa spiskom djelova pa cemo se snac nekako za prevoz Poz Quote
bokins Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 sta mislis jel se moze naci negde poklopcici za felne ovako nesto meni treba za sve cetri felne Quote
TRIO_driver Posted March 1, 2009 Author Report Posted March 1, 2009 Da ti budem iskren, ne znam, ili uradis nalepnice, ako ciljas na KOSEI, ili uradis poklopce, pitaj Gorana mog limara, on je radio te, za svoje stare alu felne, i dalje se drze, dobro je odradjeno.. Quote
Recommended Posts