Jump to content

Recommended Posts

Posted

U svakom slučaju, model zaslužuje javnu promociju, bilo putem časopisa ili neke TV emisije.

Da, da, sigurno ce Mirko kroz SAT da ga provuce u stampanom i TV izdanju... :D
Posted

Covek je profesor na fakultetu, nasledio je auto od svog ujaka koji je radio i ziveo u Svajcarskoj i koji je prvi vlasnik.

Ovde je stojao auto u garazi, pa je ponekad vozan, ali redovno paljen i proveravan.

Gume zadnje jesu originalne, a prednje su ipak novije proizvodnje, no taj auto se isto tako retko vozi, da skoro da nema potrebe za novijim, iako bi ja to spakovao naravno sa whitewalls...:)

NIje na prodaju...jos.

A ima takva Coupe u okolini Novog Sada, za sada mi cena ne odgovara, ali u kontaktu sam sa covekom.. :)

Posted

Pozdrav Delija :) Korporativne naloge TRIO motorsa na forumima i društvenim mrežama ne vodi Živko, već TRIO marketing tim :)

Živko odgovara kad god je u mogućnosti sa svog naloga.

No, vezano za pomenuto pitanje imamo insajderske informacije o prispeću neke zanimljive pošiljke. Šta je u pitanju, može se pretpostaviti. Za opširnije informacije, pratićemo forum :)

1457789_10152100724258690_1147941121_o.j

• 2 weeks later...
Posted

Da ne ispadne da je Honda svemocna, evo treceg K motora koji je zakucao u mom zivotu..

Da skratim pricu, ostao bez ulja, zakucao spaner, preskocio lanac, jedna klackalica, 8 ventila usisnih, 4 izduvna, dihtung glave i ostale stavke, ceo set lanaca i lancanika, cirka 1200+ evra...

Znaci, K motor je odlican, ali nece da ide bez ulja.. :)

accord-k20-prezupcio-zbo.jpg

Posted

Šteta...

Kako se desilo da izgubi ulje? Koliko je preostalo ulja u motoru kad se desila havarija, jel lampica nije upozoravala? Koja je kilometraža auta?

Ja sam vozio službeni lanos 1.5, i po polasku vidim da fali ulja na meraću. Posle dolivenog 1l, tek je na min došao nivo. Progutao je gotovo 2l kao od šale, a mislim da više od 3.5 i ne staje.

Lampica nije upozoravala ništa, iako izgleda da nije bilo više od 1.5l u motoru. 

Posted

A gde je tu pecat? :)

Felne necu da objavljujem dok ne dobijem profi slike, to je odradjeno prosle nedelje, ima 16 tipova felni, ali su 7 za dzipove sa 6x139.7, a ostalo je za bracu azijate u 5x114.3 (njih najvise), a ima onda i 5-6 modela u 4x100.

Kad osvane ceo paket, onda mozemo da se igramo kako valja.. :)

Bice i promotivni popust u naredna dva meseca od 20%, cime ce felne imati odlicnu cenu za taj dizajn, kvalitet i cinjenicu da su to NOVE, a ne polovne felne. Znaci, bices im prvi, a tvoje glavcine skinuce im mrak.. :P

Posted

Felne su ruzne u tri lepe svejedno da li su na Civic-u ili Accord-u - najruznije OEM felne koje postoje za Civic/Accord novijih generacija (2005+)  :)

To je jedna od stvari kojoj je definitivno trebao "redizajn" iliti noviji Civic ima daleko lepse felne.

Posted

Felne su ruzne u tri lepe svejedno da li su na Civic-u ili Accord-u - najruznije OEM felne koje postoje za Civic/Accord novijih generacija (2005+)  :)

To je jedna od stvari kojoj je definitivno trebao "redizajn" iliti noviji Civic ima daleko lepse felne.

Činimi se da je ovo više subjektivna ocena, a ja naravno imam potpuno suprotno mišljenje o tome...

Stara je izreka da o ukusima ne vredi raspravljati, pa bih diskusiju time i završio. ;)