Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da.

Preciznije, okruglo 3000 evra je izmedju Classic Double Cab i Premium Double cab, a razlika u opremi je ogromna.

Zato je i prodato 90% Premiuma do sada, a Classica samo 3-4, jer cim ljudi sednu u Classic, pa u Premium, lako mi je da ih ubedim da je Premium bolji odnos cene i kvaliteta..

Vremenom ce biti ubaceno jos medju modela u ponudi, pa ce se to bolje rasporediti, jer imamo homologaciju za sve model Dmax, no za sada je ovakva situacija.

Svi modeli nose APSOLUTNO isti motor, menjac, prenos, sasiju i bezbednosne sisteme(daylight, 6 airbagova, ABS, TCS, EBD, ESP).

Posted

Da.

Preciznije, okruglo 3000 evra je izmedju Classic Double Cab i Premium Double cab, a razlika u opremi je ogromna.

Zato je i prodato 90% Premiuma do sada, a Classica samo 3-4, jer cim ljudi sednu u Classic, pa u Premium, lako mi je da ih ubedim da je Premium bolji odnos cene i kvaliteta..

Vremenom ce biti ubaceno jos medju modela u ponudi, pa ce se to bolje rasporediti, jer imamo homologaciju za sve model Dmax, no za sada je ovakva situacija.

Svi modeli nose APSOLUTNO isti motor, menjac, prenos, sasiju i bezbednosne sisteme(daylight, 6 airbagova, ABS, TCS, EBD, ESP).

Ovde je preko $25,000 razlike u slucaju recimo F-150.

Moj

F-150 je kostao oko $9,000 vise od osnovnog zato sto je imao 4 vrata,

V8 i 4x4 (osnovni model ima 2 vrata, V6 i zadnju vucu).

Posted

Video sam jedan na ulici, deluje baš kao ozbiljna sprava, sviđa mi se.

Kapiram da može lagano da vuče autoprikolicu sa rejskarom :) :)

Jedan se vozi u Jabuci, a drugi u Kovacici, to je tvoj region, a ako se realizuje test voznja i ponuda od juce, imaces i jedan bas u Pancevu.. :)

Apropo trkacke price, Alex402 sa Audijem sa 1000 ks+ i ja smo bili u nekim pregovorima bas za takvu namenu, kroz neku formu beneficirane kupovine zbog sponzorstva, nismo se nazalost dogovorili, ali su recimo njegovi utisci izuzetno pozitivni, sa sve teretom i prikolicom..:)

• 2 weeks later...
Posted

Mene vraca u secanje na moj prvi auto - Nissan Micru K10 prve generacije, na cijoj bazi su napravljeni sva cetiri modela iz ove edicije..

Tuga je sto su ultra kul, nisu jako skupi, jeftini su za odrzavanje, a sa druge strane, nisu odltajmeri i ne mogu se uvesti, jer nema LHD opcije za swap...

Jedino da se budzi nesto, ali nije to fora kod ovakve retke egzotike..