level3 Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 Preliminarna informacija. Spremajte Honde za 9 jun 2012. (subota) Informacije uskoro u novoj temi. Za 9 jun su nam potrebne sledece generacije Civic-a: Civic - prva gen: Trio Civic - druga gen: ? Civic - treca gen: ? Civic - cetvrta gen: ? Civic - peta gen: shiki Civic - sesta gen: vedran ili Pinhead Civic - sedma gen: trojanac ili sale VTi Civic - osma gen: ima je Delta, ali moze i neki nas Hondas Svi koji su zainteresovani moraju 100% da potvrde dolazak 9 juna. (Mozda nesto i dobijete ) i da zakace sliku svoje Honde u ovoj temi. Znaci fale nam druga i treca generacija Civic-a, za cevrtu generaciju se ne bojim jer ih ima ko pleve
Serdjo Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 Maretov deka ima 3-ću, prošle god sređena. http://www.hondaclub.rs/forum/topic/2170-civic-ah5-15s/
level3 Posted May 4, 2012 Author Report Posted May 4, 2012 Maretov deka ima 3-ću, prošle god sređena. http://www.hondaclub...-civic-ah5-15s/ Znamo za deku Kao sto rekoh svi zainteresovani i 100% sigurni treba da potvrde u ovoj temi. Ko, sta, gde ima mi nije toliko vazno.
level3 Posted May 4, 2012 Author Report Posted May 4, 2012 @Kabe se ucipio. Okaci neku sliku normalnu Civic - prva gen: Trio Civic - druga gen: ? Civic - treca gen: ? Civic - cetvrta gen: Kabe Civic - peta gen: shiki Civic - sesta gen: vedran ili Pinhead Civic - sedma gen: trojanac ili sale VTi Civic - osma gen: Zoda sedan, dajte i neki hach @Zoda Moze
barda Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 Moze li moja 8.gen. sedan automatic? Ne Mora i vozač da bude lep! zoda 1
TRIO_driver Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 Da se zapljunem, ovih dana ce Civic biti sveze registrovan, tako da stizem.... level3 1
trojanac Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 Ne znam raspored, ali ću se iskombinovati da dođem svakako. Naravno, ako je potreban samo jedan predstavnik generacije tj. nije bitno da li je 3 ili 5 vrata, dajem prednost Saletu jer je njegov Civic daleko lepši. Ako i moj bude potreban, biće spreman.
Kapetan Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 Hatch 8 gen mogu ja da dovedem ... Ubacujem sliku uskoro...
mareCIVIC Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 Maretov deka ima 3-ću, prošle god sređena. http://www.hondaclub...-civic-ah5-15s/ Moji idu samo u paketu, 3. i 4.
Vedran Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 Za 6-u bolje neka ide Djurina jer je lepsa. Ako bude sprecen, onda cu ja.
Pinhead Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 čura će ići na dva točka najverovatnije...ali možeš da mi pročistiš ventile, torima
Cirko Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 @Kapetan, imas konkurenta u meni ko ga vise puta opere kod Dzonija taj ce biti predstavnik svemirca...
TRIO_driver Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 Treba nam druga generacija.....ima ona crna u oglasima, mislim da je Prashinar iskopao, mozda da se kontaktira covek....?
GoGo Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 + Gogo u sestu kao sedan varijanta. moreee Jel se zna neki precizniji info o vremenu?
Propeler Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 Ja onako da kazem cisto da bi nesto reko al mislim da bi trebalo da svaka generacija bude sto vise stock model. Bar ove 4, 5, 6 sto mozemo da biramo.
Recommended Posts