Delija Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Ako su iole solidnog kvaliteta sve je isto kao i da nemas folije. Ne smeju da se koriste jace hemikalije, ali to niko i ne koristi. Quote
Johnny B lude Posted September 12, 2012 Author Report Posted September 12, 2012 Je l mož se bane ili se najavljuje? Kako ide pranje unutra zbog folija? Moz da banes kad 'oces, samo ako te ne mrzi zvrcnes i kazes stizem, da ne bi cekao kad dodjes. A sto je na kolima, ostaje Na i U kolima Kod nas se skida ono sto zelis da se skine. Quote
Johnny B lude Posted September 13, 2012 Author Report Posted September 13, 2012 Ukoliko bude skupa u subotu, perionica nece raditi. Tako da kod mene na pranje u petak, dan pre skupa Quote
Ji 4Tze Posted September 24, 2012 Report Posted September 24, 2012 Zaboravio sam da pohvalim uslugu neverovatno koliko se brzo i efikasno "opere" auto. I da skrenem pažnju da se ide iz Ustaničke na okretnicu a ne iz Bulevara od Toplane kod Istočne kapije jer će navigacija da navede na slepo parče. Je l ima neko sredstvo da samo maaalko sine auto posle pare a da nije voskiranje? Quote
Johnny B lude Posted September 24, 2012 Author Report Posted September 24, 2012 Pa sija on posle pranja, a vosak ti je najjeftinija varijanta, a ujedno imas zastitu Quote
Ji 4Tze Posted September 24, 2012 Report Posted September 24, 2012 Ma ne sija, šta god prao vodenom parom, baš sam danas čistio mericu za espreso i ne sija se kao kad se opere deterdžentom - kao što nije ni čisto kad se pere samo deterdžentom, ako me razumete... Treba neko štrc-štrc sredstvo da samo malo zasija, ne da se maže kao vosak. Quote
Johnny B lude Posted September 24, 2012 Author Report Posted September 24, 2012 Ma ne sija, šta god prao vodenom parom, baš sam danas čistio mericu za espreso i ne sija se kao kad se opere deterdžentom - kao što nije ni čisto kad se pere samo deterdžentom, ako me razumete... Pa ja bas i ne razumem... Imam stalne musterije, koje mi uvek kazu 'nekako mi auto vise sija nego u klasicnoj perionici...' bez voskiranja. A vosak posle bilo kakvog pranja daje sjaj i 'dubinu' farbi i laku, naravno i zastitni sloj. Kvalitetan vosak btw, merica za espreso i farba na kolima nije isto... Kad smo kod toga, na motociklima, svi hromirani delovi povrate sjaj posle pranja parom, pa i auspuh! Quote
Ji 4Tze Posted September 24, 2012 Report Posted September 24, 2012 Onda sam se ja nešto istripovao Quote
zoda Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 Jel mogu i Honde da se peru ili samo Opeli? Cao Johnny, malo sale. Vidimo se na novoj adresi. Quote
Vedran Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 Dolazim na pranje i proveru nove lokacije Quote
Johnny B lude Posted October 4, 2012 Author Report Posted October 4, 2012 Jel mogu i Honde da se peru ili samo Opeli? Cao Johnny, malo sale. Vidimo se na novoj adresi. Sve moze Ali Opela ima vise nego Hondi kod mene Cirko i Veseli vam izvlace prosek... Quote
trojanac Posted October 5, 2012 Report Posted October 5, 2012 Ja ću dolaziti češće kad otvoriš perionicu br. 2 negde bliže mom kraju. Planiram sledeće nedelje na tu stranu, javljam se, pa dolazim. Quote
Serdjo Posted October 5, 2012 Report Posted October 5, 2012 Ima vise opela jer oni ne smeju da se peru vodom, skroz istrule, ostajes im jedino ti neshwill 1 Quote
GoGo Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 Sve moze Ali Opela ima vise nego Hondi kod mene Cirko i Veseli vam izvlace prosek... a ja a ja...ccccc..ukinucemo ti vizu za UE Quote
level3 Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 Za sledeci HCS skup da operes svima za DZ Hondice ili gasim ovaj shit izdajnicki. Uvlakuso Quote
Johnny B lude Posted October 7, 2012 Author Report Posted October 7, 2012 a ja a ja...ccccc..ukinucemo ti vizu za UE E, da i GoGo je stalni A ti Levele da cutis, jos nisi ni dos'o da vidis di sam! ccc Quote
zoda Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 Ja bih uradio to pranje sedišta nego da li je neko to radio u STEAM-u i kako izgleda??? Mislim video sam kod druga Opela koji je ocistio, izgleda sjajno ali se pitam da li sa takvim zarom pere i Honde... Johnny, mora malo.... Quote
IloveCIVIC Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 Opet ja sa istim pitanjem: koliko ti vremena treba za to sve? Auto mi uvek treba pa pojma nemam kad cu imati vremena da ga ostavim na, pretpostavljam, ceo dan? Quote
Johnny B lude Posted October 17, 2012 Author Report Posted October 17, 2012 U principu od 11-18h mi treba auto, ali ako nije previse prljav, moze i za 4 sata da bude gotov. Ali 4 sata je minimum. Svrati nekad ako si u prolazu i onda cu ti reci koliko ce mi vremena trebati Quote
Clipssy Posted October 20, 2012 Report Posted October 20, 2012 Sto se tice pranja koze u autu, da li na kraju sredjivanja premazujete kozu nekim sredstvom za zastitu i odrzavanje? Da li perete unutrasnjost gepeka? Da li sredjujete alu felne? Quote
Recommended Posts