TRIO_driver Posted August 23, 2011 Author Report Posted August 23, 2011 Prvo sam mislio da mi je dosta ulaganja u Civica, i da ce se voziti kakav je takav je, medjutim ne mogu nikako da vozim neispravan auto, tako da stizu polako delovi, utegnucemo ga kao novog mehanicki.. Igrom slucaja, zato sto je Supra penzionisana vec 2 meseca, i radice se tek od septembra, kad mi krene servis, Civic je moj daily driver, i bas sam se vezao za njega, jednostavan i lagan za voznju, fali mu servo(tj. kad ga majka provoza, ja ne vidim razliku..
TRIO_driver Posted December 25, 2011 Author Report Posted December 25, 2011 Tradicionalno, pred kraj godine i u crnoj rupi od 24.12.-07.01. posla bude uvek manje, tako da sam tek sad dosao u situaciju da odvojim jednog majstora da se pozabavimo sa Civicom... Doduse, posto Supru nisam vozio 3 meseca, zeljan sam je bio, tako da me je i malo mrzelo da sa 3.0 prelazim na 1.2... No, sad smo resili da sredimo Civica. Nece dobiti pravu restauraciju poput Mazde, niti cu ici na sistem restomooda, kao sa Crownom sto planiram, iz prostog razloga, sto mi se ne ulaze, utegnucemo ga mehanicki, da bude ispravan, kao povremeni moj prevoz, pomocno vozilo servisa da se skoci negde, a kao prvi korak, napadamo motor, posto je duvao ulje kao lud.. Prvo smo pristupili pacijentu: I motor je napolju: Plan je da se otvori, ovaj put akcenat bacam na blok, da vidimo jesu li samo karike zrele za menjanje, ili cemo obradjivati blok. Imam proverene madjionicare za masinsku pricu, tako da ako ne budem mogao da nadjem delove, onda cemo kombinovati, praviti lezajeve, i ostala cudesa. Za sada, imam garnituru dihtunga, a kad masinska obrada bude rekla stanje na terenu, znacu sta cu dalje. Glava je sredjena, karburator sredjen, tako da ostaje motoru da ga nataknemo na razanj.. Dacu Danijelu da ga pakuje, kao i Suprin motor, on voli da sklapa i rasklapa motore, izmedju trkacke sezone..
TRIO_driver Posted January 27, 2012 Author Report Posted January 27, 2012 Da imam salon, dovoljno velik uz prodaju delova, mozda bih Civica ostavio u staticnom stanju, ne bih ulagao u njega, ali ne vredi, nesto me vuce da ga vozim, iako ce nam biti kao rezervni autic u servisu za dostavu, tako da cemo ga srediti mehanicki tip top(izgleda mi to profesionalna mana).. Kao prilog ovome, kompletirali smo delove, ide kompletna generalna, prvo sam probao sa drugim motorom sto mi je poslao za DZ bivsi vlasnik(ispao je ultra laf, skidam kapu, kad bi svi kupovali/prodavali kola tako, rata nikad ne bi bilo), medjutim ni on nije samo za ubaciti, zato smo resili sledece: Uzima se moj stari blok i hilzuje se na standardne mere (72 mm fi klipa), uzimaju se sva cetiri klipa sa drugog motora, jer su u mnogo boljem stanju od mojih, stavljaju se STD karike na te klipove; ide radilica i klipnjaca na I specijalu; kompletna garnitura dihtunga da se motor sredi i zaptije kako valja; Delovi su vec uveliko na masinskoj obradi, delovi su stigli: Poluosovine cu da uzmem isto od prethodnog vlasnika, ide novi set kvacila, nesto oko trapa, lezajevi tocka sva 4, itd.. To be continued...
TRIO_driver Posted February 5, 2012 Author Report Posted February 5, 2012 Pacijent je "malo" zavejan.. No, telo nas ne brine za sada, jer smo radili na srcu, pakovan je motor: Ofarban blok i karter, kad je vec usput: I na kraju, kompletno spakovan motor, cekam vodenu pumpu iz Grcke, sledece nedelje stize, da spakujemo i nju, lakse je kad je motor napolju. Sledece su kocnice, plocice su vec stigle, idu sva 4 lezaja tocka(poruceno), poluosovine su u Pozarevcu, dobijem ih za 2 dana, jedino cu set kvacila cekati do 15.02. kad treba da odem po njega u Budimpestu, no zavisi od vremena...
mitros Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Temeljno i kvalitetno sređivanje... Neće taj iz tvoje ruke dalje. Već vidim Trio-klince kako prve metre prave u siviku starijem od ćaleta Baš sam ga zagledao kad sam bio u decembru, neverovatno kako je mali autić,pod rukom da ga nosiš. Manji od juga čini mi se. Ko bi rekao da će izrasti u čudo od preko 1300kg i 200 konja...
TRIO_driver Posted February 5, 2012 Author Report Posted February 5, 2012 Istina, ali ce moci da biraju izmedju Toyote 1968, Mazde 1969 i Honde 1978....za sada...
IloveCIVIC Posted February 14, 2012 Report Posted February 14, 2012 U TRIOservisu se izgleda ovako proverava izdrzljivost karoserije:
TRIO_driver Posted February 14, 2012 Author Report Posted February 14, 2012 Istina, zatrpali smo karoseriju, kad nemam gde drugde da je sklonim, dok ne stignu delovi, Mazda ce biti za garazu, a Civica cemo da vozimo svakodnevno, tako da njega ne drzim pod staklenim, vec sneznim zvonom...
TRIO_driver Posted March 14, 2012 Author Report Posted March 14, 2012 Kvacilo stiglo, spakovano, samo da uhvatimo slobodnog vremena i krece sklapanje u fullu nazad, Civic uskoro mehanicki totalno preporodjen na drumu... Kvacilo EXEDY Made in Japan:
TRIO_driver Posted March 16, 2012 Author Report Posted March 16, 2012 Motor OUT: Pacijent se zagreva: Motor IN: Jos malo....
TRIO_driver Posted April 13, 2012 Author Report Posted April 13, 2012 Civic se vec uveliko sa uzivanjem vozi, cilj mi je da sto pre isteram 500 km, da bismo zamenili ulje, sledeci vikend planiram da mu priustim 900 km turu do Madjarske na veliki internacionalni Honda skup sa preko 1500 Hondi, tako da ce imati svetsku premijeru... Medjutim, kako sam sad krenuo da ga vozim svaki dan, kocnice su sledeca stvar koju treba da sredim: Skinuli smo stare plocice: Odneli smo diskove na obradu(posto imaju itekako mesa), trese mi na 120 km/h(da, Civic ide tom brzinom..): Tu su i novi setovi za reparaciju prednjih kocionih kljesta: Ogoljeno sve: Medjutim, izgleda da su zesce korodirali cilindri kocionih kljesta...Dok sam gumice nasao brzo(imao cak jedan set na stanju), naci cilindar za Hondu iz 1978 je nemoguca misija, tako da smo po uzorku fi 48 klipa, nasli od nekog mrtvog Opela.... Posto je duzi od originala, napravicemo po meri, sa svim parametrima, kao original... Jbt, polako cu nov auto da napravim...Plan mi je u nekoj daljoj buducnosti da pronadjem rust free skoljku Civica i uvezem, jer sada moj Civic ima skoro kompletno novu mehaniku, ostalo jos da zadnji trap pretresem...
Propeler Posted April 13, 2012 Report Posted April 13, 2012 Sta je meshter izgubio opkladu pa mora da nosi vw majicu u servisu za japance?!
TRIO_driver Posted April 13, 2012 Author Report Posted April 13, 2012 Jok, zaostavstina iz proslog zivota, tri godine je radio u najvecem VW servisu na Zapadnoj obali u USA, on jeste specijalista za VW, vozi Peugeot, ali navlacim ga na japance polako i sigurno...
prashinar Posted April 18, 2012 Report Posted April 18, 2012 A koji bi noviji motor mogao da se ubaci u taj raritet? Vidjao sam neke civic-e 82-go sa Vtec motorima. Koliko je to zeznuto za ubacivanje? Ili recimo neki 1.4 sa 90 konjica?
TRIO_driver Posted April 18, 2012 Author Report Posted April 18, 2012 Razmisljao sam ja o tome, dok sam merkao da li da popravljam originalni ili da radim swap... Najbolje ide D16Z6, ako hoces VTEC, ili D16A6, ako neces puno da cackas instalaciju, samo naravno moraju dorade kocnica(prebacivanje sa 4x120 na 4x100 glavcine, jace kocnice), ojacanja karoserije, itd.. Moja limarija nije savrsena, a i bilo mi zao da ga seckam, to sam ostavio za Crowna.. No, svakako bi bilo interesantno videti 125 ks iz D16Z6 na 720 kg tezine...
level3 Posted April 18, 2012 Report Posted April 18, 2012 Bice ovo dobra Honda furuna. Svaka cast na sredjivanju i trudu.
prashinar Posted April 18, 2012 Report Posted April 18, 2012 Razmisljao sam ja o tome, dok sam merkao da li da popravljam originalni ili da radim swap...Najbolje ide D16Z6, ako hoces VTEC, ili D16A6, ako neces puno da cackas instalaciju, samo naravno moraju dorade kocnica(prebacivanje sa 4x120 na 4x100 glavcine, jace kocnice), ojacanja karoserije, itd.. Moja limarija nije savrsena, a i bilo mi zao da ga seckam, to sam ostavio za Crowna.. No, svakako bi bilo interesantno videti 125 ks iz D16Z6 na 720 kg tezine... Pa, ne bi bas bilo 720kg ako bi ga morao ojacavati. Plus, ode kazaljka na vagi kada ti sednes unutra Hm, koliko bi to izaslo finansijski ako bi se pakovao drugi motor?
TRIO_driver Posted April 18, 2012 Author Report Posted April 18, 2012 Ako bi se teorijski igrali, on je vec olaksan...Eventualno bi izbacio zadnja sedista, ali mislim da uz sve dorade bi izaslo na 800 kg ukupno.. Ako racunamo da se uzme dobar motor, menjac, poluosovine, racunar, instalacija...To moze da se uzme(bar ja kod mojih kontakata i cenom prema meni) za 300-400 evra... Medjutim, jos 100 evra ide na glavcine, roll bar, prosirenja i ojacanja ti uzimaju jos bar 200-300 evra, trebaju ti neke bar 7j felne 13, sa manjim ET da to izgleda odlicno, i da pre svega lezi, zatim da se ucvrsti poprecnim i uzduznim koskama, da se ne bi uvijao, i da se odradi oslanjanje(nekom kombinacijom coilovera za Civic ED, pa da se preradjuje...). Racunam da mene takva igranka ne bi kostala manje od 2000 evra, ali to racunam da se uradi kao svet. Za krajnjeg kupca, ispod 3000 evra no way.... Sve sto vidis na netu u tim preradama je kostalo, i ima dosta custom rada, i dosta radnih casova upucanih u takva vozila.. Najludje sto sam video u SB Civicu je K20 iz EP3, doradjen na 230 ks, ali to je prevelik sex, B16A2 je vrhunac, a D16Z6 najbolji bang for buck.....
prashinar Posted April 18, 2012 Report Posted April 18, 2012 hm, velika cena. Ipak, ko zeli autic koji moze da siba plus ima para nije frka. Dakle, sto jaci motor to veci izdatak. Tkoadje, uz neke manje prepravke i ojacanja mogao bi i neki "obicniji" motor od 90-110 KS. To bi,verujem, izaslo dosta manje, a opet bi se dobila ljuta makina? Evo na sta sam naleteo u oglasima http://polovniautomobili.com/oglas2029194/honda_civic/ Kakvo je tvoje misljenje o tom auticu? Prvenstveno, meni je taj crni dosta lepsi. Ima neki smek. Jos kada bi se spustio i kada bi se ubacila neka novija masinica od barem 90KS bio bi to brz autic. Savsrzen za krstarenje. Ako ti nije frka napisi nesto o tom modelu. Mane? Vrline? Hvl
TRIO_driver Posted April 19, 2012 Author Report Posted April 19, 2012 Modovi, prebacite ovih par postova u posebnu temu - Swap opcije Civic 1980-1984, pa da udarimo k'o ljudi o opcijama... (kakav sam ja mood, kad ne znam ni sopstvenu temu bez pomoci da izmoderisem... ).
prashinar Posted April 20, 2012 Report Posted April 20, 2012 Jao jao. Imas mod opcije. Negde sa strane bi trebalo da bude nesto tipa "iseci ovde temu" ili u padajucem meniju imas opciju tipa "premesti temu" samo je, naravno, pre toga moras iseci
TRIO_driver Posted April 20, 2012 Author Report Posted April 20, 2012 Znam, sramota, kazem, ali vladam samo bazicnim znanjem, jer nemam potrebe da nesto mooderisem, pa za te opcije mi pomognu ove HCS glavonje..
TRIO_driver Posted February 26, 2020 Author Report Posted February 26, 2020 https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15777282/honda-civic-13-oldtimer Ide i beli, samo stoji, neće me dočekati skoro.. Ide i Lexus, jedino ostaje Mazda da se sklopi i uživa. Doduše, nešto ode da bi nešto došlo.. 😄 toshiro 1
Recommended Posts