Serdjo Posted February 12 Report Posted February 12 Usla voda u usi.. V4, 748ccm, 105ks, vrti preko 11k, bregaste na zupcanike, i to sve 96te god, kazu da je ova verzija najbolji vfr ikad. Dok me nisu zatvorili u ludnicu da probam jos neku Hondinu ikonu. Klasika servisiranje svega, nove gume, rega i gas. Ima da se radi i oko kozmetike, nije ubijen ali trebalo bi neke delove zafarbati, neku plastiku zavariti. Ima korman umesto hebli sto mi je veliki plus, visoki izduv i grejace rucica. Plan je da se tera. Colman, toshiro, Milos_80 and 12 others 14 1 Quote
JoksaTurbo Posted February 12 Report Posted February 12 E ovo je baš opasno brz bajk. Čestitam na kupovini! Boja mu je p e r v e r z i j a ! Drugar je imao VFR, ali ne sjećam se koja generacija. Toliko je bio agilan i brz motor, da me oduševljavao. Zvuk perfekt! Serdjo 1 Quote
Dadas Posted February 12 Report Posted February 12 Sa srecom Ve four, ajd bas da vidimo koliko ce dugo ostati na adresi. Cekaju te veliki projekti u garazi, drz se! Serdjo and toshiro 2 Quote
Serdjo Posted February 13 Author Report Posted February 13 Hvala bratino, e moracemo i tebi uskoro motor da nadjemo! Spremno boga oca da se uradi dok je praznik. toshiro, Robi R, ivica77 and 6 others 7 2 Quote
Serdjo Posted February 22 Author Report Posted February 22 Svasta nesto uradio s motorem Servis vile Svecice 4 nove, stare dobro sagorevanje ali se potrosila elektroda. Sredjen usis Ulje eneos sa dodatkom estera, filter ulja, ulje u kocnicama, cilindru kvacila, antifriz... Poceo sa ozivljavanjem plastika Posle 30 god jedino je malo pocela da se ljusti desna dekla, ostalo je jbno novo. Kakva je ovo spravetina. Robi R, Cirko, Vedran and 7 others 9 1 Quote
Recommended Posts