Serdjo Posted February 12 Report Posted February 12 Usla voda u usi.. V4, 748ccm, 105ks, vrti preko 11k, bregaste na zupcanike, i to sve 96te god, kazu da je ova verzija najbolji vfr ikad. Dok me nisu zatvorili u ludnicu da probam jos neku Hondinu ikonu. Klasika servisiranje svega, nove gume, rega i gas. Ima da se radi i oko kozmetike, nije ubijen ali trebalo bi neke delove zafarbati, neku plastiku zavariti. Ima korman umesto hebli sto mi je veliki plus, visoki izduv i grejace rucica. Plan je da se tera. schonenk, Nojke, Dadas and 12 others 14 1 Quote
JoksaTurbo Posted February 12 Report Posted February 12 E ovo je baš opasno brz bajk. Čestitam na kupovini! Boja mu je p e r v e r z i j a ! Drugar je imao VFR, ali ne sjećam se koja generacija. Toliko je bio agilan i brz motor, da me oduševljavao. Zvuk perfekt! Serdjo 1 Quote
Dadas Posted February 12 Report Posted February 12 Sa srecom Ve four, ajd bas da vidimo koliko ce dugo ostati na adresi. Cekaju te veliki projekti u garazi, drz se! toshiro and Serdjo 2 Quote
Serdjo Posted February 13 Author Report Posted February 13 Hvala bratino, e moracemo i tebi uskoro motor da nadjemo! Spremno boga oca da se uradi dok je praznik. Vedran, Cirko, Dadas and 6 others 7 2 Quote
Serdjo Posted February 22 Author Report Posted February 22 Svasta nesto uradio s motorem Servis vile Svecice 4 nove, stare dobro sagorevanje ali se potrosila elektroda. Sredjen usis Ulje eneos sa dodatkom estera, filter ulja, ulje u kocnicama, cilindru kvacila, antifriz... Poceo sa ozivljavanjem plastika Posle 30 god jedino je malo pocela da se ljusti desna dekla, ostalo je jbno novo. Kakva je ovo spravetina. zex_76, DuleBP, miha. and 8 others 10 1 Quote
Recommended Posts