TRIO_driver Posted November 2, 2010 Author Report Posted November 2, 2010 Na veliku radost moje brace racera, cije misljenje ja izuzetno cenim, i bez njega ne mogu, nece ici spojler na Supru, za divno cudo, auto ce ostati izrazito stock, osim alu felni... Cilj mi je da je dovedem u savrseno mehanicko i estetsko stanje, u takvom obliku kakav je, vec i same specifikacije samog auta(3000 kubika, 204 ks, RWD), kao i izgled su mi vise nego dovoljni da zadovolje.. Svakako ga planiram ostaviti, nije ovaj auto za turpijanje, to cu nekom drugom prilikom, jedino se bojim sta ce moji raceri da kazu ako sa istim pristupom spakujem nesto turbo ozbiljno... No, za sada sam fokusiran na Mazdu, sto se tice projekata, Supru osvezavam jer ako je zanemarim, kasnije posledice mogu biti veoma skupe...Vecina ovih automobila danas je u tuznom stanju, iz prostog razloga, sto su to vlasnici iz 5 ruke, uzeli les auto i vozili ga dok ne zariba...Malo vise ulaganja u startu, i kasnije sam miran, kad se odradi glava, bice izuzetno pouzdan.. Ja nazalost nemam luksuz da mogu da nadjem na 5 komada na otpadima od NS do BGD, kao sto je slucaj sa CRX ili Civicom, zato mora sve biti cakum pakum...
TRIO_driver Posted November 4, 2010 Author Report Posted November 4, 2010 Jeste, idu ali tek za sezonu 2011. godinu. Ovu zimu cu da vozim gume koje imam(letnje su, ali vise od 4 mm sara), naravno, za sneg idemo dzipom ili Swiftom, i celo sledece leto... Onda za sledecu zimu uzmem zimske na stock felne, ove Michelinke prodam budzasto(ali ce imati bar 20k km u tockovima), i kad dodje prolece 2011. godine, uzmem 225/40/18 i K3 18" i stavljamo na Supricu... U medjuvremenu, stigao spaner:
TRIO_driver Posted November 5, 2010 Author Report Posted November 5, 2010 Stigla glava sa obrade, cakum pakum je sada!!! Ventili usisni su bili pretegnuti, sad su sve sredili, stavili ventile, svecice, ustelovali, tako da samo da se papne na motor i....zato i nije isla kako bi trebala...
parezan Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 jedan... dva.. tri.. cetiri.. pet.... sest.. svi su tu
TRIO_driver Posted November 5, 2010 Author Report Posted November 5, 2010 Aha... Tatice, dolazis krompirkom na rostilj u nedelju?
parezan Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 Krompirko sad malo odmara, vozim drugu masinu Videcu, ako obaveze dozvole
Propeler Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 Jel to sredjujes motor za nesto ovakvo? Uploaded with ImageShack.us
TRIO_driver Posted November 5, 2010 Author Report Posted November 5, 2010 Ne, jer moj je redni sestak... Ali, imam vec spreman Fordov V6 2.0, koji ce da se napravi ove zime, za buduci servis, da stoji u cekaonici za klijente...
Propeler Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 A pa ne možes fordov motor u prodavnicu za japance! Barem nešto ovako: Uploaded with ImageShack.us
TRIO_driver Posted November 6, 2010 Author Report Posted November 6, 2010 Fordov motor nizasta drugo nije dobar, osim za sto.. Ne brinite vi za cika TRIO, za skeptike, ja sam ipak Hondas u dusi, na zid ide kao ukras dekla od B16A2, ofarbana i sredjena, uramljena kao slika... Ovde sam video foru: Samo cu ja da to odradim malo vise fancy, i na poklopcu dekle(deo koji prekriva svecice), da pise OFICIJALNI SPONZOR HONDA CLUB SERBIA..
TRIO_driver Posted November 6, 2010 Author Report Posted November 6, 2010 Operacija UTEZANJE SUPRE VOLUME II Posle nedelju dana skupljanja delova, ono sto smo rastavili, red je i da sastavimo... Dakle, motor je raskacen, skinuta glava, da bi se odradila ista, i da bi time preventivno sprecio da mi produva(ono sto je boljka 7M serije motora). Kad vec menjam dihtung glave, resio sam da odradim kompletnu promenu gornje garniture glave, i sada bi uvek savetovao da se uzme garnitura gornja, jer dobijate apsolutno sve dihtunge koji su vam potrebni... Stizem kod dr.Robike u 9.30h ujutru, Supra vec unutra, ugurana, ceka svog vlasnika... Dolazim od Gorana, mog limara i farbara, on i Pista su mi odradili dekle, ispeskirane su, ofarbane u crno, i spremne za ugradnju: Tu nam je i Kori, kao pripomoc do 13h: Posto smo vec raskacili pola motora, resio sam da odradim zamenu vodene pumpe, spanera i zupcastog kaisa, da bih bio apsolutno siguran u pouzdanost(nijedan me moj auto nije ostavio na cedilu, osim Elantre za Honda skup 2010, ali sam sam kriv, silovao sam auto), jer samo tako ce auto imati bas tu nasiroko hvaljenu "japansku" pouzdanost.. Spremam pumpu za zamenu, raskacili smo i kuciste termostata, evo dela gde ide pumpa: Ono sto me je iznenadilo je da uz originalnu pumpu ne ide i dihtung, dok on stize recimo sa GMB pumpama, kao i svim drugim koje sam do sada prodavao, pa smo morali da se snadjemo, i napravimo dihtung(Kori, hvala na tutorstvu ... ): Pumpa sama: I namontirano: Kad sam vec skinuo elisu ventilatora sa viskom, pogledao sam iz znatizelje, AISIN je proizvodjac, a tacno se na elisi vidi koje je godine napravljen auto - 1986, sto i pise...A u saobracajnoj se vodi 1990, Beli Manastir prva registracija, nije ni cudo... Dezurni zajebant Korika: Mastermind dr. Robika: Slozna braca srafe sve u sesnaes'... Tu uskace i krakato smetalo, moja malenkost: Robi moj drugar.. Jedan od 3 dela usisne grane(jbt, nisam mogao uzeti komplikovaniji auto): Izduvna grana sa novim dihtungom: Da se ja pitam, ja bi skinuo haubu, nije ovo sport za nas banderase, em nisko, em hauba, a hebavao me zavucen sraf od izduvne grane, jedva sam ga usrafio, moralo je malo gimnastike da padne: Pa malo peremo benzinom sve delove koji su bili prljavi(benzin nema sta ne rastvara): Filter vazduha, stari VS. novi: Dekle spremne za stavljanje na mesto: Nesto srafimo(tu je vec 16h, izgubio sam pojam o vremenu): Nov antifriz(8 litara staje... ): Robi steluje paljenje: 19.45h, 10 sati kasnije, SUPRA JE ZIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA .... HTEO BIH DA SE JOS JEDNOM OGROMNO ZAHVALIM ROBIKI I KORIKI, jer bez njih nista od ovog, pogotovo Robi me je trpeo ceo dan, drzao sam mu kanal zauzet, i jos smo se cimali samo tako da sastavimo auto... Mrtav sam umoran, smrdim kao tvor, ispod noktiju mi se crni, ruke mi mirisu na kombinaciju ulja, antifriza i benzina, ali cu da legnem SRECAN u krevet... :)
Jale Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 Svaka čast Trio, ajd sad teraj to i uživaj!!!
marko_serb Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 Kako ti sad ide auto???? Crkoh od smeha kad sam video sta si napisao za prvu registraciju, kod mene isto pise Beli Manastir
TRIO_driver Posted November 7, 2010 Author Report Posted November 7, 2010 Nisam ga cepao, ali vec u leru je mnogo ravnomernije i lepsi zvuk, provericemo uskoro, samo da nabijem malo kilometraze, da se to slegne...
level3 Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Kad ces da operes motor? Dekle se sjaje, a ostalo u sivilu.
TRIO_driver Posted November 8, 2010 Author Report Posted November 8, 2010 Kad nadjem slobodnog vremena, radim ceo boziji dan, uvece onda nemam snage nizasta.. A i nismo stiglo kardan da zamenimo, to cemo za vikend, tek kad resim te krucijalne stvari, sto voznju znace, onda cu da ga uglancam, slikam, itd...
TRIO_driver Posted December 3, 2010 Author Report Posted December 3, 2010 Da me jadnog ne prozivate, evo malo slika: Izgradio sam nadstresnicu(dzip i Swift je vec imaju), da mi Supra i Mazda ne kisnu... A evo i njegovog velicanstva CISTOG I OPRANOG MOTORA: Satisfied?
Kabe Posted December 4, 2010 Report Posted December 4, 2010 Oba posla su ispala do jaja, a motor kao da si drugi stavio . Sada mozes da se kurcis na nivou
Recommended Posts