Serdjo Posted November 4, 2023 Report Posted November 4, 2023 Napravicu temu malo da pojacamo moto sekciju, pisite i neka vasa iskustva itd, mozda nekome moze i da se priskoci u pomoc, da neki savet ili da se uputi na adresu za resenje... Nemam servis, nemam firmu, ne reklamiram se, nisam majstor ali dugo godina unazad zivim od prodaje i odrzavanja mnogo skupljih i komplikovanijih masina, pa sto ne bi u slobodno vreme radio sebi i drugarima motore kad me vec opusta. Sve redovno i potrosno, lamele, vile i razno od dodatne opreme, struja.. Radim kad sam raspolozen, kad imam vremena, kad me neko lepo zamoli, ne bas kao Kidi legenda ali slican pristup. BIlo je i par Suzukija, ali sa njima sam se toliko jebavao da nisam imao zivaca da slikam, Honde su miline za rad. schonenk, DuleBP, Deki777 and 13 others 16 Quote
Cirko Posted November 4, 2023 Report Posted November 4, 2023 Sve preporuke za druga Serdja, pedantan i dobar domacin! Dadas, Robi R and Serdjo 2 1 Quote
Dadas Posted November 4, 2023 Report Posted November 4, 2023 Takodje sve preporuke, i ja volim da svratim u ovaj objekat kod domacina. Serdjo, Robi R and Deki777 2 1 Quote
Serdjo Posted January 26, 2024 Author Report Posted January 26, 2024 Novi podstanar, bice uskoro na prodaju.. Jako lep prekrupar za kukuruz. Drugaru se odlio mozak u neke razvijenije drzave, nazalost, pa je ovo crveno ostalo u amanet da resim i nadjem mu novi dom. 19ljuba82 1 Quote
Serdjo Posted August 4, 2024 Author Report Posted August 4, 2024 Duk dok je bio u poseti ispustali smo vazduh iz kocnica, posle sam saznao da je to nesto sto njima spada pod mesecno odrzavanje. Sisica je na takvoj poziciji (najnizoj), klesta moraju da se skinu sa nosaca i rotiraju .. Sad mi je tu drugar Igor, koji je iz Denvera dovezao KLR650. Momak je posle 5 meseci iskustva na motoru pocetkom aprila krenuo na 14k km put do Panceva. Dva meseca je vozio po SAD pa je motorce dve ned bilo na brodu i potom mesec ipo dana po Evropskim drzavama. Avantura za zivota. Treba uraditi sve redovno i lanac/lancanike, gotovi su. toshiro, schonenk, civic_x_fk7 and 8 others 10 1 Quote
Serdjo Posted September 3, 2024 Author Report Posted September 3, 2024 Nekad budu i neresivi slucajevi Dadas, Aleksa_ZP and 19ljuba82 3 Quote
Serdjo Posted December 29, 2024 Author Report Posted December 29, 2024 Bilo je dosta radova na djunti. Sve moguce od redovnog odrzavanja, tecnosti, filteri, kocnice, ciscenja, poliranja, farbanja, dihtovanja i tona pranja. Dobra osnova ali je bio bas zapusten. Par slika nasumicno: DuleBP, neshwill, Robi R and 7 others 8 2 Quote
Recommended Posts