Jump to content

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sigurno!!!!

Da ga provoza nas 100tinak, pa da mogu da ga pošalju na generalnu.

Ja se nadam samo da će makar moći da se sedne u njega i da se pogleda detaljno, da ne bude kao na sajmu....možeš samo da gledaš ali iz daleka!

Posted
Ja ne dovodim promoterke, btw, tako da gledate samo Honde.. :)

Kuda ide ovaj svet? Zile, mnogo si se iskvario u poslednje vreme.

Nema se para, a i jedna je na moru, druga ima ispit(i decka).. :D

Posted
Vidim ovde se kao i uvek bavite decijim glupostima. Da vas malo spustim na stazu.

EDIT: Ne mogu da nađem uputstvo kako se postavljaju klipovi, u onom uputstvu ima samo za slike... :)

Posted

Evo, mozda ja povedem "promoterke" - tj. moje dobre studentkinje (dobre u SVAKOM smislu, ne samo po ocenama :P ), pod uslovom da taj dan ne padaju neki grozomorni ispiti...

Posted

Lana, samo se ti nama pojavi sa tvojim Acom i kao da si sve studentkinje dovela.

Ja kazem vratite se na stazu a vi o Mugenu. Doci ce Mugen verovatno, tako da mojne mnogo brinete.

Mozda se pojavi Beli CTR, JDM ovo ono, ali ko ce ustalom vas zadovoljiti.

Posted

Mugen verovatno nece biti u Srbiji 12-og, tako da vrlo verovatno ovaj skup ide bez njega. Citiram - "Koj' su kuvac phomenili datum na 12-i ?!?" :D

Posted

Ako internet ne laze, CRZ bi trebalo da ima oko 170 Nm pri 1000-1500 obrtaja uz pomoc elektro motora :) Valjda ce da okrenu koji krug po stazi... Steta sto ce da prodje par godina dok ne stave K20 u njega :shock:

Posted
Mugen verovatno nece biti u Srbiji 12-og, tako da vrlo verovatno ovaj skup ide bez njega. Citiram - "Koj' su kuvac phomenili datum na 12-i ?!?" :)

Hahaha, matohi uvek negde zapali. Sigurno ide da roni. :mrgreen:

Posted
Steta sto ce da prodje par godina dok ne stave K20 u njega :shock:

ludi ameri mozda vec rade na tome u nekoj supi izvan granica americkog zakona... :mrgreen:

ssswvo.jpg

:vristanje:vristanje

Posted
Steta sto ce da prodje par godina dok ne stave K20 u njega :shock:

Po USA forumima se vec uveliko suska da postoje sanse da honda metne k20 u crz-a.I da ne urade to, uradidice svakako ludi fanovi :)

Posted

Naravno da ce da urade, pa nisu oni blesavi.. I crx mk1 je imao smesan motor, na kraju dobio skoro duplo vise konja.. Nije ni taj elektro motor losa stvar, ima 15-20 konja, ali su mu je kriva mnogo agresivnija, svi su raspolozivi jos od 1000 rpm. Voleo bih to da vidim u praksi.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...