Miodrag Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 ZLI VUK NEKA NAPIŠE NA KOJI MEJL ŽELI DA MU SE POŠALJU KLIPOVI (a na koji karike) Quote
zli_wuk Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 vladadeeds@yahoo.com a za karike cemo neki drugi Quote
hornY Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Docicu ja sa flash memorijom pa cu prebaciti sa necijeg LAP-POP-a Pozdrav Igor Quote
Vedran Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Vlado, na cijem si ti rostilju pekao meso? Quote
miljance Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Jedino ja i Vedran nismo oprali auto . Ali sto mi se svideo ovaj sivi ed7.... Samo mu jos DOHC fali. Osim toga stvarno je u super (dojajnom) stanju. Felne su mu prava mera. Quote
zozi Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Ljudi, sta da vam kazem bilo je dobro...a i valjala se neka roba. Quote
Miodrag Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 vladadeeds@yahoo.com a za karike cemo neki drugi Druže evo do sada sam se kresao sa ovom ''poštom'' za tebe i tvoj server neće da je primi ''kaže datoteke su prevelike'' ali ne brini snaćićemo se da ti se to nekako dostavi ne brini.POZDARAV! Quote
zli_wuk Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 e bedak dobro valjda cu doci nekako do snimaka, dajte dzoniju najlakshe mi tako, predace mi on lichno hihi Quote
AcaS. Posted April 21, 2010 Author Report Posted April 21, 2010 Zli nije daleko Drift Donece ti vec neko tamo ,sem ako nemas toliku zelju da gledas sto pre Quote
Miodrag Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Snimci su u mp4 formatu i snimani su na N-95 i SAMSUNG OMNIA 2 i mnogo su veliki ali ne odustajem videću da ti ih dostavim na svaki način.Ako ništa ne prodje ićiće brza pošta. Quote
Miodrag Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 e bedak dobro valjda cu doci nekako do snimaka, dajte dzoniju najlakshe mi tako, predace mi on lichno hihi Alo ne predajem se, traže se rešenja, presnimavanja,umanjivanja,kompresija,impresija,depresija ....mislim da ćeš ga danas imati pa makar u komadima. MOGAO BI DA SE JAVI I NEKO OD OVIH DOKTORA ZA KOMJUTERE I MULTIMEDIJU SA UPUTSTVOM KAKO DA STAVIMO SLONČE U LONČE. PRIMAM SAVETE a domaći je: mp 4 smanjiti i mejlom poslati ako je uopšte moguće??? Quote
Recommended Posts