Jump to content

Otvaranje sezone 2010 - Fruška Gora (Novi datum) 18.04.2010

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jedino ja i Vedran nismo oprali auto :) .

Ali sto mi se svideo ovaj sivi ed7.... Samo mu jos DOHC fali. Osim toga stvarno je u super (dojajnom) stanju. Felne su mu prava mera.

Posted
vladadeeds@yahoo.com a za karike cemo neki drugi :D

Druže evo do sada sam se kresao sa ovom ''poštom'' za tebe i tvoj server neće da je primi ''kaže datoteke su prevelike'' ali ne brini snaćićemo se da ti se to nekako dostavi ne brini.POZDARAV!

Posted

Snimci su u mp4 formatu i snimani su na N-95 i SAMSUNG OMNIA 2 i mnogo su veliki ali ne odustajem videću da ti ih dostavim na svaki način.Ako ništa ne prodje ićiće brza pošta.

Posted
e bedak :) dobro valjda cu doci nekako do snimaka, dajte dzoniju najlakshe mi tako, predace mi on lichno hihi :)

Alo ne predajem se, traže se rešenja, presnimavanja,umanjivanja,kompresija,impresija,depresija :):):D ....mislim da ćeš ga danas imati pa makar u komadima.

MOGAO BI DA SE JAVI I NEKO OD OVIH DOKTORA ZA KOMJUTERE I MULTIMEDIJU SA UPUTSTVOM KAKO DA STAVIMO SLONČE U LONČE.

PRIMAM SAVETE a domaći je: mp 4 smanjiti i mejlom poslati ako je uopšte moguće???