Jump to content

Recommended Posts

Posted

U prvi mah, tj. vreme, nece se dirati mehanika..

U daljoj buducnosti, hocu da imam 240ZX ili 280ZX, a u suludim i "Kenmeri" Skyline KPGC10, tako da ce onda Mazda da ide na restmod varijantu... :mrgreen:

Nista u skorije vreme, izaci ce me Mazda sigurno ukupno oko 4k evra, koje cu tek vremenom da trosim...

Skupljam delove, citam, sortiram info, radim garazu, spremam se, dogovoram, to ce biti sklapanje korak po korak sa uzivanjem, nigde ne zurim, imam druga kola, tako da je ovo teski hedonizam.. :)))

Naravno, uvek ste pozvani da naidjete kod mene, da je vidite.. ;)

Posted

Bas tako, ovo nije egzotika poput Datsuna 240ZX, koji bi sacuvao u stock stanju, vec auto koji je samo u Jugoslaviji u periodu od 1967-1973 prodat u 12000 primeraka..

Ajde da je SS model, ali moj je obicna Deluxe verzija..

Posted

Paaaaa....Rota RB... :mrgreen:

Kostaju me 165 evra kom u 15", stigle bi za mesec dana, a uvezao bih ih najregularnije... ;)

A mehanika mi pada na pamet npr....4AGE... :twisted:

Postoji prolupali motor sa menjacem koji mogu za smesne pare da dobijem od drugara, a Gumetina ima zanimljive ideje, ala Uzelac, oldschool tuning 150 ks, Cosworth Sierra zadnji diff itd... :?

Posted

To je motor , samo nemoj ko cvele da tripujes da ce bolje da ide sa karbovima , turi mu ti puhalicu a onda ogoli sve unutra i tako :)

Posted

Mojne stok nemas 300 godina pa da ti bude kjul sto imas auto koji je bio tvoj san kad bio tinejdzer... :geek: Turi mu motorchiki , kupuj gume na 15 dana , to je fabrika predvidela 8-)