TRIO_driver Posted February 9, 2011 Author Report Posted February 9, 2011 Ovu sa slika u originalno fabricko stanje, ovakvo: Medjutim, imam drugu, koju sam hteo da pravim pickup za firmu(ali dosta para cu upucati, rad, materijal, atest, novi dizel motor, itd.), tako da ako ne rashodujem drugi primerak kao rezervne delove(nista ne bacam), mozda napravim neki oldschool trkalicu.. Quote
nikolicji Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Trio druže ja tek sad video temu, iščitao je celu i ne mogu naći dovoljno reči da te pohvalim. Prelepo je videti da neko ima volje, pa još i mogućnosti da ispuni sebi ovakve želje. Svaka čast majstorčino i samo napred, da se sit izvozaš. Quote
TRIO_driver Posted February 10, 2011 Author Report Posted February 10, 2011 Kad navratis u NS opet, idemo do garaze, a ako dodjes vikendom, i srafi ti se, be my guest.. Quote
GoGo Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Svaka cast Zile...samo napred Ne deluje lose limarijski sad ovako ' gola' Quote
TRIO_driver Posted February 10, 2011 Author Report Posted February 10, 2011 Nije losa, dobra je osnova, ali bice rada na limariji, peskiranja i uklapanja.. Quote
TRIO_driver Posted February 14, 2011 Author Report Posted February 14, 2011 Dosla je subota, dan D za ozbiljne mehanicke igrarije, red je bio na motor, kardan i menjac da leti napolje. Skupila se dobra ekipa, luda braca Kori i Robi, moj radnik Goran, moj kupac Stefan sa Toyotom, Hemi da smeta, Vocko sa MCS da dokumentuje igrarije, ekipa sa oldtajmeri.rs da proprati napredak radova, i naravno ja da smetam... Prvo smo izbacili Fordovu starudiju napolje: Odjednom pun kanal ljudi, skida se menjac, razdvaja od motora, sa druge strane skidamo kardan: Onda su luda braca dosla na ludu ideju, koja je naravno upalila, i pruzila Koriki neopisivo zadovoljstvo da skace po mojim kolima bez da ga ubijem odmah... I onda smo se nas trojica borili sa jednim zardjalim srafom pola sata: Goran se ukocio.. Idemo dalje... Quote
goranEE9 Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 S obzirom koliko vas je bilo, mora da ste izvadili sve ovo u rekordnom roku. A i ona skela za vadjenje motora vam je extra, sigurnije resenje od npr. trule grane na drvetu . Sala mala, cekamo nastavak dobre teme. Srecno! Quote
TRIO_driver Posted February 16, 2011 Author Report Posted February 16, 2011 Ja i moj radnik Goran smo raskupusali sve oko motora, tako da kad su dosli Robi i Kori, trebalo nam je oko 2-2.5 sata, da se namontira skela, skine kardan(Goran i ja), menjac(Kori), i motor(Robi). Kao sto rekoh, odlicni su majstori, i mogu to da urade zatvorenih ociju... Quote
TRIO_driver Posted March 7, 2011 Author Report Posted March 7, 2011 Danas je Mazda otisla kod mog limara i farbara Gorana, celih 200 metara vazdusnom linijom od servisa... Prikacili smo je na dzep, Goran seo na metalno lonce, ja u dzip i vozi Misko: "Nemoj brze!!" ; "Kako bre brze, jurim 10 km/h!!" ... I sad je Mazda stigla kod Gorana, stavili smo je u malu radionicu: Evo i velike: Ima i komoru(Pista uleteo u kadar): Evo i Gorana u akciji: Imamo i kanal i panter po potrebi: Malo je guzva sada, ali nije frka, Goranu sam dao voljno 3 meseca najmanje da je sredjuje, radimo je kompletnu, a slikace kako sta bude redom radio... Quote
Kabe Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 Bogami radionica deluje super ozbiljno . Srecan rad majstorima, pa da izbacimo lakat na leto . Quote
goranEE9 Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 I ja bih da pozelim majstorima i vlasniku srecan rad ! Valjda me secanje ne sluzi bas najbolje, a znam da ima mnogo bitnijih stvari koje treba odraditi u pripremi, ali da ipak pitam koja ce boja biti na kolima? Ovako nesto? Quote
TRIO_driver Posted March 8, 2011 Author Report Posted March 8, 2011 Ima cetiri boje koje su u opciji, a ta sampanj metalik iz Mazdinog muzeja u Hirosimi je jedna od njih.. Kad dodje vreme izbora boje, okacicu sva cetiri predloga, okacicemo pool za glasanje, pa cemo da vidimo, sta kazu 4 japanska foruma, oldtimer forum i moja bliza okolina... Quote
level3 Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 Opa krenula restauracija. E ovo volem da pratim. Quote
TRIO_driver Posted March 24, 2011 Author Report Posted March 24, 2011 Svratio do Gorana, ima Mazda gita samo tako, tako da za sada cekamo da raskupusam drugu, pa da vidimo koje elemente cemo gde da koristimo, sta da spasavamo, peskarimo, radimo... Quote
TRIO_driver Posted March 29, 2011 Author Report Posted March 29, 2011 Jedna simpaticna slika dok nije rastavljena: Quote
Graha Posted May 1, 2011 Report Posted May 1, 2011 pa da priupitam kako teku radovi u restauraciji? Jer radi limar svoje? Ako nam ostavljas za iznenadjenje, onda nemoj ni da odgovoris nego se samo pojavi negde kolima i svi cemo te zapaziti Quote
Kabe Posted May 1, 2011 Report Posted May 1, 2011 Ajd' posto je Zile zapalio preko bare te ce ti odgovoriti za metar dana, da budem od koristi: Inace, Mazda je trenutno na ledu, iz razloga sto se sredjuje servis, ima jako puno gradjevinskih radova, tako da nastavak projekta, pocinjemo opet do juna, u medjuvremenu se igram sa Civicom.Mazda ce biti peskirana cela, verovatno kod Jaroslava, a onda cemo da ocupamo donora, i biramo najbolje delove za bazu, a tu onda nastupa Goran, i limarsko farbarske igrarije.. Ocekivano vreme zavrsetka projekta je u septembru, jer je cilj da premijera prava bude na otvaranju servisa u oktobru, zajedno sa proslavom 20 godina rada TRIOja. Quote
Graha Posted May 1, 2011 Report Posted May 1, 2011 ekspresan odgovor... Onda cekamo septembar pa da vidimo i tu makinu Quote
TRIO_driver Posted May 13, 2011 Author Report Posted May 13, 2011 Sve je Kabe napisao kako jeste.. Kod Mazdasa ce premijera biti 2012. jer nece biti registrovana u septembru, necu je voziti zimi, a da mi registracija tece 6 meseci za dzabe(bar dok su ovakvi zakoni i nema popusta za oldtimere), tako da je registrujemo sledece godine... Quote
Graha Posted May 13, 2011 Report Posted May 13, 2011 taj rad Ali daces ti nama bar slike radova Quote
marcoTypeR Posted May 13, 2011 Report Posted May 13, 2011 U opasnu akciju ste se upustili .Svaka vam cast. Quote
TRIO_driver Posted May 13, 2011 Author Report Posted May 13, 2011 Nema brige, bice propraceno slikama, kao i do sada. Quote
TRIO_driver Posted July 23, 2011 Author Report Posted July 23, 2011 Konacno su se stekli uslovi da se nastavi sa srafljenjem, danas smo uterali donor Mazdu i krenuli da je rasturamo: I konacno na jednom mestu moje tri bebice(fali im Crown doduse): Quote
Recommended Posts