Jump to content

Otvaranje sezone 2010 - Fruška Gora (Novi datum) 18.04.2010

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Takodje gledajte da pored mesa, ponesete sledece:

1. poneku salatu

2. malo hleba ili lepinja

3. Neke zacine tipa kecap majonez itd sta ko voli..

4. Tanjire i pribor, neki plasticni najbolje

5. Stolice rasklapajuce, a moze i stolovi, iako ima tamo sve drveno, ali bice nas dosta.

JohhnyBlude je obezbedio drva, a ja cu videti da kupim neke plasticne case i kese za smece!

Kume, racunamo na tebe opet kao glavnog majstora za pipremu i organizaciju hrane :mrgreen:

Posted
Vreme ce biti OK.

Kum je rekao svoje...a kad rostilj MAJSTOR kaze da ce biti OK, znaci ideeeeeeemoooooooooooooooooooo :twisted:

P.S. Ljudi ja ovo cekam celu jbnu zimu i NE MOGUUUUUUU vise da boravim u Bgu! I need airrrrrrrrrrr and open road! Ja odo, sa vama ili bez vas :mrgreen::)

Posted

Pridruzuje se jos jedan Hondas u srcu i dusi... jeste da trenutno jase drugog japosa ali je zato 100 ks po litri... nista manje ne prihvatam...

Vidimo se, jebes vreme, pa niste od secera... :D

Posted
Jeeeeee Vedrane, mogao si bar da uzmes dva pakovanja plasticnih tanjira :)

E Pancevac, mojne me diras, inace cu tako strasno da te operem na misheluku da ces odmah hteti da se menjas sa mnom za kola :D:):mrgreen:

Posted

To mi reci :aplauz: , samo da znas, odlaganja vise nema, nakupovao sam mesa i rakiju spremio za druga Kabeta, posto je spominjao neko formatiranje :)))

Posted

ja upotpunjujem prelude klub, imam i ja neka drva, sigurno je ostalo od grejne sezone, ali se nisam prijavljivao jer nisam bio siguran da idem, tako da cu to poneti da se nadje i imam nesto plasticinh casa...

Posted
To mi reci :aplauz: , samo da znas, odlaganja vise nema, nakupovao sam mesa i rakiju spremio za druga Kabeta, posto je spominjao neko formatiranje :)))

Takvu mi rakiju peci Sergejjjj :D

Posted
ja upotpunjujem prelude klub, imam i ja neka drva, sigurno je ostalo od grejne sezone, ali se nisam prijavljivao jer nisam bio siguran da idem, tako da cu to poneti da se nadje i imam nesto plasticinh casa...

I ja upotpunjujem Prelude klub.. 8-)

Posted

Ovaj Velja ozbiljno preti, vidi se da ne ide cesto sa nama i ne zna kakve mi alkose imamo u klubu :D

Prepoznacete ih tako sto ne idu svojim kolima i vecinom su na mestu suvozaca :mrgreen:

Lepo, lepo, atmosfera se zagreva :mrgreen:

Kakav bre Mika, Prost, Lauda... gledaj kako se vozi i ko vozi :mrgreen:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...