Jump to content

Otvaranje sezone 2010 - Fruška Gora (Novi datum) 18.04.2010

Recommended Posts

Guest hornett
Posted

1. Level3

2. Kogoran

3. Nebojša

4. Kabe

5. Honda

6. Pinhead

7. zli_wuk (i ima mesta josh ko ide sa ovog kraja)

8.TRIO_driver

9. Dark

10. serdjo

11. mareCIVIC

12.Bata Lude

13.Neshwill

14.Fica Filip

15.bokins

16. Shiiki

17. zoda

18. Cirko - Ja primam samo devojke

19. Savke VTI

20. Vladeta

21. marko321

22. GoGo

23. SašaCRX

24. foRce

25. Propeler

26. JB lude

27. ocory

28. Kapetan

29. Shogun

30. Shikamaru - sa delom ShoguN ekipe

31. Nemanja

32. Bandzi

33. Driver

34. kUdtiHaEX

35 .Zozi

36. Tihomir

37...bo.bra..

38. Civic

Do vikenda ce se pomeriti prognoza za subotu na nedelju, bajkeri to znaju :D

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Inace, tovarite vi TRIO-ja, ali cika TRIO je pozajmio LUDU 4WS za Venac, to mu je oficijelni prevoz, ako sada u nedelju bude bilo skupa, ima da vas sve naguzim do gore... :twisted:

Lude 4WS ruleezzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... :D

Posted
Ako ce driver doci to ne smem da propustim :D racunajte i na mene. A ti mozes samnom.

Gle ga ovaj kutija, shta cesh ti ovde Ford masteru :)

I ja sam rekao da imam mesta u mom autu, ne treba meni prevoz :) Mada kad ti rikne Ford negde na sred puta, pokupicu te :)

Za to crkavanje se obrati Levelu, njemu cigani sa kablovima iz Lada pale kola :)

Posted
Ako ce driver doci to ne smem da propustim :D racunajte i na mene. A ti mozes samnom.

Gle ga ovaj kutija, shta cesh ti ovde Ford masteru :)

I ja sam rekao da imam mesta u mom autu, ne treba meni prevoz :) Mada kad ti rikne Ford negde na sred puta, pokupicu te :)

Za to crkavanje se obrati Levelu, njemu cigani sa kablovima iz Lada pale kola :)

Sad vise ne pale, pozajmili su mi jedan od 100 akumulatora koji su pokupili uz put, ali zato ovih dana izigravaju pumpu za gorivo (sede na krovu sa kanisterom).

BTW, Mugen mi je narucio JDM pumpu pa cu da te trtim do 2011 god. :)

I cukaj vise tamo po Flowplayer-da imam za trtu i posle 2011 god. inace kaput. :mrgreen:

Posted

Ide Luda samo tako, kad sam mogao da opeglam X6 dizlo, mogu i vas, braco moja, doktor Robi upraznjava sada zestok tuning na istoj, steluje ventile(+20 ks), doteze i menja semering(+10 ks), ali kad zamenimo zadnji brisac(+ xx ks), aerodinamika ce biti toliko stravicna, da ce da bidne eat my dust... :lol::lol:

Posted

Ajd sutra nek bude konacna i definitivna odluka, da li idemo ili jok.

Jer moram da cimam nekoga da me menja, a to moram sutra najkasnije da zavrsim. Tako da ako i sutra bude "status quo", onda mene nema na rostilju, pa taman bilo i 30 C... :|

jbg

Posted

Naravno, do sutra cemo odluciti sta i kako, u odnosu na prognozu. Do sutra uvece cemo znati. Ako kazu da ce vreme biti prihvatljivo za nas, idemo, pa makar zavrsili u nekoj kafani, odlaganja nema. A ako prognoza kaze da ce vreme biti lose sa kisom, onda nam nema druge nego da odlazemo! Za sada standby, do sjutra :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...