Vedran Posted April 16, 2010 Author Report Posted April 16, 2010 E, sad je gotovo, idemo, pa taman se podavili od kishe!
GoGo Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 Aaaaaaa...danasnji dan...extraaaaaaaaa....ma bice i u Nedeljuuuuuu....IDEMOOOOOOO...
Vedran Posted April 16, 2010 Author Report Posted April 16, 2010 Takodje gledajte da pored mesa, ponesete sledece: 1. poneku salatu 2. malo hleba ili lepinja 3. Neke zacine tipa kecap majonez itd sta ko voli.. 4. Tanjire i pribor, neki plasticni najbolje 5. Stolice rasklapajuce, a moze i stolovi, iako ima tamo sve drveno, ali bice nas dosta. JohhnyBlude je obezbedio drva, a ja cu videti da kupim neke plasticne case i kese za smece! Kume, racunamo na tebe opet kao glavnog majstora za pipremu i organizaciju hrane
Johnny B lude Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 Vreme ce biti OK. Kum je rekao svoje...a kad rostilj MAJSTOR kaze da ce biti OK, znaci ideeeeeeemoooooooooooooooooooo P.S. Ljudi ja ovo cekam celu jbnu zimu i NE MOGUUUUUUU vise da boravim u Bgu! I need airrrrrrrrrrr and open road! Ja odo, sa vama ili bez vas
vlada PA Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 e ja se slazem sa dzonijem idemoooooooo...nedelja fruska gorica,pa nek i zaveje ako hoce
Serdjo Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 Jeeeeee Vedrane, mogao si bar da uzmes dva pakovanja plasticnih tanjira
veljaBandit Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 Pridruzuje se jos jedan Hondas u srcu i dusi... jeste da trenutno jase drugog japosa ali je zato 100 ks po litri... nista manje ne prihvatam... Vidimo se, jebes vreme, pa niste od secera...
Savke VTI Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 e ajmo za sledecu nedelju taman ce onda svi moci da dodju i sve ce biti lepo i cvetace ruze
Propeler Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 Ja cu poneti plasticnih casa i tanjira ostao mi ih pun q od rodjusa!
Vedran Posted April 16, 2010 Author Report Posted April 16, 2010 Jeeeeee Vedrane, mogao si bar da uzmes dva pakovanja plasticnih tanjira E Pancevac, mojne me diras, inace cu tako strasno da te operem na misheluku da ces odmah hteti da se menjas sa mnom za kola
Vedran Posted April 16, 2010 Author Report Posted April 16, 2010 Uvalio ili ne, cekam te na crti u nedelju, pa ti vidi sta ces
Serdjo Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 To mi reci , samo da znas, odlaganja vise nema, nakupovao sam mesa i rakiju spremio za druga Kabeta, posto je spominjao neko formatiranje
VladaBCS Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 ja upotpunjujem prelude klub, imam i ja neka drva, sigurno je ostalo od grejne sezone, ali se nisam prijavljivao jer nisam bio siguran da idem, tako da cu to poneti da se nadje i imam nesto plasticinh casa...
Kabe Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 To mi reci , samo da znas, odlaganja vise nema, nakupovao sam mesa i rakiju spremio za druga Kabeta, posto je spominjao neko formatiranje Takvu mi rakiju peci Sergejjjj
Kabe Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 UUUU, sad procitah da imamo i dvotockasa u ekipi . Ima da prsti na sve strane ovog puta, kad vam Kabe kaze .
TRIO_driver Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 ja upotpunjujem prelude klub, imam i ja neka drva, sigurno je ostalo od grejne sezone, ali se nisam prijavljivao jer nisam bio siguran da idem, tako da cu to poneti da se nadje i imam nesto plasticinh casa... I ja upotpunjujem Prelude klub..
level3 Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 Kakav bre Mika, Prost, Lauda... gledaj kako se vozi i ko vozi
veljaBandit Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 Jok, Velja ce biti najbrzi . Zavisi koliko je oktana ta rakija... hahahahahaa
Vedran Posted April 16, 2010 Author Report Posted April 16, 2010 Ovaj Velja ozbiljno preti, vidi se da ne ide cesto sa nama i ne zna kakve mi alkose imamo u klubu Prepoznacete ih tako sto ne idu svojim kolima i vecinom su na mestu suvozaca Lepo, lepo, atmosfera se zagreva Kakav bre Mika, Prost, Lauda... gledaj kako se vozi i ko vozi
Recommended Posts