Jump to content

Propeler

Moderators
  • Posts

    3,767
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    35

Everything posted by Propeler

  1. Sad tek videh vest.. škoran sam jbt. Pocivaj u miru GoGo!
  2. Hehe... moramo pokrenuti temu za gastronomske čarolije Srbije. Često putujem po zemlji poslom i kada god se ide negde domaći zadatak pred svaki put nam je da istražimo kafane i klopu gde će se ide posle sastanka.
  3. Nema previše dobre klope kod nas u selu, preporučiću vam par mesta pa u zavisnosti šta volite možete da čekirate: Na Paliću: "Abraham" (perkelt, škembići i sl..), "Vila Viktorija" (riba) ili "Jelen salaš" ako ste za neki sač, teletinu ili jagnjetinu.. sve ostalo na Paliću preskočite što se klope tiče. U gradu: restoran "Tresetište" (riblja čorba), "Gurinović" (seoska kuhinja, čorbice, sač..) ili klasika "Boss" ili "Stara Picerija" preko puta (isti gazda ista kuhinja). I ovo što sam naveo je neki prosek u odnosu na južnu Srbiju npr, ali je u SU najbolje što ima. Roštilje nigde ne tražite, nema dobrog roštilja kod nas osim ako ga sam ne ispečeš. Ima "Tokio BBQ" koji je po franšizi "Valtera" iz BG ali ništa posebno ni lokacija ni klopa.
  4. Nemate na Paliću gde da klopate uz jezero, mislim imate ali ne da je dobro. Tamo samo popite pivo-dva u "Jahtingu" ali klopu sa druge strane puta - u "unutrašnjosti"
  5. Smatram da je ovo toliko ozbiljan problem da treba da glasamo da i na majicama bude ХЦС umesto HCS.
  6. Eve na mom avataru najlepse HCS majice koje su bile. Radjene na bazi BAR Honda majica jos vrlo davno
  7. Vid vid.. oba izduva su mu u funkciji, nije samo ukras na braniku onaj drugi.
  8. I onda kazete Delta gulikoza.. Meni su u Toyoti za taj papir uzeli 8.000 i jos sam cekao 2 nedelje..
  9. Sale cale skratio stazu pa isp'o najbrzi!
  10. Au bre, ide swap za K20? Šalim se.. što se vadi motor? Jel to ona priča da je tamo toliko sve nedostupno da za svaki servis mora da se vadi motor ili je neki ozbiljan posao u pitanju?
  11. Hehe to ti je tako kad si gazda, restaurira auto ko neki šeik što bi radio
  12. Pitanje za TRIO motors.. treba mi zadnji lezaj tocka za celicu TS, ne znam tačno dal je levi ili desni ali se čuje od pozadi. Jel bitno koja je strana ili su identični. Zanima me da li postoji samo ležaj (wheel bearing) da se poruči, da ne mora cela glavčina (wheel hub)? Koja je cena i vreme isporuke? Fala u napred
  13. Jako slab napon daje i slabu struju. Ne dopunjuje mi aku pa na kracim relacijama akumulator se isprazni do pola, vergla ali slabo. Tesko otvara siber i prozore (dok auto radi) a kad stanem na semaforu i kad je auto u leru cujem kako na ventilaciji opadnu obrtaji ventilatora u kabini Probao sam na akumulatoru iz EG3 koji je nov i ista prica tako da nije aku. Nisam ga jos vozio kod elektricara da ga proveri ali je ocigledno da riknjava pa da vidim da ga menjam. Pre neki dan sam otisao do BG-a, kad sam krenuo nazad upalili smo ga na gurku jer je slabo verglao a kada sam stigao u SU, ugasim i za par minuta hocu opet da ga upalim da probam i opet slabo vergla i ne moze sto znaci da ga nije dopunio od BG do SU.
  14. TRIO jel imas alternator za mog vti-a i koja je cena? Jel aternator za EG-a isti za B i D motore ili mora da se juri za B16 samo?
  15. Pice jedne kako vam zavidim.. Nisam stigao ni na jedno druzenje ove godine..
  16. Ove proklete elementarne nepogode su promenile planove. Biće info..
  17. Vidim TRIO servisira i ISUZU od braca Grka sa kojima sticajem okolnosti i moja firma saradjuje. Mala je Srbija..
  18. Ulje sam zamenio, sipano eneos dot 4, a plocice bi uzeo u paketu sa diskovima. Generalno sam izguglao da bi sa tvrdjim plocicama dobio to sto mi treba kad ga 'cepnem' mada citam po netu da slabije koce kada su hladne, tj kad se voze normalno. Do sada sam i za eg3 i za preludu uvek kupovao mekse plocice jer ne cvile. Pletena creva ne znam koliko su mi potrebna za svaki dan.. ako odem na jedan navak TD + ada huja jednom godisnje i to je to.
  19. Matori sta imas od ozbiljnijih diskova za eg6? Barem za napred? Ovo trenutno sto imam koci (pre)slabo.
  20. Pa dobro majku mu, pa koliko ja već držim svoju fotku (Dragan Nikolić, drago mi je). Hehehe.. šalim se naravno! Ja podržavam inicijativu. Čim nađem neku lepu fotku oma ću je metnem, al zaključajte ondak žene podalje od kompa.
×
×
  • Create New...