Jump to content

Recommended Posts

Posted

Lepa kaciga.

Uopsteno o kacigama nema savet neki ludilo, probas i ono sto ne zulja, sto ti stoji ok, i vizuelno i po udobnosti to uzimas. Cene od sredine pa na gore. Ja sam shoei gt air uzeo za 68k prosle god. Nekih 100e jeftinija ako je jednobojna. Zadovoljan sam kacigom. Par drugara ima scorpion, nekima ok nekima se pocele guliti odozdo. Jedan tera hjc kaze prebucna. Dakle od osobe do osobe. Probas, sacekas neko vreme, udobna, uzimas. Buka je tu te je tu, manje ili vise ali je prisutna...

Posted

Jedna ista kaciga ce da bude bucna na jednom motoru a na drugom nece jer je polozaj na motociklu drugaciji, velicina vizira, visina vozaca, tip motocikla i sl.... meni je ovaj Puig vizir malo izdignut i tacno baca na kacigu pa imam dodatnu bucnost ali ne bih zbog toga vratio fabricki nikako. I tako.... samo problemi :D

• 2 weeks later...
Posted

Nema nikakvih problema, auto brightness radi odlicno.

Inace ima vise ovih pozadina: carbon, metal, bela, crna...takodje i razne vrste prikaza informacija, kad si na stazi recimo prebacis na race display pa imas vremena po krugu da pratis, nagib u krivini ili kad si strucno lice kao ti prebacis na mehanic display pa pratis razne parametre agregata :D

Posted

Neverovatno je da Bautista nije uzeo titulu u WSB iako je bio prvi u tipa 10 od 12 prvih trka, tako nešto. Ali Rea, stari lisac je uvek bio drugi, a Bautista počeo da pada i eto..

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Kako je lep Veljo!

Ma samo da zavrsim ja neke privatne obaveze i vracam se. Naravno, ne planiram vise CBR jer je to prezahtevno za moje raspolozivo vreme ali kao hobi jedan CB650R je vise nego dovoljan, a cena mu je pristupacna. 

• 4 weeks later...