Jump to content

naliM

Members
 • Posts

  618
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

naliM last won the day on August 19 2017

naliM had the most liked content!

1 Follower

About naliM

 • Birthday 10/16/1980

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

naliM's Achievements

 1. Oterao bi ih u PM (u sebi) i otišao, makar umro od gladi. Ako nešto mrzim, to je jebene alave restorandžije, i ovako na svakoj porciji zarade sa normalnim cenama 80%, a te koji deru x2 bi u kamenolom. Sećam se, u ribarskoj banji u nekom velikom restoranu - ćevapi porcija tipa 650, ćevapi na kajmaku 800. Ja uzmem na kajmaku, i stigne porcija sa bukvalno pola kafene kašikice kajmaka. Pa JEBOTE, koji treba da si slepac, koji treba da si jadnik, 150 dinara više je tipa pola kile kajmaka, pa stavite barem 3 kašikice umesto jedne, slepci slepački... Inače, jako lepa tema, up-to-date-ovao se sa zadovoljstvom.
 2. Neverovatno je da Bautista nije uzeo titulu u WSB iako je bio prvi u tipa 10 od 12 prvih trka, tako nešto. Ali Rea, stari lisac je uvek bio drugi, a Bautista počeo da pada i eto..
 3. Sve sve al 93... Motor izgleda, onako... Za dnevnu sobu kao ukras da ga staviš, perverzija.
 4. Prelepa kombinacija boja na motoru.
 5. Uvek imam po 15ak tabova otvorenih i kući na poslu, a samo hcr nema favicon... Što u tabu što u adress baru... Ok, možda sam malo i freak
 6. Jedna banalnost, jel problem da se ubaci neka od onih malih ikonica koje idu u tabove browsera i u adress bar pored linkova u okviru browsera?
 7. Video sam motor dva puta, prvo preko slika, a onda uživo i tek sada saznajem da je polovan, eto tako je očuvan Sale, samo polako, nikako preko 100
 8. Pa ne baš tako, to su samo problemi, ovo bi bilo maksikalno uopšteno, pitanja o svemu i svačemu, a ne samo problemi, sa dodatnim pomenutim informacijama u prvom postu. Tipa "Honda civic 8th gen 2006-2011 info, Q&A". Ovo za podelu u predstavljanju po modelima je odlična ideja, i slažem se da bi bilo ok i samo po modelima civic accord i sl inače bi se razgranalo dosta mada bi realno bilo super da su svi modeli određene generacije na jednom mestu. Nisam neki poseban poznavaoc honde i automobila uopšte (msm volim, održavam, trudim se i to je to :D), da jesam ne bi se borio za Q&A temu ali mi je posao takav da sam dosta za kompom a ne baš preterano zauzet pa bih mogao da odradim taj fizikalni posao prebacivanja tih tema u odgovarajuće podforume i sl.
 9. Aj ovde jedno pitanje/predlog kako god Da li bi možda bilo ok da svaki model honde ima svoju temu za "pitanja i odgovore"? Koliko sada vidim, u civic delu foruma npr ima samo lockovana tema sa brošurom. Ukoliko bi npr svaki model imao samo svoju temu za pitanja i odgovore: 1. Tu bi se napravio svojevrsni q&a vremenom koristan za uglavnom nove članove koji kada se pojave obično saspu pitanja na koja je uglavnom odgovoreno XYZ puta. 2. U prvi post mogu da se stave korisne informacije u vezi modela (servisi (to znam da ima već negde...), na šta obraćati pažnju kod kupovine (mislim da je na to odgovoreno milion puta) itd. 3. Veće šanse da neko dobije odgovor na svoje pitanje, jer neko ko možda ima informaciju ili šta god neće ići u lične teme članova gde se obično ta pitanja postuju. Topici članova o njihovim hondama bi onda ostala isključivo za novosti o njigovim ljubimcima. Eto, to mi palo na pamet jedno 100 puta da bi bilo praktično, ako već ima nešto slično na forumu, pardoniram.
 10. Što se tiče dizajna, ovo je veliki korak unazad, if i may, al ajde. Zato se ne update-uje nikad ništa dok sve radi kako treba ili nema neki major update, barem se ja držim toga.
 11. Uvek treba sačekati i drugu stranu da se oglasi pre donošenja bilo kakvih zaključaka...
 12. Dugo mi se to dešava, i nervira me, a evo sada sa novim fonom i dalje Dok sam nakačen na mob paket, uđem na forum preko tt, samo učitava i to je to, nikad ne učita... Sada sam testa radi rekao drugaru da upali Hotspot, inače smo na istoj mreži, sa njega sve normalno... Jel se to samo meni dešava ili?... Hawaii Mate 9
×
×
 • Create New...