Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sutra motor stize fizicki u Deltu. Ici cu da ga vidim, ali je problem carina. Koliko mi kazu iz Delte, mozda se sve sa carinom zavrsi sutra i onda uspem da ga registrujem ili sutra krajme dana ili eventualno u subotu. Ali, mozda carinjenje bude gotovo tek u ponedeljak.

Ima li neko ideju, kontakt da li moze da se utice na carinjenje da bude sutra? Znaci mi jer sam sve organizovao oko prevoza motora itd sada za vikend?

Posted

Vala da znas! A to jeste interesantan “issue” u ljudskoj psihologiji o kome su knjige napisane - nemogucnost odlaganja zadovoljstva. 

Medjutim, ovog puta imam i objektivne razloge. Sve sam organizovao za sutra, prevoz, momka koji ce da mi preveze motor do vikendice i uzeo sam odmor za te svrhe. Ovako mi sve propada...:zbunjen

Posted

:roll: stigao motor, video ga danas u Delti, ali carina naravno nije uspela danas da zavrsi. Tako da cekamo ponedeljak. I “propade” mi odmor...

Posted
13 hours ago, Nixazzar said:

A sto ga i mi nismo videli? :D

Od uzbudjenja zaboravih da ga slikam :loolita

Ali, bio je u nekom magacinu sa svim onim folijama tako da nije ni bilo smisla da fotkam. 

Posted

Neso,

Ako mi verujes, meni je ova maska na svemircu super! Ja to ne menjam, a i onako je to sada auto kod mog oca a njemu svejedno...

Posted

Johny, pa izrekao si oksimoron tj. nespojive pojmove u recenici - kako bre samo polako i pun gas, hahaha.

Salu na stranu, znamo svi na sta mislis i hvala ti za podsecanje koliko je ova igracka zapravo opasna u kombinaciji sa ludom glavom. Osetio sam vec proslog vikenda tu pozudu da cim se osetis iole sposobnim da vozis brze, kako odmah prorade ti hormoni i hemijske reakcije koje kreiraju zavisnost (kao kod droge i svih drugih poznatih primera) od potrebe da zavrces gas sve jace i jace. Ja stigoh vec do 150 km/h :snooks:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...