GoGo Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Ma bre ovde je pobedio auto sa velikim gumama i torkom na niskim obrtajima/odgovarajucim prenosom, meni se auto davio na 2000 rpm u drugoj posle svake krivine, a ko ce da vozi u prvoj Treba nam prava staza na kojoj ce Civici i CRXovi da kidaju, a to je jedino Navak u bliskoj buducnosti. Bas cemo da vidimo na kojoj ce to stazi crx da pobedi Da je nov, pa i da razmislim.. Mislim da nisi u pravu CRX nije auto za potcenjivanje,druze.Kao sto rece neko na skupu da je CRX auto koji je podigao i proslavio Hondu,tj.da nije bilo CRX-a nebi bilo ni ostalih modela.Pitanje je sta bi bilo da se CRX proizvodi danas tj da su mladji od 20 god Ipak je na skupu bilo dosta CRX-ova i to u pristojnom stanju bar vizuelno.A Dr Mugen i njegov CRX? Quote
p1x1 Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Prosle godine su bila bolja vremena jer se vreme merilo iz leteceg starta Da, s;tim sto su cunjevi povlacili nekoliko sekundi - otprilike taman koliko i start. Cinjenica je da je staza u dosta losijem stanju nego pre. Quote
scirocco Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Hahaha....idemooo....pocinje merenje....CIJI JE DUZI... Salim se...na stazi treba biti dobar vozac....imati dobre gume...dobre kocnice...i nista vise... Quote
TRIO_driver Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Ljudi, Accord je pobedio, ne samo sto vozac zna da volanise, vec zato sto je auto utegnut i nov, za dve godine nije stiglo nista da se pokvari, samo redovan servis i cao!Jedostavno, koliko god auto bio/imao potencijal, nov auto je nov auto, a CRX je prestao da se pravi(ne Del Sol), 1992. godine...Znaci, kako auto od 17 godina u najboljem slucaju, da parira utegnutom Accord 2008? Shvatite, mi smo vikend trkaci, za ozbiljne stvari, treba kesa, i pripremljen auto...To sto sam dao sebi oduska na stazi 4 kruga, kostalo me je dolivanja ulja(1000 din litra od Motula, od AcaS.), obrubljivanje sve cetiri gume(135 evra komad preko veze), ubrzano trosenje ganc novog seta kvacila, novih diskova i novih plocica, i da ne pominjem da se culo par zanimljivih zvukova iz motora, posle trkanja...A vozio sam na benzin.. Jednostavno, izadjes, potrkas se malo za dusu, bolje da se tu divlja, nego u saobracaju i zdravo...Verujem da bi trkacki Yugo od 90 ks cirka, olaksan, slikovi i pripremljen za trke, oprao i CRX VTEC-a na Huji... Ne dao bog nikom, ali ja ne zelim da znam sta ostane od 800 kg teskog CRX-a, pri sudaru bilo koje vrste....Setimo se decka sa foruma, sta je ostalo od njega, kad je tamo u Nisu udario sa 120 km/h u tvrdu barijeru...Dobijas na performansama, ali gubis negde drugde, kad je lagan auto...Nisam CRX hejter, ali budimo realni... Quote
markokg1982 Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Trio, to znamo sto se tice tezine auta. Za huju su najvaznije gume,vozac pa tek onda trap. Ja sam daleko losije vozio SVOJ auto, nego sto ga je vozio momak sa kojim sam dosao na skup. Kad me je provozao u mom autu, kao suvozac nisam mogao da dodjem sebi! Imam jos puno da ucim. Setite se juga koji se jurio sa eM-om.. svaka mu cast kako je vozio, iako je jugo podignut i .. jednostavno Jugo Quote
Pinhead Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Kad vec cepidlacite, hajmo Prvo: ...Za huju su najvaznije gume,vozac pa tek onda trap... A zatim : ...ja sam daleko losije vozio SVOJ auto, nego sto ga je vozio momak sa kojim sam dosao na skup... Meni sad nije jasno sta si hteo da kazes? Sta je bitnije, vozac ili gume? Quote
markokg1982 Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Kako ti nije jasno? Da su gume dosta vazne za trakciju, a ja bih bolje izvozio da sam imao bolje gume + da sam bolji vozac = drug bi napravio bolje vreme od mene i sa losim gumama. Napisao sam da jos moram da ucim da vozim. Ovde se ne radi o meni, vec o tome da crx moze bolje. Quote
Pinhead Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Znaci prvo vozac, pa onda gume, jel tako? Quote
markokg1982 Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Tako je Djuro! Tacnije, prvo voditelj (najvazniji faktor podizanja raspolozenja pred trku i boja njegovog glasa kada nas poziva da se pripremimo), pa vozac i tek onda gume Quote
Guest Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Hahqahahahah interesantna tema, vrhunska. Imam klipova koje necu kaciti, eM-a i Cocola od pre 100 godina. Njih dvojica imaju po 1.6 ispod haube i jure se ceo zivot na braniku. Problem je ljudi najvise bio u tome sto ljudi nisu bili sigurni u svoje automobile. Gde je MaxB prolazio pun gas svi su isli bez gasa ili neshto seckali. Isto tako i decko sa VTI englezom i Paja sa VTI-em, jes da su oni drag momci, ali nisu se najbolje snalazili po krivinama. Neka neko izmeri eM-u krug i sigurno ce videti kolko je on brze vozio od svih Zasto? Pa ovo je mala staza, toliko mala da su zanemarljive razlike u snazi, razlike u tezini, kao i gumama. Najbrze ce da odvoza bilo ko ko zna da vozi onu stazicu. Skoro je bila slika sa idealnom putanjom staze, neko je okacio, a koliko je ljudi zaista islo tom putanjom. Iskreno niko... Mnogo ste se istripovali na wtcc ako mislite da na ovoj stazi su bitni mehanicki faktori. A ja nisam bas cuo ni da su nekom skripale gume u krivini, a kamoli neshto drugo... Quote
level3 Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 A ja nisam bas cuo ni da su nekom skripale gume u krivini, a kamoli neshto drugo... Hitno po slusni aparat Quote
Guest Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 okkk Ako ce nekom da bude lakse, stazu sam pre manje od mesec dana odvozao za 47 sec 500km starim Renault Megane 1.5dCI 110hp, stock gume, traction control. Sve isto samo sto sam kretao iz mesta tamo gde se nalazi box... Quote
Pinhead Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Ijaoooooo, upravo sam se zaljubio u tebe i tvoje performanse Ko te bre pitao za koliko si i cime odvozao stazu, shta se shepurish tu ko curan Uzgred, da ja tebe pitam sto ti je na ludi dimnjak uvek bio chadjav? Srpske rezerve koksa, a? Jesi probao nekad preko 3 'iljade da je zgazish? Kako ide ona poslovica, koji je auto najbrzi? Quote
Vedran Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Evo ja cu da ti platim stazu da izvozas 10 krugova sa tim autom ili nekim slicnim i da jos jedanput za svaki slucaj premerimo to vreme Iako, dosta se dobija na tome sto nisi krenuo na pravcu nego pred krivinu gde se inace sporo vozi...a na pravcu moze da se dobije dosta na vremenu. Quote
Guest Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Verujem da bi trkacki Yugo od 90 ks cirka, olaksan, slikovi i pripremljen za trke, oprao i CRX VTEC-a na Huji... E sada svarno lupetas... Ako bi oprao rexa oprao bi i maxb-ovog accorda Ne dao bog nikom, ali ja ne zelim da znam sta ostane od 800 kg teskog CRX-a, pri sudaru bilo koje vrste....Setimo se decka sa foruma, sta je ostalo od njega, kad je tamo u Nisu udario sa 120 km/h u tvrdu barijeru...Dobijas na performansama, ali gubis negde drugde, kad je lagan auto...Nisam CRX hejter, ali budimo realni... Glupo razmisljanje skroz, pricas kao da ces svaki drugi dan da se sudaras sa nekim. Moje misljenje je da se potrefilo tako da ni iz jednog CRX-a nije izvucen maksimum: Tihomir-decko prvi put vozio na stazi Jesa-isto kao Tihomir + lose gume Mare-lose gume Bilo je jos par rexova za koje ne znam... Quote
Hondulja Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Evo jos par komada...verovatno sam jedini koji je dao migavac kad se iskljucivao sa staze Quote
level3 Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Zasto sebe predstavlajte kao profi vozace kad i sami znate da to niste? Ko god je hteo da se isproba, pokazao je za kratko vreme sta ume i koliko sme. Mislim bilil smo bre prisutni. Ovo na huji se zove HOBI VOZNJA! Koje je vreme imao Kulundzic u njegovoj emisiji sa Opel trc... mrc... race...? Ilil jos bolje, jel neko merio prosle i preprosle godine kad je vozio S2000 i Legend? Quote
AcaS. Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Ko god je hteo da se isproba, pokazao je za kratko vreme sta ume i koliko sme. Mislim bilil smo bre prisutni. Bas tako,..bi bilo da je svako od nas vozio vec nekoliko puta stazu,vec par god... Nikada nisam smatrao sebe profi ili neznam ni ja sta ,ali naj vreme su skoro pravili ljudi koji su vec vozikali stazicu I svako sme,e sad sve zavisi sta i sa cime.Jer predpostavljam da niko ovde prisutan nebi smeo da ide nekim novim putem kojim 1 put prolazi pun gas,NIKO. Zato ovo "sta ume i koliko sme" mislim da nije bas realno al aj sad Ja sam ca..a nesmemmm da vozim Quote
scirocco Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Sta je BRE OVO? Stvarno ne znam sta je ovo...zasto me ovaj slepa... Quote
Recommended Posts