parezan Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Jedno pitanjce.. Treba mi clanska, HONDA karta Jel to mogu sve da obavim na skupu?! Ja vama kes, vi meni karticu i fiskalni , ili cu morati to pre da uplatim(s obzirom da nedeljom nemam gde izvrsiti uplatu), pa sa uplatnicom kod vas.. Najlakse mi je da uplatim elektronskim putem, pa vam odstampam uplatnicu (ali da me ne pitate, sta ti je ovo). Pretpostavljam da imate uvid u stanje na racunu i izvrsioce uplate..
gade Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 prijavljivanje za takmicenje ,itd otkud znam Vidis sta kaze tamo u programu: 13h - 14h : formalni pocetak programa, prijave za nagradne igre ...pa onda malo ispod ima opet : Prijave pocinju od 13h, na shtandu HCS Eto da si citao program pazljivije, znao bi vido kasnije kad sam napisao
zli_wuk Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 @AcaS ne ne bicu miran obecavam a na huji cu da ludujem @Skyline, pa ako mi planovi budu kako treba uzece se lonac neki gore necu da je przim, moram da se pazim necu voziti ja, mislim ocu malo necu puno, vozice marko opushteno
level3 Posted June 3, 2009 Author Report Posted June 3, 2009 Jedno pitanjce.. Treba mi clanska, HONDA karta Jel to mogu sve da obavim na skupu?! Ja vama kes, vi meni karticu i fiskalni , ili cu morati to pre da uplatim(s obzirom da nedeljom nemam gde izvrsiti uplatu), pa sa uplatnicom kod vas.. Najlakse mi je da uplatim elektronskim putem, pa vam odstampam uplatnicu (ali da me ne pitate, sta ti je ovo). Pretpostavljam da imate uvid u stanje na racunu i izvrsioce uplate.. Ovde ti sve lepo pise oko uclanjenja. viewtopic.php?f=284&t=29060 Ne vladine organizacije nisu obuhvacene zakonom o fiskalilzaciji. Svi koji zele da postanu clanovi kluba mogu to uraditi i na samom skupu (mogu ucestvovati u nagradnim igrama) a clansku kartu ce dobiti postom. Potrebno je poneti licnu kartu. Svi koji uplate preko racuna mogu to uciniti do cetvrtka, kako bi stanje na racunu mogao da vidim u petak.
Savke VTI Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 A mogli ste bar klase da podelite na ks/po toni, kakve ja (i slichni) shanse imam sa 100ks/t protiv 10 CRXova sa 140ks/t A bash mi treba taj Sonijev cd Pa ti nisi u klasi sa CRX-ovima, opusteno....ja sam u klasi sa njima a sta ja da radim sa type R-ovima?
driver Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 A mogli ste bar klase da podelite na ks/po toni, kakve ja (i slichni) shanse imam sa 100ks/t protiv 10 CRXova sa 140ks/t A bash mi treba taj Sonijev cd Pa ti nisi u klasi sa CRX-ovima, opusteno....ja sam u klasi sa njima Kako kad imam 125ks kao i vecina CRXova ?
Jesa Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Nabrzaka stavi novi set kvacila, olaksaj zamajac, stavi zvizdaljkuicu, sportske opruge i jako dobre gume
Shikamaru Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 A mogli ste bar klase da podelite na ks/po toni, kakve ja (i slichni) shanse imam sa 100ks/t protiv 10 CRXova sa 140ks/t A bash mi treba taj Sonijev cd Pa ti nisi u klasi sa CRX-ovima, opusteno....ja sam u klasi sa njima Kako kad imam 125ks kao i vecina CRXova ? OOOOOOOOOOO pa eto meni konkurencije onda sto ne rece tako Opusteno, oprasicemo mi CRX-ove
Propeler Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Ti Shikamaru smes da se prasis, odradio si potrebne kiloetre nakon generalne?
Vedran Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Ti Shikamaru smes da se prasis, odradio si potrebne kiloetre nakon generalne? Taj je vec bio i na potezanju, ne sekiramo se mi za njega
Shikamaru Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Jos samo kada bi letvu zamenili bio bi miran.... jedino sto mi fali su normalne gume, jos sam na zimskim
driver Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Nabrzaka stavi novi set kvacila, olaksaj zamajac, stavi zvizdaljkuicu, sportske opruge i jako dobre gume Ma odracu ja vecinu njih i ovako stock, ali nije fer
level3 Posted June 4, 2009 Author Report Posted June 4, 2009 Program je istaknut i na novom sajtu kao i sponzori CDX-GT220 Višenamenski CD tjuner za reprodukciju vaših omiljenih CD diskova i digitalne muzike (mp3 i WMA) sa diskova ili prenosnih muzickih plejera koji se direktno prikljucuju u pomocni audio ulaz. Elegantna srebrna boja. DRIVE-S za beskompromisan kvalitet zvuka i duže trajanje CD jedinice 45x4 W S-MOSFET pojacalo daje snagu od koje podrhtavaju prozori i smanjuje izoblicenje zvuka Reprodukcija CD/CD-RW/mp3/WMA muzike LCD displej od 13 segmenata za jasne i pregledne informacije o muzici Prednji AUX-IN za direktno povezivanje prenosnih muzickih plejera EQ3 Stage II pojacalo za do 7 razlicitih raspoloženja 1 predizlaz (prebacivanje zadnji/subwoofer) Za sve posetioce skupa Sportski auspuh sa ugradnjom Besplatan Servis Jos jedan sponzor Gala voda za sve
parezan Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 OO, pa ovo postaje ozbiljno Mada, po prognozi, bice vode na sve strane
AcaS. Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Ma nece biti,bas ovog trenutka sam gledao prognozu i kazu.Subota toplo do 30 sa vetrom i malo kise ,a nedelja vetar i 30 bez kise
MaxB Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 daj mi adresu gde si to gledao jer ja videh nesto drugo
Johnny B lude Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Sreca vasa pa ja necu voziti TAJM ATAAAAAAAK.... Nadam se da ce rucna poceti da hvata kako treba do nedelje Sto se tice favorita, Sale VTI, AcaS. i Max B ako uspe da znanjem kompenzuje tezinu madafAccorda u odnosu na OVU dvojicu Sorry Savke, ali nisam te video za volanom, tako da na tebi je da se dokazes P.S. Zamolio bih sve koji budu vozili, da krenu "lagano" po stazi, nikako odma' "gas do daske", zato sto je strasno klizava, pa da ne bi bilo nepotrebnog izletanja i neke havarije nedaj boze
AcaS. Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Gledao sam na B92... i moj favorit je SaleVTI(zna stazu samo tako ) pa onda neznam ni sam... I mislim da ce on biti No1
Shikamaru Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Sreca vasa pa ja necu voziti TAJM ATAAAAAAAK.... Nadam se da ce rucna poceti da hvata kako treba do nedelje Sto se tice favorita, Sale VTI, AcaS. i Max B ako uspe da znanjem kompenzuje tezinu madafAccorda u odnosu na OVU dvojicu Sorry Savke, ali nisam te video za volanom, tako da na tebi je da se dokazes P.S. Zamolio bih sve koji budu vozili, da krenu "lagano" po stazi, nikako odma' "gas do daske", zato sto je strasno klizava, pa da ne bi bilo nepotrebnog izletanja i neke havarije nedaj boze Ih bre Johnny a prognoze za slabije klase?!! sta kao mi necemo biti zanimljivi?!
Johnny B lude Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Ma vi ste boranija Salim se. Ne znam ni ko vozi po kojim klasama... Ovo je prognoza po tome sto Znam kako voze, a + imaju odlicno spremne makine
Recommended Posts