Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jedno pitanjce.. Treba mi clanska, HONDA karta ;) Jel to mogu sve da obavim na skupu?! Ja vama kes, vi meni karticu i fiskalni ;) , ili cu morati to pre da uplatim(s obzirom da nedeljom nemam gde izvrsiti uplatu), pa sa uplatnicom kod vas.. Najlakse mi je da uplatim elektronskim putem, pa vam odstampam uplatnicu (ali da me ne pitate, sta ti je ovo). Pretpostavljam da imate uvid u stanje na racunu i izvrsioce uplate..

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
prijavljivanje za takmicenje ,itd otkud znam

Vidis sta kaze tamo u programu:

13h - 14h : formalni pocetak programa, prijave za nagradne igre

...pa onda malo ispod ima opet :

Prijave pocinju od 13h, na shtandu HCS

Eto da si citao program pazljivije, znao bi ;)

vido kasnije kad sam napisao :oops::oops::oops::oops:

Posted

@AcaS ne ne bicu miran obecavam a na huji cu da ludujem ;)

@Skyline, pa ako mi planovi budu kako treba uzece se lonac neki gore ;) necu da je przim, moram da se pazim necu voziti ja, mislim ocu malo necu puno, vozice marko opushteno ;)

Posted
Jedno pitanjce.. Treba mi clanska, HONDA karta ;) Jel to mogu sve da obavim na skupu?! Ja vama kes, vi meni karticu i fiskalni ;) , ili cu morati to pre da uplatim(s obzirom da nedeljom nemam gde izvrsiti uplatu), pa sa uplatnicom kod vas.. Najlakse mi je da uplatim elektronskim putem, pa vam odstampam uplatnicu (ali da me ne pitate, sta ti je ovo). Pretpostavljam da imate uvid u stanje na racunu i izvrsioce uplate..

Ovde ti sve lepo pise oko uclanjenja. viewtopic.php?f=284&t=29060

Ne vladine organizacije nisu obuhvacene zakonom o fiskalilzaciji.

Svi koji zele da postanu clanovi kluba mogu to uraditi i na samom skupu (mogu ucestvovati u nagradnim igrama) a clansku kartu ce dobiti postom.

Potrebno je poneti licnu kartu.

Svi koji uplate preko racuna mogu to uciniti do cetvrtka, kako bi stanje na racunu mogao da vidim u petak.

Posted
A mogli ste bar klase da podelite na ks/po toni, kakve ja (i slichni) shanse imam sa 100ks/t protiv 10 CRXova sa 140ks/t ;) A bash mi treba taj Sonijev cd ;)

Pa ti nisi u klasi sa CRX-ovima, opusteno....ja sam u klasi sa njima :evil::twisted:

a sta ja da radim sa type R-ovima? :mrgreen:

Posted
A mogli ste bar klase da podelite na ks/po toni, kakve ja (i slichni) shanse imam sa 100ks/t protiv 10 CRXova sa 140ks/t ;) A bash mi treba taj Sonijev cd ;)

Pa ti nisi u klasi sa CRX-ovima, opusteno....ja sam u klasi sa njima :evil::twisted:

Kako kad imam 125ks kao i vecina CRXova ? ;)

Posted

Kako kad imam 125ks kao i vecina CRXova ? :D

OOOOOOOOOOO pa eto meni konkurencije onda :twisted: sto ne rece tako :D

Opusteno, oprasicemo mi CRX-ove ;)

Posted
Ti Shikamaru smes da se prasis, odradio si potrebne kiloetre nakon generalne?

Taj je vec bio i na potezanju, ne sekiramo se mi za njega ;)

Posted
Nabrzaka stavi novi set kvacila, olaksaj zamajac, stavi zvizdaljkuicu, sportske opruge i jako dobre gume :vozac:

Ma odracu ja vecinu njih i ovako stock, ali nije fer 8-)

Posted
Program je istaknut i na novom sajtu kao i sponzori

aV17v1I9.jpg

CDX-GT220

Višenamenski CD tjuner za reprodukciju vaših omiljenih CD diskova i digitalne muzike (mp3 i WMA)

sa diskova ili prenosnih muzickih plejera koji se direktno prikljucuju u pomocni audio ulaz. Elegantna srebrna boja.

DRIVE-S za beskompromisan kvalitet zvuka i duže trajanje CD jedinice

45x4 W S-MOSFET pojacalo daje snagu od koje podrhtavaju prozori i smanjuje izoblicenje zvuka

Reprodukcija CD/CD-RW/mp3/WMA muzike

LCD displej od 13 segmenata za jasne i pregledne informacije o muzici

Prednji AUX-IN za direktno povezivanje prenosnih muzickih plejera

EQ3 Stage II pojacalo za do 7 razlicitih raspoloženja

1 predizlaz (prebacivanje zadnji/subwoofer)

gx1zbrd9.jpg

Za sve posetioce skupa

gx1zbwcr.jpg

Sportski auspuh sa ugradnjom

aV17F7LA.jpg

Besplatan Servis

Jos jedan sponzor

Gala voda za sve

Pq1G_uQi.gif

Posted

Ma nece biti,bas ovog trenutka sam gledao prognozu i kazu.Subota toplo do 30 sa vetrom i malo kise ,a nedelja vetar i 30 bez kise ;)

Posted

Sreca vasa pa ja necu voziti TAJM ATAAAAAAAK.... :D

Nadam se da ce rucna poceti da hvata kako treba do nedelje :mrgreen:

Sto se tice favorita, Sale VTI, AcaS. i Max B ako uspe da znanjem kompenzuje tezinu madafAccorda u odnosu na OVU dvojicu :mrgreen:;)

Sorry Savke, ali nisam te video za volanom, tako da na tebi je da se dokazes ;)

P.S. Zamolio bih sve koji budu vozili, da krenu "lagano" po stazi, nikako odma' "gas do daske", zato sto je strasno klizava, pa da ne bi bilo nepotrebnog izletanja i neke havarije nedaj boze ;)

Posted

Gledao sam na B92...

i moj favorit je SaleVTI(zna stazu samo tako ;) ) pa onda neznam ni sam... I mislim da ce on biti No1

Posted
Sreca vasa pa ja necu voziti TAJM ATAAAAAAAK.... ;)

Nadam se da ce rucna poceti da hvata kako treba do nedelje :mrgreen:

Sto se tice favorita, Sale VTI, AcaS. i Max B ako uspe da znanjem kompenzuje tezinu madafAccorda u odnosu na OVU dvojicu :mrgreen::D

Sorry Savke, ali nisam te video za volanom, tako da na tebi je da se dokazes ;)

P.S. Zamolio bih sve koji budu vozili, da krenu "lagano" po stazi, nikako odma' "gas do daske", zato sto je strasno klizava, pa da ne bi bilo nepotrebnog izletanja i neke havarije nedaj boze ;)

Ih bre Johnny a prognoze za slabije klase?!! sta kao mi necemo biti zanimljivi?! :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...