Guest Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 nissani ne ucestvuju kao ni pezoi ni bmw-i tako da momci calm down
TRIO_driver Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 hehe, onda ce Sky da sacuva dzep, jer ako bude jos driftovao... Pocni da molis batu za EP2...
skyline Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 prosle godine sam vozio jos nesto mimo Silvie sa EK9 znakom na haubi
Vedran Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Jel ima neko neku OK stopericu da pozajmi klubu za skup?
skyline Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 kako stopericu? pa stotinke ce biti u pitanju, teba nam profi merna oprema
Johnny B lude Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Nabavicu ja profi stopericu, ali moramo da je cuvamo ko oci u glavi Ne bi bilo lose ako ima jos neko, da imamo i rezervnu A sto se tice opste rasprave, da se ne ponavljam, setite se 4.skupa, kad je bilo sugavo vreme, vetar, hladno... Nije bilo nagrada, organizacija "propast", pa ste/su ocenili kao FANTASTICAN skup. Tako da... @ Level Da zaboravih. Zastave otisle na "upgrade", da se prisiju cicak trake na krajevima i sredini. Da nam olaksa kacenje i skidanje
level3 Posted June 2, 2009 Author Report Posted June 2, 2009 Program je istaknut i na novom sajtu kao i sponzori CDX-GT220 Višenamenski CD tjuner za reprodukciju vaših omiljenih CD diskova i digitalne muzike (mp3 i WMA) sa diskova ili prenosnih muzickih plejera koji se direktno prikljucuju u pomocni audio ulaz. Elegantna srebrna boja. DRIVE-S za beskompromisan kvalitet zvuka i duže trajanje CD jedinice 45x4 W S-MOSFET pojacalo daje snagu od koje podrhtavaju prozori i smanjuje izoblicenje zvuka Reprodukcija CD/CD-RW/mp3/WMA muzike LCD displej od 13 segmenata za jasne i pregledne informacije o muzici Prednji AUX-IN za direktno povezivanje prenosnih muzickih plejera EQ3 Stage II pojacalo za do 7 razlicitih raspoloženja 1 predizlaz (prebacivanje zadnji/subwoofer) Za sve posetioce skupa Sportski auspuh sa ugradnjom Besplatan Servis
Savke VTI Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 sta je sa klopom? jel svako donosi za sebe meso ili ce biti tamo??? pice osim pepsija itd?
Vedran Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Za klopu cemo se dogovoriti na licu mesta. Najlakse je da svi daju neke pare, a jedan ode i kupi...
zverko Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 a skara i to, da ne bude da nema na cemu da se ispece...
Vedran Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Za to si ti zaduzen Obzirom da nemas adekvatno motorno vozilo, bavices se rostiljom
Johnny B lude Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Oho Zverino, pa dobro nam dosao @ Honda On nikad nema adekvatno vozilo @ zverko NHF, mora malo za obrodoslicu
veljaBandit Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Kakva je prognoza za prognozu vremena Mogli bi neke kvote da izbacite...dueli recimo... uplate kod mene
zverko Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 vidim ja da ce opet da bude uletanje na stazu ali ovaj put poprecke elem, nema problema samo onda 200kinti pljeska.
p1x1 Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Jel dajes klupski popust??? Pa da te okacimo na neki pano, kao sponzora (a moze i samo sliku ).
level3 Posted June 2, 2009 Author Report Posted June 2, 2009 Za klopu cemo se dogovoriti na licu mesta. Najlakse je da svi daju neke pare, a jedan ode i kupi... Gde da se kupi nedeljom uvece? Mozda jedino u Tempu kod pancevackog mosta. Kakva je prognoza za prognozu vremena Mogli bi neke kvote da izbacite...dueli recimo... : uplate kod mene Suncano. 10e na imenjaka VTI A Velja bi mogao malo motor da provoza po karting stazi? Zverko da ponese sladoled jer ove godine nema nista od Frikoma
Guest Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Ovaj savke od kako je kupio auto kapira da je najbrzi. Savke, nemoj da se smoris, ako zaostanes i po 5 do 10 sec na onolicnoj stazici. Ima tu starijih i iskusnijih, a i sa dosta jacim masinama. Nece na skup doci samo oni koji piskaraju... To je cisto da ga smirim Ja pare dajem na AcuS Kapiram da najvise potapa gas, a i ima najvise zdravih konjica
skyline Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 bogami, uistinu Aca opasno steze auto i cini mi se da ga je dobro spoznao
Recommended Posts