Jump to content

Recommended Posts

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Naravno da nece ;)

Jedino sto nece moci uci na parking, jer parking je kao i svake godine HONDA only ;)

Ma salim se naravno nego da i njih dovucem da malo pare oci po hondicama ;))))

Posted

Opusteno, Srdana i Diana samo cekaju skupove, znaci treba mi 28 sekundi da ih ubedim, a Ladar i Strle standardno stizu, tako da smisljajte fore, da zasmejavamo Strleta, ima cak i snimak kako se smeje na Youtube, neka ga Ladar okaci... :D

Taman da dodjem malo sebi, odlicno mi je leglo sto je odlozen, da stignem da organizujem sve, i da okupim ove nase Lale, moj kombi ce prvi doci ranije, a ja cu da povedem Honde, mada svaka jaca od 1.5 moze da me opere, ali ko trci, ne vidi... :mrgreen:

HCS okupljanje u NS je imalo odjeka, javljaju mi se ljudi koji nisu onda mogli, ili nisu imali tada Hondu, tako da se nadam da ce nas biti i vise nego sto smo bili u NS, i to da idemo bez zenskih polovina, i dece, da moze da se zezamo po putu, stazi, itd... :D

Posted

Ako uspeju pregovori u subotu, najverovatnije posle skupa idemo na mesto koje se zove

KAD JAGANJCI UTIHNU

Utihnuti jaganjci su na 500m od staze.

Ponesite dosta love.

Posted

ATENCIONE

Svi clanovi su duzni da ponesu clanske karte na skup kako bi ucestvovali u nagradnim igrama.

Clan koji nije poneo clansku kartu a bude dobitnik jedne od nagrada, nagrada mu automatski propada i bice dodeljena drugom.

Prilikom podizanja nagrade, clan Honda cluba Serbia mora predati na uvid validnu clansku kartu.

Clanske karte koje su istekle su ne vazece.

Posted

koje su klase za time attack, jel mogu i oni koji nisu clanovi da voze time attack i da li je ogranicen broj auta?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...