kogoran Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Da, Nebojsa je danas bio u Cacku, tj u banji Trepca. Quote
skyline Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 kako je svet mali sta li treba njemu mladom da ide u banju doduse, voda sa tog izvora je vrlo zdrava i sto je cudno, uopste ne menja hemijski i bakterioloski sastav, tako da dugo ostaje dobra za pice a ja sam tad bas sa kevom krenuo u selo, za koje se skrece u istoj raskrsnici gde i za banju, samo kontra no, necemo vise u OT Quote
kachavenda Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 Uz rizik da me napadnete, ja cu ovaj put da stanem na stranu policije Da tacno je, naisli su dok smo bili na miseluku... Da li je bilo ocigledno da se tu skupila neka masa? Jeste. Da li su nas na bilo koji nacin ometali u zabavi? Nisu. A da li su mogli? Naravno. Prvo, nemojte biti naivni da su dosli slucajno... Redovna je pojava da ih pozove neko od prolaznika ako se skupi ekipa na miseluku, i oni su naravno dosli, to im je posao, i to i treba da rade. Takodje, posao im je da ocene da li ima potrebe da intervenisu ili ne. Videli su sta se desava, procenili da je sve u redu, i otisli. Ja ne vidim sta je tu lose... Quote
driver Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 Pa niko nije ni rekao nishta protiv njih, nego protiv one glupache shto je pisala chlanak Quote
gade Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 mali off ovaj lepi plavi kivik sa rover felGama i gos'n rostilj majstor vidjeni danas kako izlazi sa parkinga inter EX-a u Cacku, tacnije, mimoisli se sa zelenom Octaviom aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sta ces ti nama u oktaviji ili ko god da je bio spijunnn Quote
gade Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 Uz rizik da me napadnete, ja cu ovaj put da stanem na stranu policije Da tacno je, naisli su dok smo bili na miseluku... Da li je bilo ocigledno da se tu skupila neka masa? Jeste. Da li su nas na bilo koji nacin ometali u zabavi? Nisu. A da li su mogli? Naravno. Prvo, nemojte biti naivni da su dosli slucajno... Redovna je pojava da ih pozove neko od prolaznika ako se skupi ekipa na miseluku, i oni su naravno dosli, to im je posao, i to i treba da rade. Takodje, posao im je da ocene da li ima potrebe da intervenisu ili ne. Videli su sta se desava, procenili da je sve u redu, i otisli. Ja ne vidim sta je tu lose... necemo te napadamo ali........ naravno da su mogli dupe da nam pomere so bi se verovatno i desilo da je tako nesto bilo u bg ai nisu i fala im Quote
p1x1 Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 OK, ali sto se mene tice - mogli su da se pojave koji sat kasnije Quote
skyline Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 @gade - to nam je bilo prevozno sredstvo dok nismo japanizovali vozni park sa Hondom i Nissanom i jos uvek savrseno vrsi posao robusnog, prostranog, ultrastedljivog prevoznog sredstva Quote
TRIO_driver Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 Morao je neko da padne za slobodu HCS... U petak duvao, juce zaustavljen radi provere, danas platio crvenu za brzu voznju... I svaki put, zaustavi me po defaultu, po zvuku konta da jurim 200 km/h, onda gleda auto, cita, pa me tek na kraju pita/kaze sta sam uradio.. I zadnja tri dana isto pitanje, a ti si onaj sto se trka na Miseluku(i onda pita nezvanicno:Ko je pobedio?Ja rekoh Dacia... ) Ziveli.. Quote
p1x1 Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 ^ Jel ima nesto od tog snimka ? Cekaj bre malo, bice snimka, samo trenutno ne mogu da se opasuljim od posla. Ostalo je da ga izkompresujem i kacim, samo da nadjem vremena za to. Ako si bas nestrpljiv, mozes ga dobiti na disku - nekompresovanog, naredna dva dana sam na sedmici od 11 do 17 popodne. Imas moj broj u kontaktima pa cimaj. Quote
Johnny B lude Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 Kog bre posla, sta k...as, vidjam te svaki dan, ko sta radi, ti se samo vozikas po gradu po ceo dan... Quote
driver Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 ^ Jel ima nesto od tog snimka ? Cekaj bre malo, bice snimka, samo trenutno ne mogu da se opasuljim od posla. Ostalo je da ga izkompresujem i kacim, samo da nadjem vremena za to. Ako si bas nestrpljiv, mozes ga dobiti na disku - nekompresovanog, naredna dva dana sam na sedmici od 11 do 17 popodne. Imas moj broj u kontaktima pa cimaj. Moze na disku, a shta je to sedmica ? Quote
p1x1 Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 Tramvaj, BRE!!! Jos sutra sam na sedmayi, pa se od cetvrtka vracam na 14 (isto vreme). Ako si negde blizu javi da ti ponesem. Quote
driver Posted March 25, 2009 Report Posted March 25, 2009 Pa shta to znachi, vozish tramvaj pa da se nadjemo negde na trasi 7 ? Quote
TRIO_driver Posted March 25, 2009 Report Posted March 25, 2009 Pa shta to znachi, vozish tramvaj pa da se nadjemo negde na trasi 7 ? Nemoj samo da se dogovorite da te pokupi, ipak je on jaci... Quote
kogoran Posted March 25, 2009 Report Posted March 25, 2009 Trio, dali ti znas da je i NS imao tramvaje. Ja imam neke slike iz Novog Sada. Quote
p1x1 Posted March 25, 2009 Report Posted March 25, 2009 Nekolicina je vec dobila PP sa linkom ka famoznom klipu, koga jos zanima nek se javi. Quote
driver Posted March 25, 2009 Report Posted March 25, 2009 Haha, al' ne vidi se kako sam odro preluda Quote
TRIO_driver Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 Hehehe, ja sam postavio rekord, u zadnja 4 dana, je zaustavila 5 puta, a pre toga 6 meseci nista... I svaki put me zaustave(jednom je morala crvena zbog brze voznje, jos i dobro, inace bi se olakasao za dozvolu i vise para), uzmu saobracajnu, mene ni ne gledaju, odmah otvara da vidi koji je auto u pitanju, zatim skida papir od osiguranja desno, da vidi motor i kw... I ond akrece prica: koji je auto, sta je unutra, koliko ide, i slicno...Caskam zadnjih dana sa njima...I juce uvece mi je jedan sapnuo: Ma, znamo da si se trkao na Miseluku, samo sam hteo da vidim koji je auto u pitanju, ne vidi se na klipu dobro... Quote
driver Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 ^ A kako si taj Hyundai mogao da vozish brzo ? Quote
Johnny B lude Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 @ 1nsane Saljiiiiiiiiiiii @ Driver Kog preluda si odr'o?!? Quote
driver Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 @ Driver Kog preluda si odr'o?!? Crvenog Quote
Recommended Posts