Jump to content

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kako je svet mali :D

sta li treba njemu mladom da ide u banju :D

doduse, voda sa tog izvora je vrlo zdrava i sto je cudno, uopste ne menja hemijski i bakterioloski sastav, tako da dugo ostaje dobra za pice

a ja sam tad bas sa kevom krenuo u selo, za koje se skrece u istoj raskrsnici gde i za banju, samo kontra :)

no, necemo vise u OT

Posted

Uz rizik da me napadnete, ja cu ovaj put da stanem na stranu policije :D

Da tacno je, naisli su dok smo bili na miseluku... Da li je bilo ocigledno da se tu skupila neka masa? Jeste. Da li su nas na bilo koji nacin ometali u zabavi? Nisu. A da li su mogli? Naravno.

Prvo, nemojte biti naivni da su dosli slucajno... Redovna je pojava da ih pozove neko od prolaznika ako se skupi ekipa na miseluku, i oni su naravno dosli, to im je posao, i to i treba da rade. Takodje, posao im je da ocene da li ima potrebe da intervenisu ili ne. Videli su sta se desava, procenili da je sve u redu, i otisli. Ja ne vidim sta je tu lose...

Posted
mali off

img1989k.jpg

ovaj lepi plavi kivik sa rover felGama i gos'n rostilj majstor vidjeni danas kako izlazi sa parkinga inter EX-a u Cacku, tacnije, mimoisli se sa zelenom Octaviom :D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sta ces ti nama u oktaviji ili ko god da je bio spijunnn

Posted
Uz rizik da me napadnete, ja cu ovaj put da stanem na stranu policije :D

Da tacno je, naisli su dok smo bili na miseluku... Da li je bilo ocigledno da se tu skupila neka masa? Jeste. Da li su nas na bilo koji nacin ometali u zabavi? Nisu. A da li su mogli? Naravno.

Prvo, nemojte biti naivni da su dosli slucajno... Redovna je pojava da ih pozove neko od prolaznika ako se skupi ekipa na miseluku, i oni su naravno dosli, to im je posao, i to i treba da rade. Takodje, posao im je da ocene da li ima potrebe da intervenisu ili ne. Videli su sta se desava, procenili da je sve u redu, i otisli. Ja ne vidim sta je tu lose...

necemo te napadamo ali........ naravno da su mogli dupe da nam pomere so bi se verovatno i desilo da je tako nesto bilo u bg ai nisu i fala im

Posted

@gade - to nam je bilo prevozno sredstvo dok nismo japanizovali vozni park sa Hondom i Nissanom

i jos uvek savrseno vrsi posao robusnog, prostranog, ultrastedljivog prevoznog sredstva

Posted

Morao je neko da padne za slobodu HCS...

U petak duvao, juce zaustavljen radi provere, danas platio crvenu za brzu voznju... :D

I svaki put, zaustavi me po defaultu, po zvuku konta da jurim 200 km/h, onda gleda auto, cita, pa me tek na kraju pita/kaze sta sam uradio.. :)

I zadnja tri dana isto pitanje, a ti si onaj sto se trka na Miseluku(i onda pita nezvanicno:Ko je pobedio?Ja rekoh Dacia... :vristanje )

Ziveli..

Posted
^ Jel ima nesto od tog snimka ? :)

Cekaj bre malo, bice snimka, samo trenutno ne mogu da se opasuljim od posla. Ostalo je da ga izkompresujem i kacim, samo da nadjem vremena za to. Ako si bas nestrpljiv, mozes ga dobiti na disku - nekompresovanog, naredna dva dana sam na sedmici od 11 do 17 popodne. Imas moj broj u kontaktima pa cimaj. ;)

Posted
^ Jel ima nesto od tog snimka ? :D

Cekaj bre malo, bice snimka, samo trenutno ne mogu da se opasuljim od posla. Ostalo je da ga izkompresujem i kacim, samo da nadjem vremena za to. Ako si bas nestrpljiv, mozes ga dobiti na disku - nekompresovanog, naredna dva dana sam na sedmici od 11 do 17 popodne. Imas moj broj u kontaktima pa cimaj. :D

Moze na disku, a shta je to sedmica ? :)

Posted

Hehehe, ja sam postavio rekord, u zadnja 4 dana, :policija::policija: je zaustavila 5 puta, a pre toga 6 meseci nista... :mrgreen:

I svaki put me zaustave(jednom je morala crvena zbog brze voznje, jos i dobro, inace bi se olakasao za dozvolu i vise para), uzmu saobracajnu, mene ni ne gledaju, odmah otvara da vidi koji je auto u pitanju, zatim skida papir od osiguranja desno, da vidi motor i kw... :P I ond akrece prica: koji je auto, sta je unutra, koliko ide, i slicno...Caskam zadnjih dana sa njima...I juce uvece mi je jedan sapnuo: Ma, znamo da si se trkao na Miseluku, samo sam hteo da vidim koji je auto u pitanju, ne vidi se na klipu dobro... :kotrljanje