Jump to content

Recommended Posts

Posted

Skup kao i uvek do OO, ekipa na nivou, driveri, na jos visem nivou, na ''ziletu'' svaka cast i na organizaciji i na voznjama a i vreme nas posluzilo.

HCS kao i uvek na nivou zadatka sve pohvale :)

Hristos vaskrese!!! 

Posted

Vaistinu vaskrse!

A evo i tabele sa namestenim vremenima :D. Ako sam negde omasio pri kucanju, ispravite me na PP :)

Bilo je odlicno. Najbitnije da je sve proslo bez problema, bez ikakvog incidenta, kvara i slicno. Djura (Pinhead) je objasnio kako se vodi program i pravi dobra atmosfera, svaka cast!

A Sale je zadao domaci zadatak svim trkacima i cestitam mu na osvojenom prvom mestu! Bilo je uzivanje gledati R-a kako leti po stazi!

post-6-0-98679800-1462057382_thumb.jpg

Posted

Hvala HCS na ovom skupu.Organizacija super i zanimljivo iskustvo za mene,prvo ove vrste.. Svaka cast Sale,rezultat za istoriju,rekao bih .

Rostilj bi bio super.. Mislim da se tu bolje snalazim nego na stazi..

Ako me razumete..

Hristos Voskrese,srecan Vaskrs svima,pozdrav

Posted

Odlična organizacija od strane HCS-a... Hvala!

Čini mi se da je bilo više ljudi nego na prethodnoj Huji, a i vreme se malo prolepsalo taman kad su krenule vožnje.

Drugi put bio, prvi put vozio krug, pozitivno iskustvo...

Hristos Voskrese!

Posted

Vedran sve hvali, a njega niko :) Onaj civic ide kao nevreme, samo sekund iza Saleta. Saletov ctr prosto puca od snage, praznik za oci i usi, ali mi se cini da ga je za nijansu preforsirao inace bi isao jos bar sekund dole.   

Posted

Vedranov auto ide bolesno, ali nema zadnjih guma pa bezi dupe :)

Giletov isto ide odlicno, samo fali malo trapa da bi pravio bolje vreme.

Saletov ide standardno dobro, kaze on mogao je preciznije da odveze.

Posted

Vaistinu voskrse.

Super druzenje i izduvavanje sto rece serdjo.

Sto se tice moje voznje mislimbda je moglo malo preciznije a malo manje u "zeljko" fazonu, ali sta sad...

Problem mi je pravilo to sto su gume montirane u sredu sve cetiri nove i pravo na stazu, i dok nije skinut prvi gladak sloj nije bilo drzanja ama nikakvog.

Vedran je super odvozao turba, i po meni napravio extra vreme jer je auto zajeban za voznju samo tako. Probao sam ga na kosutnjaku i znam.

Gile, sta reci za giileta, prvi put u istoriji huje i njegove voznje svaku krivinu je odvozao kako treba i bez greske, te sam ga ja malo odmenio u oranju i obradi zemlje :D

Vlada driver je isto muski odvozao onaj tenk ali felne i profil gume su mu presudile nesto slabijim vremenom, ali i dalje dobro.

Civic buljava, ćale ćuk msm da je vozio, svaka cast.

Svi ostali malo vise da se opuste i da su manje uplaseni, sve je druzenje i zezanje (cast pojedincima, da ne imenujem)

Nazdravlje do sledeceg puta

Posted

Cestitke Saletu,juče prvi put vozio sa dva jajeta i konačno napravio vreme kakvo taj auto zasluzuje,naravno Vedran kao i uvek vozio na vrhunskom nivou i izvukao maksimum iz automobila.

Driver jako lepo odvozao.

Tata ćuk lepo odvozao.

Ostali bar neka danas trose jaja 😂😂

Hristos Voskrese!