nikolaCRX Posted April 30, 2016 Report Posted April 30, 2016 Aleksa popravio sam vreme nisi u toku civic coupe em2 50.85 i prvo mesto u klasi 2 i mi bi popravili da smo imali vise krugova tako da hahah AleksaZP 1 Quote
driver Posted April 30, 2016 Report Posted April 30, 2016 Evo i mog kruga, 49.65 sec. Sledeci put ne dolazim bez dobrih i velikih guma JAPANAC, blackbird, Vedran and 4 others 7 Quote
Gile Posted April 30, 2016 Report Posted April 30, 2016 Lepa voznja,lepo vreme,svaka cast! GoGo and VladaBCS 2 Quote
GoGo Posted April 30, 2016 Report Posted April 30, 2016 Skup kao i uvek do OO, ekipa na nivou, driveri, na jos visem nivou, na ''ziletu'' svaka cast i na organizaciji i na voznjama a i vreme nas posluzilo. HCS kao i uvek na nivou zadatka sve pohvale Hristos vaskrese!!! JAPANAC 1 Quote
level3 Posted April 30, 2016 Report Posted April 30, 2016 Zašto se vremena ne objavljuju. Neko muvanje je u toku. HCS RIK odugovlači Nešto se kuva :D Quote
Vedran Posted April 30, 2016 Author Report Posted April 30, 2016 Vaistinu vaskrse! A evo i tabele sa namestenim vremenima . Ako sam negde omasio pri kucanju, ispravite me na PP Bilo je odlicno. Najbitnije da je sve proslo bez problema, bez ikakvog incidenta, kvara i slicno. Djura (Pinhead) je objasnio kako se vodi program i pravi dobra atmosfera, svaka cast! A Sale je zadao domaci zadatak svim trkacima i cestitam mu na osvojenom prvom mestu! Bilo je uzivanje gledati R-a kako leti po stazi! Quote
perabuzilo Posted April 30, 2016 Report Posted April 30, 2016 @Aleksa i aca je vozio samo jednom. Bolje vreme sam ja napravio njegovim autom. Quote
scirocco Posted April 30, 2016 Report Posted April 30, 2016 Odlicno druzenje. Hvala drugarima sto mi svake godine dozvole ulaz iako sam uljez Sto se mene tice, mislim da imam jos neke nedostatke na autu koje cu resiti...ali to su sve sitnice...u svakom slucaju svaka cast bratu mom na rekordu kao i Giletu i Vedranu na voznji... Evo par snimaka od mene GoGo, panter72, schonenk and 1 other 4 Quote
panter72 Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Hvala HCS na ovom skupu.Organizacija super i zanimljivo iskustvo za mene,prvo ove vrste.. Svaka cast Sale,rezultat za istoriju,rekao bih . Rostilj bi bio super.. Mislim da se tu bolje snalazim nego na stazi.. Ako me razumete.. Hristos Voskrese,srecan Vaskrs svima,pozdrav toshiro and GoGo 2 Quote
AleksaZP Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 @Aleksa i aca je vozio samo jednom. Bolje vreme sam ja napravio njegovim autom. Opet je to posle Quote
bmarke Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Odlična organizacija od strane HCS-a... Hvala! Čini mi se da je bilo više ljudi nego na prethodnoj Huji, a i vreme se malo prolepsalo taman kad su krenule vožnje. Drugi put bio, prvi put vozio krug, pozitivno iskustvo... Hristos Voskrese! Quote
schonenk Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Vedran sve hvali, a njega niko Onaj civic ide kao nevreme, samo sekund iza Saleta. Saletov ctr prosto puca od snage, praznik za oci i usi, ali mi se cini da ga je za nijansu preforsirao inace bi isao jos bar sekund dole. Quote
mladjan Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Vedranov auto ide bolesno, ali nema zadnjih guma pa bezi dupe Giletov isto ide odlicno, samo fali malo trapa da bi pravio bolje vreme. Saletov ide standardno dobro, kaze on mogao je preciznije da odveze. Quote
Serdjo Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Odlicno kao i uvek, fino smo se svi izduvali Pozdravc za Djuru Hristos voskrese! Quote
sale vti Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Vaistinu voskrse. Super druzenje i izduvavanje sto rece serdjo. Sto se tice moje voznje mislimbda je moglo malo preciznije a malo manje u "zeljko" fazonu, ali sta sad... Problem mi je pravilo to sto su gume montirane u sredu sve cetiri nove i pravo na stazu, i dok nije skinut prvi gladak sloj nije bilo drzanja ama nikakvog. Vedran je super odvozao turba, i po meni napravio extra vreme jer je auto zajeban za voznju samo tako. Probao sam ga na kosutnjaku i znam. Gile, sta reci za giileta, prvi put u istoriji huje i njegove voznje svaku krivinu je odvozao kako treba i bez greske, te sam ga ja malo odmenio u oranju i obradi zemlje Vlada driver je isto muski odvozao onaj tenk ali felne i profil gume su mu presudile nesto slabijim vremenom, ali i dalje dobro. Civic buljava, ćale ćuk msm da je vozio, svaka cast. Svi ostali malo vise da se opuste i da su manje uplaseni, sve je druzenje i zezanje (cast pojedincima, da ne imenujem) Nazdravlje do sledeceg puta Quote
Gile Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Cestitke Saletu,juče prvi put vozio sa dva jajeta i konačno napravio vreme kakvo taj auto zasluzuje,naravno Vedran kao i uvek vozio na vrhunskom nivou i izvukao maksimum iz automobila. Driver jako lepo odvozao. Tata ćuk lepo odvozao. Ostali bar neka danas trose jaja 😂😂 Hristos Voskrese! GoGo 1 Quote
Gile Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Izvinjavam se,zaboravio sam Sergio-a,on je pobednik jucerasnjeg dana. robbief and sale vti 2 Quote
Serdjo Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Imam koeficijent i na auto i na stomak. robbief 1 Quote
MikSa Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Ekstra skup drustvo koliko vidim sa slika,planirao sam da dodjem ali mi Toyota jos nije zavrsena pa mi malo bilo bzv da dodjem sa Peugetom Quote
Johnny B lude Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Sve je bilo kako treba i u najboljem redu. A pobednik dana je definitivno Mare Pozdrav hondasi. Hristos vaskrese i svako dobro mareCIVIC 1 Quote
mareCIVIC Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Srecna nova godina! Bilo bas fino, super ekipa dosla! robbief 1 Quote
Bob Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Sjajno provedeno popodne. Trebalo bi barem 3-4 puta godisnje organizovati ovakve skupove. Pozdrav ! mladjan 1 Quote
driver Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Evo dva najbolja za pocetak Nazalost nisu kompletni i nisam siguran da li su to najbolji krugovi... mareCIVIC, scirocco, Vedran and 6 others 9 Quote
Recommended Posts