skyline Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 izgleda da ce biti oblacno taman da nam pruzi hlad da nam ne bude vrucina
markokg1982 Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Ko bre 'teo da proba tvoj???? Ni za brdo karamela. Vis' da je coek sredio auto da ideeee, a ne kao ti - fajtao kocine cilindre u crvenu boju za poziranje po Zemunu. Jos da ti uprljam auto pa da moram da ga glancam sa onom magicnom krpom od koje se ne razdvajas........... ma ni u looodilu. I nemoj Mareta da prozivas - ces se iznenadis, decko je ozbiljno spremio makinu, cak je i pruge skinuo. Aj sad ozbiljno, imacemo priliku da se probamo i u rollingu i iz mesta. I mene jako interesuje kolika je razlika izmedju vasih B16A2 i moje rikse. Znam da bi u roolingu trebalo da prsnem ko oblanda, a "iz mesta" bih vec imao dobre sanse (kao i Mare). Videcemo, samo da podsetim - nismo gomila napaljenih klinaca i trebalo bi da povedemo racuna da ne napravimo neko sr.nje usput. Ahhahhaaahahaha!! Pa ti stvarno znas da procitas coveka! Ajd sto je ofarbao svoje cilindre, nego i moje!! Da ne pominjem i to da mi je skinuo i pruge sa auta. A za lickanje si ga ubo da bolje nisi mogao! Magicna krpa Nije meni auto spremljen nista posebno. Zna lepo da dzidne kad mu stavim dobre prednje gume, al to jos nikada nisam uradio Iz rollinga vam ne mogu bas nista na putu za NS, s obzirom da cu da vozim na plin do tamo a i nazad. Ako me budete isprovocirali i ako me zena pusti, skidam klapnu a i vase glave Ovo mislim na tebe Insane i na Savketa. Sale je pokazao sta moze sa svojim VTI-em. Ponekad se zapitam dal mozda ima samo dekli od B16A2 motora s obzirom kako se vuce pa ga i crx koja je pokazala 115hp na dinu pere ko blesavog Tu je i Tihomir sa njegovim crx-om sa kojim vec imam dogovor da se probamo. Ju hvala Bogu da ce biti i potezanja i da je Savke u tom fazonu. Kad vec imas sve te konje, iskoristi ih! " samo da podsetim - nismo gomila napaljenih klinaca i trebalo bi da povedemo racuna da ne napravimo neko sr.nje usput" Ovo si odlicno rekao. Ja stajem na crtu samo da niko ne bude ugrozen. Ni mi, ni automobili a ni ostali. Zajebi semafor u guzvi ili krivine.
sale vti Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Ijuuu volim ove tuning stajlere,obozavam... 1nsane jel se secas proslog skupa na huji kad sam ti pokazao kako se brise auto da ti nije bilo dobro od srece? Imam i slikom i videom dokumentovano nemo me teras otvaram sundjer tuning temu. Mare mozda je samo poklopac od b16 ali veanje ima od tri integre! Savke, samo budi vest na menjacu i moz ti ovi crxovi duvaju u izduv...A ovi ameri su tromi za nas...
Jesa Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Bice VS A posle malo jer je neko bio Alu u svakom slucaju, zavrsice se
TRIO_driver Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Nije da zakuvavam, ali na Miseluku je i najsigurnije probati 1 na 1, uzbudjenje, jeste javan put, ali je pravac, ravno, i daleko od grada, sacekamo da prodju vozila, i onda da vidimo kako idu D i B serija...Ne se brinite, organizovacemo kako valja, cak sam se i ja trkao na istom mestu, ali nemam ja tu sta da trazim, ja sam trenutno samo pozer.. I jos bolje, stavimo iza vas trecu Hondu sa dobrom kamerom, da snima svaki battle in vivo, pa da vidimo na 402m kako ko ide... Naravno, moram da vam i objasnim kako da se vratite nazad... OSIM ako plavi ne stanu da radarisu, valjda nismo toliki baksuzi... Nemojte u gradu, sacekajte Miseluk, verujte mi...
TRIO_driver Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 BTW, posto jos nismo ravnopravni Hondasi, VTEC i ja otvaramo sezonu, dao mi je ideju, HYUNDAI protiv LOGANA... On je napravio malo istrazivanje: od VTEC Znaci dogovoreno! Zivo me zanima sta ce biti: Elantra Prednosti: dohc 16v, 110ks+ CAI, 4-2-1, do 00 gume. Mane: Teza je od logana ~200kg Logan Prednosti: Laksi od elantre. Mane: Ocajjjjjjjjjne gume, mrtav motor sohc 8v i 88ks E sad google kaze da je logan malo brzi do 100km/h tacnije elantra za 11,8sek a logan 11,5sek mada to je skroz zanemarljivo. Jedva cekam! Zivo me zanima sta bi bilo da se potrkam sa nekim D15B2, tako da cu i to gledati da probam! Ja bih dodao, protiv D16A6(SaleR), u startu mi bezi za pola kola, ja na gas, bez izduvne grane sad montirane, tako da sam rad da probam i sa ostalim masinama, tj. mislim da ce se ozbiljno zakuvati...naravno, ne mozemo previse preterivati, privuce to paznju, ali u sustini, jedno sat vremena imamo fore..
skyline Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 ne znam za Logan, al vec vidim koliko sam te pokidao sa EP2, iako su gume lose
AcaS. Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Nema odlaganja skupa iako bude kise ,ljudi zar nevidite da se ovde zakuvava sto znaci da ce biti dosta zanimljivo
Guest Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 ne znam za Logan, al vec vidim koliko sam te pokidao sa EP2, iako su gume lose Koliko je tezak EP2?Tipujem na ~1200kg
Shikamaru Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 ljudi videcemo u nedelju I mene zanima koliko mi je los motor tako da cu da stanem na crtu sa svakim ko bude hteo Ponecu litar ulja za svaki slucaj
Savke VTI Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Ponesi za svaki slucaj i sajlu za vucu hahaha Ljudi,jedva cekam,samo da bude lepo vreme Honda do sada ima 350km od otvaranja,znaci bice spremna za ns Nisam je kupio da je mazim ali nisam je kupio ni da joj je*em kevu,ali kad treba da mi pruzi maximum i zadovoljstvo to od nje i ocekujem!!!
Tihomir Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Tu je i Tihomir sa njegovim crx-om sa kojim vec imam dogovor da se probamo. Ti si bas uporan,pa hajde probacemo,mada me moras malo poduciti.. Ne znam ni da li se na potezanju krece iz prve ili druge.. Jos ako mi menjac zaglavi u trecoj bice veselo!
Droopy D Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 ne znam za Logan, al vec vidim koliko sam te pokidao sa EP2, iako su gume lose Bojim se da ce EP2 krstariti ovih dana, tako da nista od trkanja- zao mi je!!! Za EP2 u saobracajnoj pise 1150kg, ako je to validan podatak.
Shikamaru Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Ponesi za svaki slucaj i sajlu za vucu Ako, ako......zezaj ti samo...... Aili ako si me izbaksuzirao ti ces da placas popravku
TRIO_driver Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Nemojte ljudi, ko boga vas molim!! Prosli put smo slepali MarkaKG, pa onda Mugen i ja po okolnim selima vijali razvodnik, da bi na kraju upalili Crksa u pola jedan subotom uvece... Daj da Honda ovaj put pokaze reputaciju, i odradi cruise i race bez ijednog kvara...
Guest Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Bice jedan pezo od <1000 Kg i 110hp Da vidimo sta ovi crxovi umeju, s obzirom da preludi nisu mogli pridju :)
Tihomir Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Trebali bi da dodju i neki moji drugari,405 MI16,Celica i 3000GT,al dzabe im,nisu Honde..
prelood Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 ladno sam se dogovarao sa drugarom za nedelju i ispali me, jbt koji co'ek a taman sam mislio da upoznam bar neke ljude sa foruma!!! jel ima neki gradski bus do venca?! ili da stopiram do gore?!
AcaS. Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 Ma bice mesta(bice i kod mene) kod nekog ,neces morati da stopiras
Guest Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 znaci skup je u nedelju prvo na miseluk pa posle na venac? a u koliko sati pocinje skupljanje na miseluku?
Recommended Posts