momisa Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Nešto sam prehladjen ali gledaću da se pojavim Mora da je neki H virus
gade Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 a sta da radimo sa ovo meso sto ce kupimo a ili kupili , p.s. ima kod mene mesta u kolima da se poveze neko
AcaS. Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 ja cu videti da mozda ponesem samo i sendvice,jer da kupim danas meso pa jos ako sutra nebude rostilja ima da se udavim u kolima sve zavisi od vremena ,ali nebi da rizikujem ...:S
Bioxazard Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Hehehe evo pivo ubacujem vec u gepek.Jedva cekam sutrasnji dan...Jest da mi je auto malo u losijem stanju al nema 2meseca kako sam ga kupio.ima vremena da se tu svasta izmenja,najbitnija je volja a toga imam na pretek.Vidimo se na Miseluku!
TRIO_driver Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Ljudi, rekao sam vam, ponesi slojevitu odecu, nije za kupace gace, ali nece bas ni toliko da bije vetar, ja se nadam.. Sta ste bre seka perse.. Ja danas ceo dan radim na pripremama, verujte mi, da bi sve islo kako treba, treba i vremena i strpljenja, ali ja uzivam u svemu ovome, tako da mi nije zao..
zli_wuk Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 kazite mi jel ima neshto organizovano od BG-a ili direkt za NS da znam?
neshwill Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Eeee Vuche,Vuche....josh se nisi otreznio izgleda Vrati 1-2 strane unazad i sve je detaljno opisano Rodjendan ce ti jednom doci glave
Vedran Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 kazite mi jel ima neshto organizovano od BG-a ili direkt za NS da znam?
TRIO_driver Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Ne znam za ostale, ali ovde sija SUNCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.... Bice nas dosta, doduse neki ce od NS da budu samo na Miseluku, raznorazni razlozi, ali ce gledati da dodju, da ispostuju.. Inace, VTEC, danas si dobio prednost, vratio sam moje letnje 17", i odmah sam sporiji, iako je auto sada atraktivniji i stabilniji, ubrzanje sam izgubio, tako da smo sada ravnopravniji..Ala ce da me operu trezne Honde, ali nema veze, ko trci, ne vidi...
Bioxazard Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Bas sam extra bio raspolozen do malopre....startovali me na kurvaka i skinuli mi tablice.debili odvratni mrzim ih sve do jednog Samo zato sto nisu originalne i naravno kazna pa provera motora pa provera sasije pa zasto pustam glasnu muziku pa sto k....Ja sutra vozim bez tablica,nek pale rotaciju kolko hoce ni bogu ne stajem a ne njima.uf al ih mrzim
Vedran Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Ma samo gledaj da si uvek negde u sredini kolone i nemas frke. Retko se desavalo da smo u tim grupnim putovanjima imali problema sa policijom
Tihomir Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Ma ja ni sinoc nisam spavao.. Ljudi,meni se sutra stvarno ne trka,frka mi od tolike mase,valjda se Mare nece ljutiti!
p1x1 Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Ja krecem sam, ako nekome treba prevoz - neka me cimne.
TRIO_driver Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Ma ja ni sinoc nisam spavao.. Ljudi,meni se sutra stvarno ne trka,frka mi od tolike mase,valjda se Mare nece ljutiti! Drugar, opusti se, ovo nije pod moranje. Shvati da si ti jedini koga znaju da vozi CRX VTEC, i da si maltene unikat, pogotovo u izvornom obliku skoro, dok D serija ima, ne zna im se broj!Sad si interesantan, pa ih zanima gde je slavni B16A1 u odnosu na klasicni D16A8..A Mare bi se trkao i sa GSP-om, da ima Hondin motor.. Tako da, oni nek se trkaju(i ja sa njima), ti uzivaj i gledaj, jedino ces mene provozoti, da snimimo zvuk, da me ne prozivaju da sam los kamerman..
zli_wuk Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 bicu pre 9 sati kod Kontinentala jel ima neko neki kontakt kome da se javim chisto da ne izvisim A shto se tiche rodja pa da josh uvek mi zuji glava
Guest Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Ljudi kako ce te vi za meso?Jel moze to negde u NS-u da se kupi, nije mi bas pametno da kupim u BG pa da se voza samnom pola dana u gepeku
kogoran Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Stavi meso u foliju i nece mu nista biti. Samo ponesi i malo hleba
Vedran Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Svi koji imaju neki problem oko snalazenja ili kasnjenja, mogu da pozovu na: 064 1676 174 (Honda) 063 758 3223 (level3)
gade Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 daaaaaaaaaaa lebac se uvek zaboraviiiiiii a i crni luk uz roshtilj ja rekao zeni da nasecka kilo ubice me kad dodjem kuci ali sta da se radi neka secka pa koliko toliko jbga bice
TRIO_driver Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Ide i TRIO cale, podrska kombijem, sad je otisao u nabavku u Metro, serpe, lonci, sator, stolovi, pice, i ostala laka i teska artiljerija, sve ce da potrpamo u kombi i vozi... Majka i sestra se izvinjavaju, nece moci da dodju...Kaze cale: Daj da i ja idem, uzeleo sam se Hondasa(a ja ga gledam i kazem: pa sto si onda prodao Civica sedanku, majku mu, 6 meseci pre mog 18-tog rodjendana.. )...
p1x1 Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Ybt. zaboravio bih na luk. Hvala sto si me podsetio. Ko krece ujutro sa Vozdovca? Ae, kome nije tesko da svrati u pekaru prekoputa Studentskog doma u V. Stepe i uzme mi 2 hleba (placam naravno). Bas sam se uzeleo panje iz zemljane "vurune", a tek tako bi legla uz rostilj.
Recommended Posts