Jump to content

Najava za prolećni skup Novi Sad 15.03.2009.

Recommended Posts

Posted

Alien- pa pazi ovako ,Trio ce tamo biti oko 7h ujutru da sve lepo pospremi :D ,ostali ce doci do 8h(znaci najbolje ti je da budes i ti tamo oko 7:45) Sta znam lepo se namesti tamo ,uparkiraj i sacekaj ostale....

Ovo je info za nepaznju na casu :D hahah

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matori, mi tek krecemo iz BG-a u 9 ujutru..Pre 10 pola 11 nema nikakvog okupljanja u NS-u.

Nek trio jos jedanput ponovo plan skupa, boldirano :D

Posted

Tako je, napisacu, sad je u fazi dogovora sta i kako u vezi hrane, popodne cu okaciti informaciju, da ne brinete, imam sada posla, popodne cu na miru(i Slobu.. :) ) da napisem sve, sto se tice skupa, u detalje...

Prelood, samo dodji do NS busom, do mene, bice prevoza sa nama sve vreme, tako da ne brines, znaci samo Beocin-NS-Beocin je tvoje, ostalo si sa nama.. ;)

Posted

1. Honda

2. Level3

3. Markokg1982

4. Rattlesnake

5. Neshwill

6. skyline

7. Droopy D

8. TRIO_driver(mrzi me, ali ajde.. )

9. Dark

10. zli_wuk

11. gade

12. Bokins

13. kachavenda

14. 1nsane

15. Shikamaru

16.Kum

17.Nebojsa

18. JB lude

19. MaxB

20. AcaS

21. Propeler

22. SavkeVTI

23. Pinhead

24.VTEC

25.R_u_b_e_S

26. Zoda

27.Tihomir

28.foRce

29. mareCIVIC

30. Goran (ako resim auto do 15-og)

31. sale vti

32. crx1

33. Marinac

34.driver

35.prelood

36.BaneR ????(puskom teraj ) :)

37.Jessy Jane????(p..ckom teraj :)

38.Kabe (ako ima neko jedno mesto viska u Hondici iz Bg-a za mene, neka se javi na PM, unapred hvala) :)

Posted

Auuu al ste se svi primili ko mache na mooshkatlu..........polako bre, svi ste kao pred prvi sex, otkazace nekome chuka ne daj boze :D

Jel ima neko od vas slabijih da sme da se potegne sa hrchkom? Da mu ochistim malo sinuse 8-)

Posted

1. Honda

2. Level3

3. Markokg1982

4. Rattlesnake

5. Neshwill

6. skyline

7. Droopy D

8. TRIO_driver(mrzi me, ali ajde.. )

9. Dark

10. zli_wuk

11. gade

12. Bokins

13. kachavenda

14. 1nsane

15. Shikamaru

16.Kum

17.Nebojsa

18. JB lude

19. MaxB

20. AcaS

21. Propeler

22. SavkeVTI

23. Pinhead

24.VTEC

25.R_u_b_e_S

26. Zoda

27.Tihomir

28.foRce

29. mareCIVIC

30. Goran (ako resim auto do 15-og)

31. sale vti

32. crx1

33. Marinac

34.driver

35.prelood

36.BaneR ????(puskom teraj )

37.Jessy Jane????(p..ckom teraj

38.Kabe ("tender" zatvoren...Kabe Feat. AcaS and EP3 Type R

Posted

Uf. Imam mali problem ali cu ga resiti sutra. Skoro mi skroz otisla kugla na prednjem desnom tocku (hvala nasim putevima). Narucio sam danas, sutra mi stize. Tako da ne propustam honda skup niposto! Majstoru sam javio da ce imati sutra posla. :)))

Vidimo se ljudi u nedelju. :D

Posted
znaci ima nade za nas peshake koji vole honde! hcszabava

Ti se ne brini, pre dve nedelje su mi bila dva momka, jedan vozi Colt '99 sa 17" felnama, zeleni, dosao po neke delove. Sa njim je dosao i Marinko, i mi krenemo pricu, on meni pomene Hondu, i da ti ne duzim, ja kako sam brbljiv, ubedim ga da kupi Civic 2000 godiste, EJ9(sto je VeljaVFR hteo), i eno ga vozi.

Zasto je to bitno?Pa, zato sto cu da ga dovucem na skup(nije se branio), a on je, gle cuda, iz Beocina. Tako da cu da vas povezem, i lepo imas Honda prevoz i od kuce i do kuce. Jesi li mozda i za kafu? :):)

Posted

Ljudi, ajd svi na vreme sipajte gorivo pre nego sto dodjete ispred intera. Da ne bude ponovo kao svaki put: ajd da se staje na omv pumpi...pa se posle zaustavljamo, cekamo, gubimo... Jel fora je da kolektivno krenemo i da putujemo. Sacekacemo se svi na naplatnoj rampi, to je normalno

Posted

Konacno obavestenje(molim modove da ovo copy/paste na prvu stranu teme, ali ostavite i ovde):

Plan puta za nedelju:

Predvidjeno je da okupljanje hondaša koji kreću iz Beograda i okoline bude na parkingu ispred hotela Inter Continental (iza Sava Centra) u 08:30h. Polazak je planiran u 09:00h.

Za Hondaše iz Novog Sada i okoline, tj. cele Vojvodine, budite u 10.00h ispred sedišta TRIO Motorsa, Futoška 102, Novi Sad. Odatle zajedno polazimo da se nadjemo sa drugom grupom Hondaša na Mišeluku.

Tamo je predvidjeno početno upoznavanje i razgledanje naših Hondi, a u 12.30h predvidjen je polazak na Venac, gde ćemo upriličiti veliki Honda roštilj.

Prva grupa, Beogradjani, nju ce sacekati Kachavenda kod izlaska sa autoputa, i sprovesti do Miseluka.

Druga grupa, Novosadjani i Vojvodjani, ce se okupiti kod mene, i kad se skupimo, i dobijemo potvrdu od Kachavende da ste na Miseluku, ja vodim do tamo.

Tamo se druzimo, trkamo, slikamo i razgledamo kolica, da bi izmedju 12.30-13.00h krenuli za Venac, da rostiljamo sto pre.

Sto se tice hrane, najjednostavnija je CBC formula: hrana i pice, kolicine koje cete licno popiti i pojesti, i sve to na gomilu.

Racunajte da vam trebaju oni plasticni tanjiri, case, vode u onim bocama od 5 litara, stolice na preklapanje.

Racunajte na slojevitu odecu, kapu, jaknu, duks, od svega po malo, bice suncano tamo, jer je na toj strani, ali je i na brdu, moze biti vetrovito.

WC vam svuda oko vas(sem za dame). Dobro je sto je u divljini, pa nece biti rasipanja ljudi na druge faktore(osim onih koji budu se vozali po krivinama).

Sto se tice onih koji bi dosli, a da su iz NS, i okoline, i da mislim da su zainteresovani za ovo, su 34 imena na mojoj listi... :D . A to je bez Robike i njegovih licnih Hondi, znaci jos 10-15 komada.. :D:D

Sutra zovem, pa cemo da vidimo koliko nas moze se ocekivati... :twisted:

Posted
Jel ima neko od vas slabijih da sme da se potegne sa hrchkom? Da mu ochistim malo sinuse 8-)

Jedna dacia mpi-tec :D:D

Da vidimo koliko sam sporiji :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...