Jump to content

Najava za prolećni skup Novi Sad 15.03.2009.

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MB je otvoren uvek, tako da to nije frka, to uvek moze biti opcija B.

Iovako se nalazimo u 11h najkasnije u NS, do 12h smo na Miseluku i onda pravac rostilj, do 16h mislim da nece biti problema, a ima tamo i nadstresnica, tj. onih obora okruglih, sa stolom u sredini, gde mozemo da se stisnemo.. :)

Posted

I da bude kise 15-og, nemoguce je da pljusti ceo dan, od ujutru do uvece :D

Posted

sve u svemu...kisa kako god da okrenes! uvek mora da pokvari nesto,mada nismo od secera pa se necemo istopiti! da li primate celicu 6g? TRIO mislim da zna o kome pricam jer smo dolazili po delove u radnju :ugeek:

Posted

Srebrna 1.8?Znam... ;)

Pazite ovako, i da padne kisa, postoji opcija B. A sad, izletiste nece nikud pobeci, ja sam za to da cekamo do petka, eventualno subote ujutru, da vidimo sta i kako, da ljudi imaju mogucnost da znaju da je odlozeno, ako odlozimo..

Posted

blizu su TRIO,bela 1.8 stock,nije bas lepa za oko pogotovo sto ga je pre mesec dana kamion ocesao u zadnju levu stranu!

stavicu neku sliku ovih dana da vidis kako ga je namestio kamiondzija :zbunjen

Posted

hehehehe, bice lepih slika, ljudi, montirajte felne, perite kola, be ready, ce da bidne mnogu lepo... :D

Sad i mene hvata uzbudjenje, ja jos nisam poceo nikog od Vojvodjana i Novosadjana da zovem, to cu u sredu, cetvrtak, i da utanacim krajnje detalje.. :)

Posted

Postoji i opcija B, a to je velik restoran MB pivnice, kao prosli put, ima vise mesta za parking nego na Adi Huji.

Jeste da je to komotnije, ali i skuplje, to uvek mozemo, uz HCS duh mi nekako vise lezi livada, i krivine do rostilj mesta.. :twisted::mrgreen:

Posted

1. Honda

2. Level3

3. Markokg1982

4. Rattlesnake

5. Neshwill

6. skyline

7. Droopy D

8. TRIO_driver(mrzi me, ali ajde.. )

9. Dark

10. zli_wuk

11. gade

12. Bokins

13. kachavenda

14. 1nsane

15. Shikamaru

16.Kum

17.Nebojsa

18. JB lude

19. MaxB

20. AcaS

21. Propeler

22. SavkeVTI

23. Pinhead

24.VTEC

25.R_u_b_e_S

26. Zoda

27.Tihomir

28.foRce

29. mareCIVIC

30. Goran (ako resim auto do 15-og)

31. sale vti

32. crx1

33. Marinac

34.driver

35.prelood

36.BaneR ????(puskom teraj :mrgreen: )

37.Jessy Jane????(p..ckom teraj :mrgreen: )

Posted
Sta cemo ako bude lose vreme?

Ne znam, ako bas bude bilo lose vreme, odlozicemo bolje nego da putujemo po kisi, tu onda nema cari skupa...

Ajd sacekacemo petak/subotu ujutru, pa da vidimo tacniju prognozu...insane do kad ti moras znati najkasnije?

Drzite palceve :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...