TRIO_driver Posted October 9, 2009 Author Report Posted October 9, 2009 Ovako, nije mi problem da ti ovde odgovorim, ali ne praktikujem, zbog razloga sto ako dobijem online upit, dobijem i sve info, unesem sve u sistem, i onda mi treba 3 sec svaki sledeci put, da znam sta tacno sam ti rekao, cene, stanje i slicno, a apsolutno isti info dobijes kada okrenes anonimno moju prodaju, ili pozoves se na svoje ime i prezime, lakse je, i uvek dobijes info.. Elem, idemo redom: Spona kosta 1470 din japanska, IMAM NA STANJU. Lezaj tocka prednji 2950 din japanski, IMAM NA STANJU. Silen blok br. 7 640 din, IMAM NA STANJU, Silen blok br. 12 730 din, IMAM NA STANJU. Sto se tice plocica: Japanske 3000 din, IMAM NA STANJU. Druge japanske, 3600 din, STIZU SLEDECE NEDELJE. Korejske 2100 din, STIZU SLEDECE NEDELJE. Diskovi: BREMBO 4050 din/KOM, IMAM NA STANJU. Power brakes 3000 din/KOM, STIZU ZA 10 DANA. Zamolio bih te samo na PP mi posalji ime i prezime, kontakt telefon i sasiju celu(podaci samo za internu preciznu upotrebu, bez brige). Quote
Propeler Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Ajd i ja da se ucurim, jel imas ATE ili Ferodo diskove za eg-a? Quote
TRIO_driver Posted October 9, 2009 Author Report Posted October 9, 2009 Mogu da pogledam, ali ATE su odlicni, no papreno skupi, a Ferodo pristojni, rang Bremba... Hoces da pogledam ili samo pitas? Quote
parezan Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Ajde bre, do sad si mogao da pogledas, sta pitas.. Quote
TRIO_driver Posted October 9, 2009 Author Report Posted October 9, 2009 Evo ti, ima u ponudi, nema na stanju...Proverio.. Pariteta radi, cene za ATE: 4500 din komad, ako vec trosis par, imas sportske SPEEDMAX za 6000 din komad...Sta cu kad samo 1.3 nosi diskic od 231mm... Quote
Propeler Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Pa ATE su ocekivano... cca 100e i znam da su dobri, zato i pitam. Ovaj Brembo sto se moze uzeti kod nas bi zaobisao u siroookom luku. Znaci niko, ali niko mi do sada nije rekao da je zadovoljan brembom, cak naprotiv. Sve ih povuče brend ali ova klasa sto se kod nas nalazi je izgleda krš. Na žalost nisam probao ni jedan ozbiljan auto kojem je Brembo prva ugradnja ali to verujem da je extra klasa ako je fabrički na autu, ali ove zamenske svi hejtuju. Šta je sa Ferodo, to nemaš u ponudi ili ne znaš cenu ili nema za moj auto? To bi isto trebalo da je oke. Ajd nabaci kad stigneš neku oznaku za te Spedmax da pogledam na netu šta kažu za njih. Koji su oni što je uzeo Bokins? Nema veze sto sam 1.3, i ja kad kocim/prestojavam/guram se hocu da se zaustavim, a po gradu svi cepamo isto, tj koliko saobracaj dozvoljava, nema veze ko je koliko brz. Quote
TRIO_driver Posted October 9, 2009 Author Report Posted October 9, 2009 Ovako, ne znam ko vuce za nase trziste Brembo, ali ja ih vucem sa poljskog trzista, preko Zagreba, tako da nisu za Balkan... Bokins je uzeo Power Brakes... Speedmax ti nista ne znaci oznaka, jer imam samo oznaku od mog dobavljaca, koja je interna, dok je brend dobar, rade i interkulere, xenoni na mom autu su isto ti, dve godine ih imam bez ikakve zamerke, sve u svemu, ok za tu cenu...svaki sledeci tuning disk je dosta skuplji komadno, DBA su recimo 12k dinara komad itd... Ferodo glavni dobavljac nema na stanju, ali imam alternative, pa mogu pogledati, ako bas njega zelis... Quote
Propeler Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Nije da bas želim Ferodo, naprotiv želim ATE, nego bi više da uporedim cenu u odnosu na ATE. Ako nije velika razlika onda su ATE bolji izbor dok mi je Ferodo pak bolji pik od Power Brakes koje je uzeo Bokins. Nekako osećam da su Ferodo između ova dva po kvalitetu, samo je pitanje da li je tako i po ceni? E sad kakav je odnos Feorodo vs Power brakes to ćeš mi ti najbolje reći. Quote
TRIO_driver Posted October 10, 2009 Author Report Posted October 10, 2009 U ponedeljak cu tek znati koja je Ferodo raspolozivost i cena, pa cu ti reci, a da, Ferodo je poznatija marka, nisam bas prodavao diskove od njih, da budem iskren, za razliku od plocica, ali dobro si rekao, cena tacno izmedju, kvalitet isto.. Videcu kad dobijem cenu i rok, pa cu moci tacno da ti napisem... Quote
level3 Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 1 gornja kugla 1 donja kugla 2 x kraj letve desna spona Za CC7 odnosno mog Accorda. Sasiju i broj motora imas. Davaj cenu. Quote
TRIO_driver Posted October 21, 2009 Author Report Posted October 21, 2009 Evo El Presidente: Gornja kugla japanska 1510 din, imam. Spona japanska 1450 din, imam. Donja kugla japanska 1630 din, imam. Kraj letve volana, imam dve, ali su obe korejske, jedna Hyundai org. 2090 din, a druga 1120 din, cekam da mi nabavka javi, kad bi mogao da imam japanske za 1750 din/kom. To su cene sa HCS popustom za tebe(ti si clan, valjda.. ). Quote
level3 Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Kupljeno i cekam Kraj letve volana, naravno Japansku. Quote
TRIO_driver Posted October 21, 2009 Author Report Posted October 21, 2009 Delovi odvojeni, a kraj letve japanski x 2 je porucen, bice 22.10. kod mene. Ako ti nije hitno, ja dolazim licno za BGD sledeci cetvrtak, pa se mozemo videti taman, i donesem ti na ruke... Quote
level3 Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Mozda se vidimo i sad u nedelju na iriskom vencu a moze i sledece nedelje. Quote
TRIO_driver Posted October 21, 2009 Author Report Posted October 21, 2009 Joj da, zaboravih Venac... Quote
TRIO_driver Posted October 23, 2009 Author Report Posted October 23, 2009 Pa ATE su ocekivano... cca 100e i znam da su dobri, zato i pitam. Ovaj Brembo sto se moze uzeti kod nas bi zaobisao u siroookom luku. Znaci niko, ali niko mi do sada nije rekao da je zadovoljan brembom, cak naprotiv. Sve ih povuče brend ali ova klasa sto se kod nas nalazi je izgleda krš. Na žalost nisam probao ni jedan ozbiljan auto kojem je Brembo prva ugradnja ali to verujem da je extra klasa ako je fabrički na autu, ali ove zamenske svi hejtuju. Šta je sa Ferodo, to nemaš u ponudi ili ne znaš cenu ili nema za moj auto? To bi isto trebalo da je oke. Ajd nabaci kad stigneš neku oznaku za te Spedmax da pogledam na netu šta kažu za njih. Koji su oni što je uzeo Bokins? Nema veze sto sam 1.3, i ja kad kocim/prestojavam/guram se hocu da se zaustavim, a po gradu svi cepamo isto, tj koliko saobracaj dozvoljava, nema veze ko je koliko brz. Nabavio sam diskove SPEEDMAX, da probam, i najbolje od svega je sto se prodaju u setu, a recimo imam dva seta za Accorda 2.0 CL7 2003-2008(slucajno bas jel;... ), sportski narezani diskovi... Cena za recimo njih je 8290 DIN, za par.. SPEEDMAX je marka xenona koje imam, dve godine ih imam i dobro su se pokazali, bez i jedne greske, a rade i intercoolere, turbo kiteve, itd...Realno je to neki Tajvan, ali isti proizvodjac pravi i JC diskove, tako da ih prodajem na gomile, i imao sam 0.2 % reklamacija... Za ostale modele je i jeftinije, recimo da sledece po ceni sto sam nasao je 12k dinara komad, DBA australijski, tako da je ovo vise nego povoljno!Ispade po komadu oko 4000 dinara, a za to uzmes samo stock diskove, i to Powerbrakes ili Jakoparts...Ferodo, ATE, Textar, Mountain, sve po 7,8k KOMAD.. Ima za dosta modela, i Hondi i ostalih japanaca, koga zanima, klasicno mi salje upit, a evo slika za ove sa stanja: Quote
ivica77 Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Pozdrav, Zivko, mozes li da mi kazes koliko silena ima na mom autu, koliko napred, koliko nazad, cini mi se da im je vec vreme da se menjaju. I, naravno, koje su cene nekih pristojnih. Quote
dr POP Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Zdravo! Ne nadjoh vas na Vencu onomad, a isao sam s dvoje malih na zadnjoj klupi po onom djubretu od puta sve do tornja. Mora da ste bili s druge strane. Bice bolje. Pitanje je imas li i posto je pumpa za vodu za civic '90, prekjuce stavili antifriz-juce sve izbacio i curi na pumpi. Ne bi bilo lose i broj mobilnog Robike, da on to vidi i namesti. Veseli pozdrav iz Novog Sada, dr POP Quote
TRIO_driver Posted November 15, 2009 Author Report Posted November 15, 2009 Bili smo sa druge strane, kad ides na desno ka Zmajevcu, a ne levo ka tornju, evo ti moj broj za ubuduce 063/573-985, pa me okreni... Tvoj je 1.4 ili 1.5? Ima sigurno, samo da proverim tacno, mislim da cak imam i tvoju sasiju, samo ne znam kako su te moji memorisali, ili je Robika uzimao za tebe. BTW, Robika 064/218-49-08... Hehehehe, sad imamo i oficijalne HCS muzicare... Quote
TRIO_driver Posted November 15, 2009 Author Report Posted November 15, 2009 Pozdrav, Zivko, mozes li da mi kazes koliko silena ima na mom autu, koliko napred, koliko nazad, cini mi se da im je vec vreme da se menjaju. I, naravno, koje su cene nekih pristojnih. Uf, nisam ovo ni video. Moras da preciziras koji ti treba, nema komplet, uzimaju se oni koji ti trebaju konkretno, pa ti onda javim cenu i rok isporuke. Imas ovde slike CRX oslanjanja, isto je sve: viewtopic.php?f=229&t=30326&hilit=slike+oslanjanja Kazes mi broj, pa proverimo i javimo. Quote
dr POP Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Ja sam vise pevac, honda je 1350ccm, 75hp, Brka je odrzavao, al mislim da je ovo za Robiku, sutra vas zovem obojicu, net vise ne radi, neg sto radi. Pozdrav! Quote
OneManArmy Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Zivko pozdravljam te i imam jedno pitanje. Posto mislim da neko hoce da me osisa za kesh, reci ti meni jel imas migavce iz prednjeg branika za moj crx (i koliko para)? Takodje me interesuje cena donjih kugli. Mislim da imas moj broj sasije pa ako ti nije problem cekam odgovor. Hvala Quote
TRIO_driver Posted November 21, 2009 Author Report Posted November 21, 2009 Ovako: Kugle donje imam na stanju, imas za 1420 din i za 1520 din, oba su japanska, ali za toliko malu razliku, savetujem ove skuplje(555). Sto se tice zmigavca, tebi ide zuti kraci, posto je tvoj do 1990 godine, ovako: Desni imam, 750 dinara kosta. Kopija je u pitanju, ali skroz dobra. Levi imam, isto 750 dinara, isti proizvodjac. Reci mi samo ime i prezime, ovo sam isao po aplikaciji, posto ne znam kako sam te zaveo, imam 72 CRX MK II u bazi... Quote
OneManArmy Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Marjan Colic, Obrenovac Upravo pokusavam da te dobijem na mob da mi posaljes oba migavca... Quote
Recommended Posts