Jump to content

Recommended Posts

Posted

Za ICER kocnice, dajem rec. Ugradio sam ih pre par dana na sva cetri tocka i nema ni da pisnu a ekstra dobro i koce.

Elem, kupio sam Nissan Micra 1.0 2002g. za tasta i hteli bi da izmenjamo par osnovnih delova. Postavio bih ti online upit na tvom sajtu ali na zalost ne znam broj sasije auta.

- Ulje (mislim da je 15W40, ali nisam siguran)

- Filter ulja

- Filter vazduha

- Filter goriva

Mislim da je sve ostalo u ok stanju, auto ima samo 84.000km, ali uvek mozemo da ga pretresemo ako zatreba :)))

Unapred hvala

Posted

Za ICER kocnice, dajem rec. Ugradio sam ih pre par dana na sva cetri tocka i nema ni da pisnu a ekstra dobro i koce.

Zar nije malo par dana za neku objektivnu ocenu? Ja sam imao Icer plocice, dobro su kocile, nisu se cule, ali su mi upropastile nove diskove vrtoglavom brzinom jer su imale opiljaka. Mozda sam nabo los par plocica, mozda je brend dobar, nemam pojma, al kod mene to vise jok.

Posted

Elem, kupio sam Nissan Micra 1.0 2002g. za tasta i hteli bi da izmenjamo par osnovnih delova. Postavio bih ti online upit na tvom sajtu ali na zalost ne znam broj sasije auta.

Problem je sto je to prelazna gorina za Nissan, znaci moze biti i K11 Micra 93-2002, ali i K12 Micra 2002-2010(to je ona buljava), a obe nose 1.0 motor, ako nemas sasiju, daj makar sliku kola, i sa neta, samo da lakse determinisem sta ti treba...:)

Cestitam, moj prvi auto je bio Nissan Micra, doduse K10, prve generacije, slatko sam se navozao, mada je ona i najpouzdanija, jer je japanski model, posle modeli su made in UK, a sad se prave u Indiji...

Posted

Radi se o modelu Micre sa slike. Autic je fantastican. Poslacu ti par slika na PM.

Sto se tice ICER plocica, kada kazem par dana vec mislim na 2 meseca i skoro 3000-4.000 km. I zaista dobro koce.

post-1544-0-25561000-1336890566.jpg

Posted

- Ulje (mislim da je 15W40, ali nisam siguran)

- Filter ulja

- Filter vazduha

- Filter goriva

Mislim da je sve ostalo u ok stanju, auto ima samo 84.000km, ali uvek mozemo da ga pretresemo ako zatreba :)))

Unapred hvala

Ako je presao tako malo, mislim da mu je mineralno(15w40), ipak gusto, ostao bih na polusintetici.

Auto je napravljen u oktobru 2000. godine, verovatno mu je prva registracija 2002. godine..

Cene:

Filter ulja 430 dinara, IMAM.

Filter vazduha 630 dinara, IMAM.

Filter goriva 650 dinara, IMAM.

4l ENEOS 2200 dinara, IMAM.

• 2 weeks later...
Posted

Delija, sto ne skoknes do Centra S u Bolecu? Ja sam tamo dva puta menjao sijalice (kratka, duga i pozicije) i oba puta mi nisu naplatili, kazu "mi to ne naplacujemo". U Delti je zamena kratkih i pozicija 855 dinara. Ako bi menjao i duga i maglenke, verovatno ne bi prosao ispod 2 soma.

Izvini ako nisi u BG, onda ovaj post ne vazi, ali mozda ce nekome koristiti :) svakako ne moze da skodi, sto bi rekao Lane Gutovic :)

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Posted

Koliko je komplikovana (vremenski zahtevna) zamena sijalica na mom Civicu?

1. oborena svetla + duga svetla + "pozicija"

2. osvetljenje zadnje tablice

3. maglenke

Ne znam napamet, sve zavisi od modela, kod CU Accorda se npr. desna sijalica menja kroz skidanje desnog unutrasnjeg potkrila, kod CL Accorda npr. levu sijalicu menjas kao od sale, desnu nema sanse sam bez dizalice, ili rasklapanja fara, nema mesta..

Ne naplacujemo zamenu sijalica, ako ih mi prodamo.

Da budem iskren, do sada nisam imao slucaj da mi neko donese sijalice svoje, da bi mu menjali, tako da ni nemam cenu za zamenu, teoretski bi mogao da vidim proces u service manualu, pa da vidim kvotu Honde, pa da racunam..

Posted

jel može provera i smislu godišta itd... za jedan HRV: JHMGG1350YS202627 trebalo bi da je 2000-to zelen itd...

I naravno cene nekih osnovnih stravri za zamenu na HRV. mali servis, veliki servis, spone, diskovi paknovi ... to bi bilo to ...

Pozz & hvala